Saç Rengi ve Saç Boyama Resimli turuncudan kurtulmak icin YARDİMM

merveesk

Derinin Annesi :)
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2010
875
58
323
Mrb arkadaslar cok uzun zamandir sari sac kullaniyorum genelde hep rofle kullandim ve hep kuaforde yaptirdim saclarimi yanliz gecen sene platine yakin saclarimi kuaforun azizligine ugrayarak turuncu tonlarda boya yapti ve saclarimin icine ettisimdi bende hem skildim kuafore gidip rofle yapmakdan hemde maliyetinden istiyorumki evde bu isi ogreniyim evde kendi aaclarini boyayan tecrubeli hanimlar istedigim ton 9.1 gibi kullu acik sariisarii istiyorum ve turunculuk olsun istemiyorum ne yapabilirim hangi marka boya ve icine ne kullanicam lutfen yardimci olun cidden ne yapacagimi bilmiyorum buarada eski halim ekliyim o tonlarda yada ona yakin olsun yeni sac rengim en azinda yesil elbiseli olan resim eski saclarim o tonu istiyorum siyahli elbisede kuafor azizligi ola. Ton kurtulmak istedigim renk

Eklentiler

• image_03.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 307
  • image_02.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 301
Kimsenin bu fikri yok sanirim ben yinede asama asama yazicam neler yaptigimi belki yardima ihtiyaci olana faydam dokunur 4gundur uzun arayislarim sonucunda bi sitede bi bayanin evde platin sac nasil yapilir konulu blogunu okudum ve onun sacina uyguladigi asamalari yapicam kendinlme bi cesaretle ins guzel sonuc cikar cunku ben nerdeyse ilk kez evde boyucam ve yaklasik 4aydir saclarim boyanmadi epeyde dipler geldi rofleli kisim baya assagida kaldi umarim.duzgun bi sonuc olur oncelikle neler yapicagimi yazim kolestonun yogun acicisini aldim 2kutu yaklasik 30dk bekleyip sacimin rengini acicam daha sonra 3kutu palettenin 10-1 acik kullu sari boyasini boyucam saclarimin acma islemi bittikden sonra bu ilk islemden sonra platine hemen donmez belki ama 2 islemden sonra sonuc almayi umuyorum islem bittikten sonra buraya resim atarim kizlar

o kadarda kötü değil ya siyah elbiseli olan .ben artık bu platin sarılarını sevmiyorum

Platin sarıları bana da çok yapay geliyor. Bence siyah elbiseli fotoda saçlarınız daha iyi ama tepelerde turunculuk fazla sanırım? Ama özellikle o kısımları beğendim ben

merhaba, bende röfleliydm bir zamanlar. dip boyamı kendim yapardım hep evde. tuhafiyeye gittiğimde adam artk usta olmuş boya işlerinde, bana dediki ne renk yapacaksın. saçlarımın röfle olduğunu dibimin geldiğini fakat TURUNCU olmasından korktuğumu söyledim. bana tavsiyede bulundu. aldığım boyaların yanında birde akosun yeşil boyasını verdi 1 tüp. bir parmağın bir boğumu kadar boyana karıştır dedi. dediklerini yaptım hakikaten saçlarım ne turuncu nede kızıl oldu. denemeye değer bence tavsiyedir

Kizlar cok tesekkurler ben istedigim.saca dondum turunculukdan kurtuldum aslinda dediginiz gibi siyah elbiseli halimdeki sacim kotu degildi ama ben cok sıkılmisdim artik simdi asama asama koyudan aciga dogru eklicem.fotolarini sacini acmak.isteyenlere fikir olsun yine yardim.isteyenler ozelden yazabilir

Son hali ikinci resim ben memnun kaldim baya

Eklentiler

• image_04.webp
    5 KB · Görüntüleme: 216
  • image_05.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 225
Saçımı önce paket temin yolu açılışıyla açtım arkasından paketten 10-1 numarali kulli açık sariyla boy adim tabiki hafif yıpranma oldu ama ben acici kullanırken hep içine az zeyti yağ ve saç kremide koydum ve fazla bekletmedim belki ise yaradı bilemicem tam yeni halini koyu cam şimdi

kolestonun yogun acıcısıyla sacımı acıktıkdan sonra palettının 10-1 acık kullu sarıyla boyadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…