Saç Rengi ve Saç Boyama resimli röfleden kurtulup tek renge döncem ama hangi renk yapsam

pudraskina

bir dilek tuttum
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2012
74
35
53
Ay deli oldum yardım edin bana da Eki Görüntüle 1633371 resimli röfleden kurtulup tek renge döncem ama hangi renk yapsam kuaförler beni neden anlamıyor ya adama tek renk Sarı gösterdim yapamadı ombre gösterdim bana bunu yaptı . Şimdi evde tek renk sarı yapsam tutmaz dimi şeytan diyo boya siyaha sonra Boşa mi yaktım diyorum sizce hangi renk

Boya siyaha, sonra doğal rengine dön :) Ben öyle yaptım bir yıl oldu pişman değilim :)

Kendi rengim koyu kestane zaten ya öyle fena yandı ki Boşa gitsin istemiyorum da :KK47:
Yandıysa artık çare yok belli bir dönem çekeceksiniz mecburen, kendi renginiz de yakışır, sarı nasıl olur tam bilemedim ama burdan sarıya dönmeniz kendi başınıza zor..

Ay deli oldum yardım edin bana da Eki Görüntüle 1633371 resimli röfleden kurtulup tek renge döncem ama hangi renk yapsam kuaförler beni neden anlamıyor ya adama tek renk Sarı gösterdim yapamadı ombre gösterdim bana bunu yaptı . Şimdi evde tek renk sarı yapsam tutmaz dimi şeytan diyo boya siyaha sonra Boşa mi yaktım diyorum sizce hangi renk
aslında sarı yakışmış ama röfleyi düzgün güzel yapamamış kuaför daha iyi bir kuaföre git düzeltsin bence..

Kaşlarda da boya var mı, doğal rengi mi? Fotoğrafta koyu kestane gibi görünmüyor. Daha açıkmış gibi.

Aynen fotoğrafta çıktığı gibiyse kaş ve ten rengi, ben yerinizde olsam kumral tonlarına boyardım. Sarı biraz çiğ durmuş.

Kaşlarda da boya var mı, doğal rengi mi? Fotoğrafta koyu kestane gibi görünmüyor. Daha açıkmış gibi.

Aynen fotoğrafta çıktığı gibiyse kaş ve ten rengi, ben yerinizde olsam kumral tonlarına boyardım. Sarı biraz çiğ durmuş.
Kaşlarımda boya resimde :110: Kumral tutar mı ya tekrar oryal kullanmak istemiyorum :KK51:

Kaşlarımda boya resimde :110: Kumral tutar mı ya tekrar oryal kullanmak istemiyorum :KK51:

O konuda pek bilgim yok. Diplerin açılması gerekebilir. İyi bir kuaföre giderseniz minimum hasarla kumral olur bence. Madem sarıya kadar açılmış, tekrar siyaha boyama.

bence tekrardan açıcıya gerek yok iyi bir kuaföre gidin önce saça pigment yüklemesi yaparlar sonrada güzel bir kumrala boyarlar ben kumrala döndüm şuan çok memnunum sarı kullandım yıllarca saçlarım yıllardır uzamıyor kaç defa yandı bilemiyorum şuan çok rahatım kendi saç rengimde boyamın bi ton koyusu dip derdimde yok iyi düşünün sarıya devam ettikçe saçlarınız daha çok yıpranacak,kolay gelsin..

bence tekrardan açıcıya gerek yok iyi bir kuaföre gidin önce saça pigment yüklemesi yaparlar sonrada güzel bir kumrala boyarlar ben kumrala döndüm şuan çok memnunum sarı kullandım yıllarca saçlarım yıllardır uzamıyor kaç defa yandı bilemiyorum şuan çok rahatım kendi saç rengimde boyamın bi ton koyusu dip derdimde yok iyi düşünün sarıya devam ettikçe saçlarınız daha çok yıpranacak,kolay gelsin..
Açık Kumral olur mu ki yoksa çikolata kahve mi bakırda çok hoş ama :-)

saç zeminin açık canım neden olmasın ama dediğim gibi öncelikle saça pigment yüklemesi yaptırmak gerek sonrasında sen hangi renk yaptırmak istersen ona boyatabilirsin bakır tarzı renklerde çok akar ve yine yıpratır daha önce siyah dışında tüm renkleri kullandığım için biliyorum yani :KK16:

Fotoyu kaldırmışsın sanırım göremedim,ama anlattığından anladığıma göre dipleri kumrallaştır uçları röfleli kalsın, ombrevari bişey çıkar ortaya.

Merhaba canım benim saçımda da ombre var sarı ben de artık tek renge döniyim diyorum acaba tek sarı mı yapsam yoksa küllü kumral falan mı yaptırsam diyorum sem meye karar verdin ?

Merhaba canım benim saçımda da ombre var sarı ben de artık tek renge döniyim diyorum acaba tek sarı mı yapsam yoksa küllü kumral falan mı yaptırsam diyorum sem meye karar verdin ?
Röflenin üzerine sarı boyattım kuaföre. Ama şimdi dip boyam geldi daha açık bi sarı tonu istiyorum tekrar komple sarıya boyatcam ton olarak karar veremedim açıcı olmadan boyattığım için pek zor tutuyor renk

Back
X