- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
Aslinda tembel degil.erkenden kalkiyp ise gitmese bile.Tembel erkekten koca olmaz . .
Aşk karın doyurmuyor . .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslinda tembel degil.erkenden kalkiyp ise gitmese bile.Tembel erkekten koca olmaz . .
Aşk karın doyurmuyor . .
Aslinda tembel degil.erkenden kalkiyp ise gitmese bile.
Bende tam böyle düşünüyorum evlenmiş olmak için evlenmek istemiyorum sırf çevremdekiler ee senin düğün ne zaman diye baskı yapıolar die evlenilmezz ayrıca evliliğinde aşkı heyecanı herşeyi öldürdüğünü düşünüyorum sevgiliyken dert tasa yok sadece aşkınızı yaşamak var aileler işin içine girince onuda yaşayanıyorsunuz kuzenlerimin evliliğinden gördüğüm o istediğiniz kadar severek evlenin bi gün evlenmeye karar verirsem çocuk istediğim için olur heralde"Yaşım geçiyor "diye aceleyle evlenirsen,"düşünmeden evlendim,ömrümü heba ettim,"dersin,karsindaki,adam güven veriyormu?sorumluluk aliyormu,eminmisin,seni her kosulda seveceğinden?evli olmak için evlenmeyin cocuk oyuncaği değil evlenmek.....
Yaa biter mi ask falan.Biz suan hep geziyoruz bulusuyoruz.Benimle konusuyo ilgili falan.Acaba evlensek monotonlasir mi daha mi guzel olur.acele etmek istemiyorum ama bi yanim da olsun artik diyo.İşim yok duzgun.Onunda yok.Evlenirsem zaten Atanamam.Evlenmeden atanmam lazimBende tam böyle düşünüyorum evlenmiş olmak için evlenmek istemiyorum sırf çevremdekiler ee senin düğün ne zaman diye baskı yapıolar die evlenilmezz ayrıca evliliğinde aşkı heyecanı herşeyi öldürdüğünü düşünüyorum sevgiliyken dert tasa yok sadece aşkınızı yaşamak var aileler işin içine girince onuda yaşayanıyorsunuz kuzenlerimin evliliğinden gördüğüm o istediğiniz kadar severek evlenin bi gün evlenmeye karar verirsem çocuk istediğim için olur heralde
Bu gunlerin tadini cikarmaliyim haklisinEvlen evlen hiç bekleme. Napicaksin kizim yaa bekarlik sultanlik elin adaminin kahri hic cekilmiyo benden söylemesi![]()
Haklisin suan duzgun isim bile yokSabret önce bi is meselesini hallet. Sonra da evlenirsiniz. Hem evlilik meraklısı olmanın nesi kötü anlamıyorum. Utanilacak biseymis gibi konusuyo herkes. Evlenmek yuva kurmak cocuk sahibi olmak guzel şeyler ne var bunda? Ama ayaklarını yere saglam bas oyle evlen yoksa acısını cok çekersin sonra.
Yoksa baba evini mumla ararimahhh evlilik öyle hadi evlenelim tmm olayı değil ki.İş yok güç yokken nasıl yürüyecek o evlilik? İkinizde kendi ayaklarınız üzerinde bir durun bırakın yaş 30 olsun, 30 u geçsin sorun değil.
Hep birlikte olcaz.gene gezeriz falan gibi geliyoda para olmadan olmaz tabikiiş yok güç yok para yok ev yok... ismail yk nın şarkısı gibi oldu şapur şupur kalırsın ortada şekerim, önce kendi ayaklarının üzerinde dur, sonra evleneceğin adam da işini bulsun son aşama evliliktir, evliliği ne olarak görüyorsunuz bilmiyorum ama çokta bi numarası yok...
Evet de atanmamda lazim ama :-(yasın 25 evlilik düsünmen cok dogal. evlilik meraklısı lafı bana sacma geliyor cınku bu bir tercih ve bana görede saglıklı bir tercih.
ben üni bitmeden karsıma biri cıksa iyi düzgün evlenilecek evlenicem diyordum sevdiğim adamla ayrı yasamk uzatmak istemiyordum sükür öylede oldu.
senin durumun karısık 30 yasına aynı duygular kalıtmı bilmem cünkü insan uzaklasınca gözden uzak olan gönüldende gibi oluyor