Resmen kedilere işkence ediyorlar.

Yeni kanunla kediler kısırlaştırıp bakım evinde ağırlanıyorlar.. Öldürmek yasak belediye veterinerlik bölümünü ara toplayıp götürsünler.. En azından aç kalmazlar

Belediyeyi aradık, arka bahçenin kapısını açık bırakıp yiyecek bir şeyler koyduk kedilerin geçmesini bekliyoruz.
Kadını uyardım, sizin videonuzu çekip her yere dağıtırım dedim, bekliyorum kedilere bir daha zarar vermeye kalkarsa üzerine atlamayı düşünüyorum.
Çok teşekkür ederim.

Belediyeyi aradık, arka bahçenin kapısını açık bırakıp yiyecek bir şeyler koyduk kedilerin geçmesini bekliyoruz.
Kadını uyardım, sizin videonuzu çekip her yere dağıtırım dedim, bekliyorum kedilere bir daha zarar vermeye kalkarsa üzerine atlamayı düşünüyorum.
Çok teşekkür ederim.
İyi yapmışsın.
O korku da ona yeter.

Evimizle, yan tarafımızdaki ev arasında olan bahçede 2 yavrulu kedi var.
Bu yan evdeki kadın, pireli pireli diye sürekli kedilere kaynar su bazen de deterjanlı su döküyor.
Ben bu şahısla annem yüzünden tartıştım, muhatap değilim ama en sonunda çıkıp kafasını koparmak geliyor içimden.
Böyle söylüyorum çünkü çok sinirleniyorum.

Bunun üst katındaki yalama komşusu da, sana üzülüyorum kızım diye yavru kediye sopayla vuruyor.
Annem vurmayın çok günah 7 cami dikseniz de ödeyemezsiniz diyor, bu 9 cami dikerim öldüreceğim bunları diyor.

Ben kedileri alıp arka bahçeye koyacaktım ama kaçıyorlar, çok korkmuşlar.
Yavrularını büyütene kadar orada kalacak herhalde.
Çoluk çocuğum pire oluyor diyor, aynı araya çocuğunu işetiyor.
Kediler yemek aramaya bile çıkamıyor, az önce ne bulduysam koydum önlerine et, süt, su.
Yuvasına taşıdı korkudan.

Pire var ama kedinin suçu ne, salma çocuklarını oraya, biraz sabret.
Ya ben hayvanları sevmeyen insanlara gerçekten saygı duymuyorum, bir de zarar veriyorlar Allah ıslah etsin hepsini.
Ne yapmalıyım bu konuda, nereyi aramalıyım?
Allah razi olsun...
burada da cok kedi kopek var.
her sokak basi ona yakin kopek gurup halinde geziyor.
her yaz belediye toplatiyor nereye goturuyorlar ne yapiyorlar belli degil
sonra tekrar uruyorlar
belediye kisirlastirsa keske
hep hasta ve aclar hangi birini doyuracaksin
evdeki yemek artiklarini biriktirip sokaga birakiyordum ama care degil ki

Allah razi olsun...
burada da cok kedi kopek var.
her sokak basi ona yakin kopek gurup halinde geziyor.
her yaz belediye toplatiyor nereye goturuyorlar ne yapiyorlar belli degil
sonra tekrar uruyorlar
belediye kisirlastirsa keske
hep hasta ve aclar hangi birini doyuracaksin
evdeki yemek artiklarini biriktirip sokaga birakiyordum ama care degil ki
Sağ olun, Allah sizden de razı olsun.
İnsanların nasıl bir yürek taşıdığı, hayvanlara olan tutumundan kolaylıkla anlaşılıyor.
Bu ara hayvanlara karşı çok acımasız davranışlar görüyorum ülkede.
İnsanlar öfkelerini, ezikliklerini savunmasız canlılardan çıkarıyor.
Ama Allah büyüktür, iki yakaları da bir araya gelmiyor.

Hayvan, insan farketmez bir canlıya karşı gaddar olabilenin insanlığı yoktur. Sevmeyebilirsin ama işkence etme...

1620647_798488120174126_5562342528925698977_n.webp

Bunu yaparım ama ben daha çok, bir şey olmadan kedileri kurtarmak istiyorum.
Gördüğümde müdahale ediyorum ama bazen ben olmuyorum.
Bu konuyla ilgilenecek kurumlar varsa arayacağım.

Yaşadığınız şehirde hayvanları sahiplendirebilecek bir veteriner klinik vb yok mu? benim yaşadığım şehirde bi klinik var alıp sahiplendiriyor. öyle bi yere haber verebilirsin.

Evimizle, yan tarafımızdaki ev arasında olan bahçede 2 yavrulu kedi var.
Bu yan evdeki kadın, pireli pireli diye sürekli kedilere kaynar su bazen de deterjanlı su döküyor.
Ben bu şahısla annem yüzünden tartıştım, muhatap değilim ama en sonunda çıkıp kafasını koparmak geliyor içimden.
Böyle söylüyorum çünkü çok sinirleniyorum.

Bunun üst katındaki yalama komşusu da, sana üzülüyorum kızım diye yavru kediye sopayla vuruyor.
Annem vurmayın çok günah 7 cami dikseniz de ödeyemezsiniz diyor, bu 9 cami dikerim öldüreceğim bunları diyor.

Ben kedileri alıp arka bahçeye koyacaktım ama kaçıyorlar, çok korkmuşlar.
Yavrularını büyütene kadar orada kalacak herhalde.
Çoluk çocuğum pire oluyor diyor, aynı araya çocuğunu işetiyor.
Kediler yemek aramaya bile çıkamıyor, az önce ne bulduysam koydum önlerine et, süt, su.
Yuvasına taşıdı korkudan.

Pire var ama kedinin suçu ne, salma çocuklarını oraya, biraz sabret.
Ya ben hayvanları sevmeyen insanlara gerçekten saygı duymuyorum, bir de zarar veriyorlar Allah ıslah etsin hepsini.
Ne yapmalıyım bu konuda, nereyi aramalıyım?
Yaşadığın yerde hayvan severler derneğine şikayet edebilirsin. iyice bir teşhir ederler komşularını. Utançlarından bir daha yapamazlar.

Anneyle bir yavrusu gitti arka bahçeye, bir tane kaldı onun da geçmesini bekliyorum.
Yiyeceklerini koyduk zaten, orada beslerim onları.
Sahiplenebilecek bir yerler bakacağım, şimdilik sorunu hallettik gözüküyor ama takipteyim.

Kedilerin ustu bunların vicdanlari bitlenmis.
Öbür tarafta dokerler onada kaynar suyu,hemde en alasindan:(
Ben hayvanları sevmeyenleri anlıyorum ve saygı duyuyorum,ama işkence edenlere iskence edesim geliyor.
Bunlar gucu hayvanlara yeten aciz insanlar.

Haytap'ı ara gerçekten çok aktif gruplar var bu konuda. İstanbuldaysan hiç sorun olmaz öyle bir durumda videosunu çek gereğini yaparlar.

Back
X