resmi bosanma olmadan baskasinla görüsmek

sertap2013

Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2013
13
0
6
35
Diğer
Ben yurtdisinda yasiyorum ve mayis ayindan beri esimden ayriyim. Ayri evim var ve iki cocugumda benimle. Yurtdisinda en az 1, 5 sene sürüyor bosanma onun icin daha resmi olarak bosanmadim. Facebookda medeni halim evliydi bunu degisdirdim artik hic bir bilgi yok ve soyadimi degisdirdim. Bunu eskiden flort ettigim biri gordu ve bana yazdi. Bir hafta boyunca yazisdik dertlesdik. Eskiden birbirimize karsi bos degildi simdide onunla sohbet etmek cok iyi geliyor. Ama resmi bosanma olmadigi icin kendimi hic iI hissetmiyorum. Ne yapmaliyim bilmiyorum.

Eskiye rağbet olsaydı bit pazarına nur yağardı. Bence eski sevgiliden yeni sevgili olmaz. Ayrıca boşanma davanızın sonuçlanmasını bekleseniz daha iyi olur. Eşiniz duyar falan size karşı kullanabilir bu durumu...

eski sevgilden bencede sevgili olmaz.
olsaydi ozaman olurdu. sen onu secerdin. suan bosandin diye o cocukla boslugunu doldurmadigindan eminmisin?
baska biriyle gorusmen bir ayip degil. zaten kafanda ve tamamen bitirmisiniz herseyi.
hakkinizda hayirlisi

Eski sevgilim degil görüsdügüm kisi. Kusura bakmayin yanlis anlattim heralde. Seneler önce tam 4 kere görüsmüsdük onunla. Telefonda konusuyorduk cogunlukla ama hic sevgili olmadik. O bana karsi bos degildi ve bende degil ama benden arabayla 3 saat uzakda oldugu icin o sorumlulugu göze alamadim yürümezki dedim ve görüsmeyi kesdim.

boşanma gerçekleşmeden yeni bir şeyler yaşama.bu nedenle çocukların elinden alınabilir:34:

bence boşanma davasını bekleyin bi yıla kalmaz biter heralde
hem eşinize hem çocuklarınıza saygısızlık olmasın
benim görüşüm bu
arkadaş olarak görüşün sonrasında düşünürsünüz

Son düzenleme:
sadece biraz konuşmuşsunuz kendinizi çok suçlamayın ancak daha fazla görüşmeyin.
boşanma süreci bitene kadar hayatınıza kimseyi almayın,sağlıklı karar veremeyebilirsiniz.
bu süreçte hem siz dinlenmiş kendinizi toparlamış olursunuz,hemde çocuklarınıza daha çok vakit ayırıp
onların bu süreçten etkilenmesini hafifletmiş olursunuz.

Ben yurtdisinda yasiyorum ve mayis ayindan beri esimden ayriyim. Ayri evim var ve iki cocugumda benimle. Yurtdisinda en az 1, 5 sene sürüyor bosanma onun icin daha resmi olarak bosanmadim. Facebookda medeni halim evliydi bunu degisdirdim artik hic bir bilgi yok ve soyadimi degisdirdim. Bunu eskiden flort ettigim biri gordu ve bana yazdi. Bir hafta boyunca yazisdik dertlesdik. Eskiden birbirimize karsi bos degildi simdide onunla sohbet etmek cok iyi geliyor. Ama resmi bosanma olmadigi icin kendimi hic iI hissetmiyorum. Ne yapmaliyim bilmiyorum.
ben boşanma davası açıldıktan sonra böyle bir özgürlüğünüz var ve eşiniz bunu kullanamaz diye biliyorum. avukatınıza yasal olarak sorun çıkıp çıkamayacağını sorun. sorun yoksa istediğiniz kişiyle istediğiniz şekilde konuşun dertleşin deşarj olun. yalnız şuanda bulunduğunuz boşanma psikolojisi nedeniyle sağlıklı kararlar veremeyebilirsiniz. o yüzden yeni bir ilişki konusunda hiç aceleci olmayın, her şeyi ağırdan alın. hatta karşınızdakine henüz boşanmadığınızı sebep göstererek ilişki konusunda aceleci davranmaması gerektiğini söyleyebilirsiniz. onun dışında içiniz rahat olsun.

Etik açıdan resmi olarak boşanmalısın. Önce bir evliliğinin bitmesini psikolojik olarak kendi içinde iyice sindir. Sonra istediğinle görüşmekte serbestsin.

Biten bir aşkın hemen ardından bir başkasıyla başlayan şeyin adı, ilişki değil çelişkidir. [Pablo Neruda]

Boşanma resmi olarak gerçekleşmiş olsa bile bir ilişki için çok erken bence.
Sancılı bir evlilikten çıktığınız için başka bir erkeğin ilgisi hoşunuza gidebilir , fakat bu hassas döneminizde hata yapmaya çok müsait olacağınızı unutmayın.
Biraz kendinizi dinleyin, bir toparlanın, resmi olarakta boşanırsınız bu süreçte.:34:

boşanma arifesındesin,duygusal boşluk yaşıyorsun anlıyorum ama dikkat et boşanma aşamasında eşinin sana karşı kullanabileceği bir hata yapma

Dava acildigi andan itibaren hukuken esine karsi sorumlulugun kalmaz. Bence hic umursama ve icinden ne geliyorsa onu yap. Zaten yeterince zor bir surec bi de kendine kisitlamalar getirip hayati zorlastirma

ben olsam görüşürdüm
beyninizde bitirmişsiniz,evden göndermişsiniz,davanızı açmışsınız...
daha ne yani
o gelen kağıt parçasıyla mı boşanmış olacaksınız??

Neden kafanızı dinlemek yerine yeni bir ilişkiye başlamayı düşünüyosun.
Erkekler kaçmıyor,sizin iki tane çocuğunuz var atacağınız adımları onları göz önünde bulundurarak atın.
Boşanma olmadığına göre benim için bu bir aldatmadır.

Bırakın eski sevgiliyi,yeni sevgiliyi çocuklarınızın boşanma aşamasındaki psikolojısını düşünün.
Hiç sağlıklı düşünemiyosunuz,hatalar üzerine hatalar.

Arkadaş olarak konuş,dertleş.Ama bi ilişki için henüz erken diye düşünüyorum.Şu an bi boşluktasın ve o boşluğu dolduran herkes sana çok iyi biri olarak görünebilir.

Görüşüp görüşmemeniz konusunda birşey söylemeyeceğim.
Ancak dikkatli olun derim.
Tam boşanma arefesinde bi hayal kırıklığıda yaşarsanız hayat sizin için daha da umutsuz hale gelebilir.

Back
X