Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar burnumun ucuna ne yapabilirim 1.5 ay oldu çok deprssiondayım..
Uzatıp, sifrileştirbilinir mi bilgisi olan var mı?
Eki Görüntüle 2234982
Eki Görüntüle 2234983
Burnunuz çok güzel gözüküyor yahu minik tatlış bir burun , çok bellı olmuyor fotoğraflardan ama yüzünüze de gittiğini düşünüyorum. Uzun bır burnu ne yapacaksın hem senın yüzün daha oval sanıyorum bu yüzden sana asla sivri bir burunda gitmezdi. Depresyona gırecek bır şey yok rahat ol lütfen burda ne burunlar var gerçekten çok kötü ve iflah olmaz durumdalar. Ben çok begendım
Kaç ay oldu kavisli bir burun mu istediniz .uzunluğu iyi gibi biraz kavisli geldi banaarkadaşlar burnumun ucuna ne yapabilirim 1.5 ay oldu çok deprssiondayım..
Eki Görüntüle 2234982
Eki Görüntüle 2234983
1,5 ay olmuş daha çok yeni biraz sabırlı olun değişir o bir miktar daha düşer ucu ama kavis konusunda aynı şeyi diyemem şişler inince daha çok ortaya çıkıyor kavis tecrübe ile sabitKaç ay oldu kavisli bir burun mu istediniz .uzunluğu iyi gibi biraz kavisli geldi bana
Kaç ay oldu kavisli bir burun mu istediniz .uzunluğu iyi gibi biraz kavisli geldi bana
Rahatlatmak değil inanın bence çok guzel ben minik burun sevıyorum buyuk ve kaba bır burun hoş değilBeni rahatlatmaya çalıştığınız için çok teşekür ederim..
1,5 ay olmuş daha çok yeni biraz sabırlı olun değişir o bir miktar daha düşer ucu ama kavis konusunda aynı şeyi diyemem şişler inince daha çok ortaya çıkıyor kavis tecrübe ile sabit
Kavis dolgu ile düzeltilebilir bunu sıkıntı etmeyın on beş dakıkalık bır işlem benımde belırgın bır kavisim olursa dolgu yaptıracagım şuan 8. Gunum ve ödemim çok bellı olmuyor ama fotoğraf atabılırım yorum yapmak ıstersenız1,5 ay olmuş daha çok yeni biraz sabırlı olun değişir o bir miktar daha düşer ucu ama kavis konusunda aynı şeyi diyemem şişler inince daha çok ortaya çıkıyor kavis tecrübe ile sabit
Kavis dolgu ile düzeltilebilir bunu sıkıntı etmeyın on beş dakıkalık bır işlem benımde belırgın bır kavisim olursa dolgu yaptıracagım şuan 8. Gunum ve ödemim çok bellı olmuyor ama fotoğraf atabılırım yorum yapmak ıstersenız
Dolgular 6 aydan 1 yıla kadar kalıcı oluyor sanırım bu konuda pek bır bılgım yok ama neden olmasın.. buraya bırakıyorum fotoğraflarımı alçı çıktıktan sonra çektımTabi atın, geçici dolguyu mu diyorsunuz?
Teşekkür ederım şişliklerim geçse daha ıyı olacak kaç aya ıner bakalımSeninki çok güzel olmuş
doktorunuz kim ?Dolgular 6 aydan 1 yıla kadar kalıcı oluyor sanırım bu konuda pek bır bılgım yok ama neden olmasın.. buraya bırakıyorum fotoğraflarımı alçı çıktıktan sonra çektım
Bence yan profilden güzel görünüyor. Önden biraz geniş gibi ama sanırım telefonun ön kamerasıyla çektiniz. Zaten öyle çekince büyük görünür. Daha güzel olur umarım.arkadaşlar burnumun ucuna ne yapabilirim 1.5 ay oldu çok deprssiondayım..
Eki Görüntüle 2234982
Eki Görüntüle 2234983
Burnun çok güze çok beğendim. Benim halen uyuşuk burun ucum 1 ay oldu o da söner öerak etmearkadaşlar burnumun ucuna ne yapabilirim 1.5 ay oldu çok deprssiondayım..
Eki Görüntüle 2234982
Eki Görüntüle 2234983