Saç Kesim Şekilleri Resimli saç yapımı.

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

şunu arada bi yapıom yıllarr yıllar önce el kadar bebeyken keşfetmiştim bu kızın saçı biraz az ondan dolayı çok sarmamış benim kafamın heryerinde bunlar olurdu bi bonus oluyordum.. bi 5 gün yıkamasanız hem yaglanmıyor hemde kalıyor hatta daha şık oluyor sorunlardan biri önlerini ayarlayabilmekte diğeri yaparken elinizde avuç avuç saç kalıyor :( konuyu çok begendim bi kaç tanesini mutlaka deniyem eline sağlık canımm

Son düzenleme:

Bunu ben de yaklaşık 3 4 senedir yapıyorumm ama 1.adımdaki gibi büküp saçımın tepesine dişli tokayla tutturuyorum. Yani öyle büktükten sonra bi de kendi etrafında döndürüp top hale getirmiyorum. Yapmaya da en üst taraftan önden başlıyorum. Banyodan çıktıktan sonra ıslakken yapıyorum. Biraz kurutuyorum sonra ıslak kalmasın diye. Yatıyorumm. Sabah kalkında da tarıyorumm biraz kabarıyo ama evden çıkana kadar kelebek tokayla topluyodum iniyodu kabarıklığı. :21::21:
Hem burdaki gibi karışık da olmuyo benim yaptığım :21::21::51:
Tabi yatarken yan taraflarımda toka olduğu için batıyo ama napalım katlanıyorum düzleştirmekten iyidir :27:

kızlar benim saçım kıvırcık ama resimdeki gibi hoş durmuyo bende yapsam olur muuuu?

birde saçını büküp büküp nasıl topluyo anlamadım topuz yapar gibi mi kıvırıyor?

kızlar benim saçım kıvırcık ama resimdeki gibi hoş durmuyo bende yapsam olur muuuu?

birde saçını büküp büküp nasıl topluyo anlamadım topuz yapar gibi mi kıvırıyor?

Saçların zaten kıvırcıksa çok kabartmaz mı ki bu :26:
Benim kıvırcık bi arkadaşım vardı banyodan sonra köpüklüyodu saçlarını çok güzel oluyodu istersen bunu denemeden önce köpüklemeyi dene :44:
Evet topuz yapar gibi kıvırmış :)

Saçların zaten kıvırcıksa çok kabartmaz mı ki bu :26:
Benim kıvırcık bi arkadaşım vardı banyodan sonra köpüklüyodu saçlarını çok güzel oluyodu istersen bunu denemeden önce köpüklemeyi dene :44:
Evet topuz yapar gibi kıvırmış :)

saçım çok az :( kabarınca normal insan saçı gibi oluyor zaten :( köpük denedim ama oda işte saçım az olduğu için pek güzel durmuyo kabarınca köpük sürünce işe yaramıyor birde bunu deneyeyim tşk ederiiiiiiim :)

saçım çok az :( kabarınca normal insan saçı gibi oluyor zaten :( köpük denedim ama oda işte saçım az olduğu için pek güzel durmuyo kabarınca köpük sürünce işe yaramıyor birde bunu deneyeyim tşk ederiiiiiiim :)

Hmm anladımm:26:
Ne demek rica ederim :)

$resimli_anlatim_sacyapimi_7.webp $311632_394727997260532_771380346_n.webp $286260120035502186_dJOmI9pI_b.webp Eki Görüntüle 549529 Eki Görüntüle 549530 Eki Görüntüle 549531
Bunlarda benden olsun bari :)

Topic harika olmuş bayanlar,ellerinize sağlık..Yalnız kısa saçlı bayanları unutmayın ben bu modellerin hiç birini yapamam ki saçlarım kısa :50::14: Ve de ince..:50: Bizim içinde farklı alternatifler sunarsanız memnun olurum..

cnm böyle bi konu açtığın için teşekkürler, eminim çok işimize yarıycak hayırlı olsun, abonesi oldum bile :nazar:

çoktandır takip ediyorum ama pek paylaşım olmadı. İnşallah paylaşımlar devam eder harika şeyler var. Emeğinize sağlık.

Kurdeleliyi sormuş bir arkadaş,üstüden 1 yıl geçmiş ama görür belki anlatayım yine de :1: Ben yaparım çünkü beğeniyorum.
Ordaki gibi yarım yapılcaksa kurdele, yanlardan ne kalın ne ince birer tutam saç alıp arkada ince lastikle tutturun ama kuyruk yapmayın. Yarısında bırakın. Küçük bir topuz çıkıyor zaten o topuzu ortadan ikiye ayırın, topuzun altında kalan saçı ayırdığınız o iki parçanın ortasından geçirin. Kurdelenin altından tel tokayla tutturun. Bu kadar:)
Bir de bütün saçımla yapıyorum tepede yine aynı şekilde saçımı topluyorum yarısında bırakıyorum topuzu ayırıp o kalan parçayı iki parçanın arasından geçirip tel tokayla tutturuyorum.

Back
X