(RESİMLİ) Yerleşme kanaması mı?

Afddy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2022
45
28
3
26
Arkadaşlar merhaba adet olmama 2 gün var. Bugün böyle bir akıntı geldi. Yerleşme kanaması mı bilmiyorum nasip olursa bu ilk hamileliğim olacak. Bilenler yardımcı olabilir mi?

Canım biliyor musun bende 22 ağustosta böyle bir kanama yaşadım şuan adetim 5 gün gecikti bugün kan testi verdim pazartesi çıkacak. Yani adet gecikmesi olursa test yap . Doktor bana yerleşme kanaması da olabilir yumurtlama günü de olabilir dedi ama seninki baya baya yerleşme kanamasi gibi duruyor. İnşallah Allah gönlümüze göre verir.birbirimize dua edelim olur mu ?

Bunu kimse attığınız fotograftan bilemez. Gününüz geçince test yaparsınız. Resimli yazmışsınız ama bence yine de o resmi kaldırın

İnşallah öyledir canım benim rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin

Arkadaşlar merhaba adet olmama 2 gün var. Bugün böyle bir akıntı geldi. Yerleşme kanaması mı bilmiyorum nasip olursa bu ilk hamileliğim olacak. Bilenler yardımcı olabilir mi?
Neden test yapmıyorsunuz? Idrar testi yaparsanız varsa cikacaktir.

Amin canım sen gününü bekle inşallah hayırlı haberler alırız.
Yaptın mı canım test..ben dün sağlık ocağına kan tahlili verdim .birde benden kan grubumu öğrenmek için de kan aldılar neden anlayamadım.

Yerleşme kanaması pembe ve kahverengi oluyor bu regl kanı gibi geldi bana

Resim koymak yasak maalesef herkesin bünyesi bir değil ki başlıkta belirtsen bile böyle bir resim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…