Resmen gıcık oldum yaa..

Zaten takildiysa demem kaldiki sürekli söylediğim birsey değil ama iste hemen ilk firsatta baskalarina gün dogmasi benimde zorum giden bu oldu. Neyse ben hic demiycem ama bakalim bu sefer baska neye takılcaklar.
Babası kılıklı de bakalım
İyiye mi yoracaklar kötüye mi :D

çocuğunuz dahi olsa toplumda hakaret olarak algılanan bir hitabı kullanmak doğru değil çocuğu eşekoğlu eşek diyerek büyütmek bağımsız olarak düşünün doğrumu sizce ?
kayınvalide anne vs bazen gözlerine hoş gelmeyen durumlarada evlatlarını uyarırlar
kvnin tepkisi doğru ifadesi yanlış burda büğüğe saygı ikici planda olmalı ilk olarak ifadenizin çocuk üzerindeki etikisini dile getirmeliydi
aslında bunu siz düşünmeliydiniz
O bunu dusundugunden yada benim bunu sürekli telafuz ettiğimden degil kayinpeder rahatsiz oluyormus bundan dolayi uyariyor.

valla bi anımı anlatasım geldi, yeni tanıştığımız bi çiftle bi yere gidiyoruz onların arabayla, biz arkada onlar önde... kadın kocasına sohbet ederken eşekoğlu eşek dedi, eşimle ben şok olup birbirimize baktık gözlerimiz büyüdü resmen
belli ki bu onlara göre sevgi sözüydü ama bizim için küfür, yani kişiden kişiye değişiyor
demekki eşinin ailesine göre de küfürmüş rahatsız olmuşlar, kaynanan kendi de rahatsız olup kayınpederi öne sürmüş olabilir, yani kayınpederin git geline söyle dediğini pek sanmam, bence çok büyütme, en azından yanlızken söylemiş, ya herkesin içinde söyleseydi...
ama sürekli böyle uyarıları varsa çok can sıkıcı tabii, dolar dolar patlarsın bi gün...

25 yıldır babam beni severken eşşoleşşek der. Hiç rencide olmadım hiç de kötü bir söz gibi gelmedi. Hatta kızdığı zaman da söylediği oldu ama hiç kızma ifadesi gibi değil üzüldüğümü içerlediğimi hatırlamam. Güler geçerim. Şimdi kocan bile alınmıyor ama tee babası üstüne alınıyorsa sıkıntı büyük demek ki her lafın batıyor adama. Onların gocunduğu başka şeydir

Ben pek anlayamadim acikcasi yani. Belkide kalın kafaliligim tuttu gerçekten buna takilipta uyari verdirecek kadar buyutulcek bir konu olarak göremedim. Yani ben bana direkt bir saygisizligi yoksa böyle bir konuyla kimseyi incitmek istemem.
Canım belki uyarmak zorunda kalmıştır rahatsız olduysa kp.ama sana ters gelmesini anlıyorum çünkü onu söylerken aklından bile geçirmedigin için.yani ben kendi açıdan dusundum esim iyi niyetle de olsa annemlerin yanında soylese soylememesini isterim.o açıdan haklı buldum.kv n her konuda sorun çıkarıyorsa sen de sinir olmussundur artık o açıdan seni anlıyorum

Aynen belki kp alinir diye oyle bisey demis olabilir onlarin yaninda soylencek laf degil

Back
X