Resimli yardım lütfen

Edihaan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2019
29
7
1
30
arkadaşlar burnumun ucuna ne yapabilirim 1.5 ay oldu çok deprssiondayım..
Uzatıp, sifrileştirbilinir mi bilgisi olan var mı?
upload_2019-2-12_14-1-47.webp

upload_2019-2-12_14-2-8.webp

Burnunuz çok güzel gözüküyor yahu minik tatlış bir burun , çok bellı olmuyor fotoğraflardan ama yüzünüze de gittiğini düşünüyorum. Uzun bır burnu ne yapacaksın hem senın yüzün daha oval sanıyorum bu yüzden sana asla sivri bir burunda gitmezdi. Depresyona gırecek bır şey yok rahat ol lütfen burda ne burunlar var gerçekten çok kötü ve iflah olmaz durumdalar. Ben çok begendım

Burnunuz çok güzel gözüküyor yahu minik tatlış bir burun , çok bellı olmuyor fotoğraflardan ama yüzünüze de gittiğini düşünüyorum. Uzun bır burnu ne yapacaksın hem senın yüzün daha oval sanıyorum bu yüzden sana asla sivri bir burunda gitmezdi. Depresyona gırecek bır şey yok rahat ol lütfen burda ne burunlar var gerçekten çok kötü ve iflah olmaz durumdalar. Ben çok begendım

Beni rahatlatmaya çalıştığınız için çok teşekür ederim..

Kaç ay oldu kavisli bir burun mu istediniz .uzunluğu iyi gibi biraz kavisli geldi bana
1,5 ay olmuş daha çok yeni biraz sabırlı olun değişir o bir miktar daha düşer ucu ama kavis konusunda aynı şeyi diyemem şişler inince daha çok ortaya çıkıyor kavis tecrübe ile sabit

1,5 ay olmuş daha çok yeni biraz sabırlı olun değişir o bir miktar daha düşer ucu ama kavis konusunda aynı şeyi diyemem şişler inince daha çok ortaya çıkıyor kavis tecrübe ile sabit

Tecrübenizi ve bildinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim

Kavis dolgu ile düzeltilebilir bunu sıkıntı etmeyın on beş dakıkalık bır işlem benımde belırgın bır kavisim olursa dolgu yaptıracagım şuan 8. Gunum ve ödemim çok bellı olmuyor ama fotoğraf atabılırım yorum yapmak ıstersenız

Kavis dolgu ile düzeltilebilir bunu sıkıntı etmeyın on beş dakıkalık bır işlem benımde belırgın bır kavisim olursa dolgu yaptıracagım şuan 8. Gunum ve ödemim çok bellı olmuyor ama fotoğraf atabılırım yorum yapmak ıstersenız

Tabi atın, geçici dolguyu mu diyorsunuz?

Tabi atın, geçici dolguyu mu diyorsunuz?
Dolgular 6 aydan 1 yıla kadar kalıcı oluyor sanırım bu konuda pek bır bılgım yok ama neden olmasın.. buraya bırakıyorum fotoğraflarımı alçı çıktıktan sonra çektım

Eklentiler

• 63926236-65DC-4455-B781-4798631D98C4.webp
    63926236-65DC-4455-B781-4798631D98C4.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 150
  • 17BD0551-3E17-4265-8829-88D432EB8B44.webp
    17BD0551-3E17-4265-8829-88D432EB8B44.webp
    33,2 KB · Görüntüleme: 120
Back
X