Resmen oynuyor benimle lütfen fikirlerinizi paylaşın kafam çok karışık

aşkın en keyifli kısmı şu an yaşadığınız kısmı aslında tadını çıkarın diycemde, tadı çıkmış çıkacağı kadar. Madem herkes anladı ve bu çocuk yanınıza gelmiyor. Bir gün yalnızken kendine güvenli bir şekilde git ve "benimle konuşmak için daha ne kadar bekliyceksin" de.... Ne konuşması falan derse, dik dik bak tebessüm et ve "neyse" de ve git... Ondan sonra bakarsın duruma göre...
Karşılıklı olduğunu bilsem benim için o kadar keyifli olacak ki.. başlarda keyif alıyordum mutluydum şimdi ise acı çekiyorum . Gidip konuşamam ya bana ben seninle konuşmak istemiyorum sen bakıyorsun diye bakıyorum derse.

Karşılıklı olduğunu bilsem benim için o kadar keyifli olacak ki.. başlarda keyif alıyordum mutluydum şimdi ise acı çekiyorum . Gidip konuşamam ya bana ben seninle konuşmak istemiyorum sen bakıyorsun diye bakıyorum derse.
hayatım gidip ezil ezik çekingence sormayacaksın ki, kendine güvenli, eğlenceli bir tarzda soracaksın. sanki boşvermişsin gibi, ama çokda ukala gibi algılanmayacak şımarıklıkta olsun, eğer sana yukarıda yazdığın gibi bişey derse yine gülerek " aaa cidden mi bende sen bana bakıyorsun diye bakıyorum" falan dersin... ama bak o dediğim havayı tutturman lazım. Çekincence yapacaksan yapma.. bunu asla yapamam deersen bi arkadaşını gönder ağzını arasın, bence bu daha zor olur.

hayatım gidip ezil ezik çekingence sormayacaksın ki, kendine güvenli, eğlenceli bir tarzda soracaksın. sanki boşvermişsin gibi, ama çokda ukala gibi algılanmayacak şımarıklıkta olsun, eğer sana yukarıda yazdığın gibi bişey derse yine gülerek " aaa cidden mi bende sen bana bakıyorsun diye bakıyorum" falan dersin... ama bak o dediğim havayı tutturman lazım. Çekincence yapacaksan yapma.. bunu asla yapamam deersen bi arkadaşını gönder ağzını arasın, bence bu daha zor olur.

Çok haklısın ama ben o bir şey hissetse gelir konuşur diye düşünüyorum şimdi ben gidip konuşmayı kendime yediremiyorum ve hep erkekten beklerim aslında çok belli ettim bi söylemediğim kaldı ama .. Arkadaşımı hiç göndermem arkadaşımı göndereceğime kendim konuşurum . Hiç bilmiyorum kafam epey karışık. Aslında konuşsak ve olmayacağını da söylese en azından kafamda bu kadar soru işareti olmaz bende umursamam onda takılı kalmam ama ne bileyim işte...

Çok haklısın ama ben o bir şey hissetse gelir konuşur diye düşünüyorum şimdi ben gidip konuşmayı kendime yediremiyorum ve hep erkekten beklerim aslında çok belli ettim bi söylemediğim kaldı ama .. Arkadaşımı hiç göndermem arkadaşımı göndereceğime kendim konuşurum . Hiç bilmiyorum kafam epey karışık. Aslında konuşsak ve olmayacağını da söylese en azından kafamda bu kadar soru işareti olmaz bende umursamam onda takılı kalmam ama ne bileyim işte...
yazık bak bir yılı aşkın süredir zaten beklemedesin, dediğim gibi yap, red gibi bir durum olursada çok rezil olmamış olursun. Çocuk dışarıdan rahat görünüyor olabilir ama demekki bu konuda öyle rahat değil, sen şaka yollu yaklaşmış olacaksın. yada bir senen daha böyle muallakta geçecek.

yazık bak bir yılı aşkın süredir zaten beklemedesin, dediğim gibi yap, red gibi bir durum olursada çok rezil olmamış olursun. Çocuk dışarıdan rahat görünüyor olabilir ama demekki bu konuda öyle rahat değil, sen şaka yollu yaklaşmış olacaksın. yada bir senen daha böyle muallakta geçecek.
Evet en iyisi konuşmak bir sonuca kavuşturmak en azından olmasa da kafam rahat olur fakat kendimde o cesareti bulamıyorum

Beğenilmek hoşuna gidiyor zannımca:KK51:
Sana karşı güçlü duygular hissetseydi açılırdı bu zamana kadar.

yanlış anlama ama
gerçekten istiyor olsaydı bu kadar uzatmazdı
gerçek bu malesef!!

cool çocuk :D benim de lise sondayken dersanede sürekli bir bakanım vardı. o bana baktı ben ona baktım 1 sene.. o kadar :D sonra mezun olduk işte hiç konuşmadık bile. aynı sendeki gibiydi durumlar.. heyecan yapıyordum ama aşk durumu yoktu

Kendini geri çek ,
Senden hoşlanıyor veya seviyorsa zaten kendisi belli eder..
Ama taa 1. Sınıftan beri bu durumların olduğunu belirtmissiniz yani 2 yildir ama 1 arpa boyu ilerlememis. Anlattiklariniza bakınca sizden hoşlanıyor ilk adımı ilk konuşmayı sizin yapmanizida bekliyor olabilir üzülerek egolarinida tatmin ediyor olabilir. .. dediğim gibi sen uzaklaş o sana yakınlaşma çalışsın. Senin uzak olmana rağmen o sana yine aynı tepkileri ( gözlerine bakmak gülümsemek gibi veriyorsa ) git karşısına konuş.
Sonuçta üniversite 3 ve 4 dediğine göre min. 23 24 lü yaşlarda insansiniz. Ilk okul aşkı havasına gerek yok :KK19:

Kendini geri çek ,
Senden hoşlanıyor veya seviyorsa zaten kendisi belli eder..
Ama taa 1. Sınıftan beri bu durumların olduğunu belirtmissiniz yani 2 yildir ama 1 arpa boyu ilerlememis. Anlattiklariniza bakınca sizden hoşlanıyor ilk adımı ilk konuşmayı sizin yapmanizida bekliyor olabilir üzülerek egolarinida tatmin ediyor olabilir. .. dediğim gibi sen uzaklaş o sana yakınlaşma çalışsın. Senin uzak olmana rağmen o sana yine aynı tepkileri ( gözlerine bakmak gülümsemek gibi veriyorsa ) git karşısına konuş.
Sonuçta üniversite 3 ve 4 dediğine göre min. 23 24 lü yaşlarda insansiniz. Ilk okul aşkı havasına gerek yok :KK19:
En fazla 21 veya 22 yasinda oluyor..tabi universiteye 20 yasinda baslamdiysa

İkimizde 21 yaşındayız ben zaten kendimi geri çekmiştim o hareketleri azaltmamış daha da artırmıştı bakalım şu iki hafta bir geçsin görcez nolcak ne bitcek :)

bence sen onu gördüğünde onun bulunduğu ortamlardan uzaklaş onu gördüğün yerde kaç merak edecektir neden böyle yaptığınızı ilgisi varsa gelip sorar ya da mutlaka öğrenir bir şekilde ilgisi yoksa da zaten yoktur kendini küçük düşürecek birsey yapma bol şans dilerim :)

Bence kafanda netleştirmen için gidip tanış onunla bişeyi bahane et ve konuşmaya başla hoşladığın hakkında bişey söyleme ama..ortak arkadaş veya ne bilim işte alakasız bir şekilde konu aç konuş,daha hızlı ilerler belki o açılır ya da sen ama bu şekilde bekleyerek bi yere varamazsın kafanda yazıyosun sadece baktı bakmadı diyerek..

Back
X