Resmen kedilere işkence ediyorlar.

Salvia

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2013
1.698
1.923
408
Evimizle, yan tarafımızdaki ev arasında olan bahçede 2 yavrulu kedi var.
Bu yan evdeki kadın, pireli pireli diye sürekli kedilere kaynar su bazen de deterjanlı su döküyor.
Ben bu şahısla annem yüzünden tartıştım, muhatap değilim ama en sonunda çıkıp kafasını koparmak geliyor içimden.
Böyle söylüyorum çünkü çok sinirleniyorum.

Bunun üst katındaki yalama komşusu da, sana üzülüyorum kızım diye yavru kediye sopayla vuruyor.
Annem vurmayın çok günah 7 cami dikseniz de ödeyemezsiniz diyor, bu 9 cami dikerim öldüreceğim bunları diyor.

Ben kedileri alıp arka bahçeye koyacaktım ama kaçıyorlar, çok korkmuşlar.
Yavrularını büyütene kadar orada kalacak herhalde.
Çoluk çocuğum pire oluyor diyor, aynı araya çocuğunu işetiyor.
Kediler yemek aramaya bile çıkamıyor, az önce ne bulduysam koydum önlerine et, süt, su.
Yuvasına taşıdı korkudan.

Pire var ama kedinin suçu ne, salma çocuklarını oraya, biraz sabret.
Ya ben hayvanları sevmeyen insanlara gerçekten saygı duymuyorum, bir de zarar veriyorlar Allah ıslah etsin hepsini.
Ne yapmalıyım bu konuda, nereyi aramalıyım?

Çek videoya, koy twittera. Sonrasına karışma. Millet ayaklanıp kapısına dayanır.
Bunu yaparım ama ben daha çok, bir şey olmadan kedileri kurtarmak istiyorum.
Gördüğümde müdahale ediyorum ama bazen ben olmuyorum.
Bu konuyla ilgilenecek kurumlar varsa arayacağım.

Bence de, videoya çek internete koy ya da direk götür polise şikayet et..! Görüntü olunca iftira atıyor filan da diyemez..!
Okurken sinir oldum.. Ben olsam o an neler yapardım bilemiyorum..!!
Ne demek kaynar su dökmek.. Biri ona veya onun çocuklarına "bitlisiniz" deyip aynısını yapsa ne olurdu acaba?!!!!!

Bence de, videoya çek internete koy ya da direk götür polise şikayet et..! Görüntü olunca iftira atıyor filan da diyemez..!
Okurken sinir oldum.. Ben olsam o an neler yapardım bilemiyorum..!!
Ne demek kaynar su dökmek.. Biri ona veya onun çocuklarına "bitlisiniz" deyip aynısını yapsa ne olurdu acaba?!!!!!
Bahsettiğim şahıs zaten değişik bir varlık.
Hakaret etmek istemiyorum ama onu tanımlayacak bir sıfat bulamıyorum.
Gerçekten temiz bir dayağa ihtiyaçları var aslında.

Benim de böyle kedi düşmanı tanıdığım var maalesef...anlatsam anlattıkların söyleyeceklerim in yanında hiç kalır. ..o kadar kedilerin ahini aldı ki sonunda yaptıklarının bedelini ödediği ni düşünüyorum. .Bunlar da vicdan merhamet bir şey yok...kendi çıkarları için kuldan çekinmeseler aşikar neler yaparlar kimbilir?Allah'ım Sen ne kadar sabirlisin, kararmis kalplerine merhamet versin...

Veterinere götürme gibi bir Şansın var mı? ya da barınak? belediye olmaz zannedersem ararsan sonu iyi olmaz gibime geliyor...

Benim de böyle kedi düşmanı tanıdığım var maalesef...anlatsam anlattıkların söyleyeceklerim in yanında hiç kalır. ..o kadar kedilerin ahini aldı ki sonunda yaptıklarının bedelini ödediği ni düşünüyorum. .Bunlar da vicdan merhamet bir şey yok...kendi çıkarları için kuldan çekinmeseler aşikar neler yaparlar kimbilir?Allah'ım Sen ne kadar sabirlisin, kararmis kalplerine merhamet versin...

Veterinere götürme gibi bir Şansın var mı? ya da barınak? belediye olmaz zannedersem ararsan sonu iyi olmaz gibime geliyor...
Yarın ilaçlama için belediyeyi arayacaklarını söylüyorlar, kedilere bir zarar gelir mi?
Kaçmasalar götüreceğim onları ama kaçıp deliklere saklanıyorlar.
O kadar canım sıkılıyor ki, ne yapmam gerek?

Bulunduğun şehirde nereye ulaşabileceğini bilmiyorum. Araştırıp yarın yazıcam sana. Bir bakalım neler yapabiliriz.

Bulunduğun şehirde nereye ulaşabileceğini bilmiyorum. Araştırıp yarın yazıcam sana. Bir bakalım neler yapabiliriz.
Tamam çok teşekkür ederim, ben de araştırıyorum.
Özelden ulaşırsanız çok memnun olurum.

Belediyeye haber verseniz barınağa alsalar ?

bu tür insanlari anlamiyorum.açikcasi anlamak da istemiyorum.tamam hayvan sevmeyebilirler.ama canini acitmak da neyin nesidir ya..:KK63: o da bir can taşiyor.. onlarin üstüne kaynar su yada detarjanli su dökülsün bakalim canlari yanmayacak mi.. konu hayvanlar olunca daha bi duygusal oluyorum.en hassas noktamdir..kedicikler çok da sevimli oluyorlar yaa.:KK36:

Delirdim resmen,allah kahretsin bunları..Benim karşıma çıkmıyoki bu lanetler geberteyim.Facedeki hayvanseverler acil var oraya bi yazı yazın yardımcı olucak çok insn var nerde oturuyosunuz?Lütfen siz bişey yapamıosunuz ilgili hrryeri arayın ennazından yavruları falan alırlar lütfen :(

Belediyeye haber vermek en iyisi gibi bu durumda. Anlatın herseyi gelip alırlar.

Belediyeyi arayin,az sabretseler hayvancik gider zaten bir kaç haftaya penceredeki yuva için ben bu sicakta pencere acmiyorum bunlar nasil insanlar

vidyoya çekin internete koyun , bizim arka komşumuzda odunlugun üstündeki yavrulara taş atıyordu bagırıyordu pencereden gördüm aksilik bu ya bellek doluydu vidyoya çekemedim ama çekiyomuş gibi şuan vicdansız komşu kedilere taş atıyor böyle vicdansızlık görülmedi diye başladım konuşmaya beni duydu napıyon diyo , seni internete verip rezil edicem dedim bağırdı çagırdı gitti , hahah o gun bugundur kedilerin peşini bıraktı :KK45: deneyin garanti yöntem...

Bence de videoya çekip 1-2 hayvansever sayfasına yüklerseniz gerisi kendiliğinden gelir.
Hayvanlara bunları yapanlara aynısı yapmak istiyorum.

Back
X