resmi bosanma olmadan baskasinla görüsmek

hangi hukuktan bahsediyorsunuz bilmiyorum ama turk hukukuna gore bilip bilmeden ahkam kesenler okusun
Buna göre yüksek mahkeme TMK Md.185/3 de yer alan eşlerin sadakat yükümlülüğünün evlilik birliği süresince devam edeceği hükmünden hareketle her ne kadar boşanma davası açılmışsa da evlilik birliğinin halen devam ettiği olgusundan hareketle, davadan sonra meydana gelse bile eşlerin başkaları ile olan cinsel ilişkilerini sadakat yükümlülüğüne aykırı bulmakta ve kusurlu eylem olarak kabul etmektedir.

hangi hukuktan bahsediyorsunuz bilmiyorum ama turk hukukuna gore bilip bilmeden ahkam kesenler okusun
Buna göre yüksek mahkeme TMK Md.185/3 de yer alan eşlerin sadakat yükümlülüğünün evlilik birliği süresince devam edeceği hükmünden hareketle her ne kadar boşanma davası açılmışsa da evlilik birliğinin halen devam ettiği olgusundan hareketle, davadan sonra meydana gelse bile eşlerin başkaları ile olan cinsel ilişkilerini sadakat yükümlülüğüne aykırı bulmakta ve kusurlu eylem olarak kabul etmektedir.

Başkasıyla görüşmek, cinsel bir birlikteliğimi ifade eder sadece?

merhaba =)

kendinizi kötü hissetmeniz için hiçbir sebep olduğunu düşünmüyorum. artık her bakımdan özgür bir kadınsınız. yalnız kimi arkadaşların değindiği gibi bu durumun velayet sürecini etkileyip etkilemeyeceğini avukatınızdan kesin olarak öğrenmenizde fayda var. yaşadığınız ülkede yasaların farklı olduğundan bahsettiniz, o yüzden türkiye'deki medeni kanunlardan bahsetmek mantıksız.

yine bazı arkadaşların söylemiş olduğu şeyleri kendi tecrübeme dayanarak ben de söyleyeyim. eski eşinizi tabi ki tanımıyorum ama insanların boşanma sürecinde ne yapacakları hiç belli olmuyor. kanunen yapamıyorsa bile psikolojik olarak çocuklarınızı etkileyebilir, o yüzden bu kişiye bir süre durumu çaktırmamakta fayda var =) siz de düşünmüşsünüzdür bunları muhakkak tabi...

ne yapacağınızı söylemek veya sizi ayıplamak kimsenin haddine değil, iyi hissettiren şeylerin elbette peşinden gideceksiniz. siz kendinizi baskılayıp mutsuz oldukça, sizin mutsuzluğunuz çocukları da etkiler.

ben konu sahibine yazmadim. hic bir bagin kalmadi her konuda ozgursun ozgursun de ozgursun yazanlara bu. ;)

özgürsün özgürsün dediğim için cevap verme ihtiyacı hissettim. :)

konu sahibi soruyor: eski bir arkadaşım benimle ilgileniyor, konuşuyoruz, rahatlıyorum, iyi geliyor. konuşmam yanlış mı? yani kadının çekindiği şey konuşmak.

insanlar olayı çekiyor yok etik değil yok kendini başkasının kollarına atma vs diye. siz de dahil. ama konu sahibi konuşmam hatalı mı diyor. sevişiyorum demiyor. ben de konu sahibinin sadece sorusuna yönelik diyorum ki, özgürsün. istediğin kişiyle konuş rahatla.
demiyorum ki kendini başkalarının kollarına at, teselli bul. ikisi çok farklı şeyler.

ayrıca ben şuan boşanıp da herhangi bir erkekle (arkadaşı) dertleşmeyecek insan olacağını sanmıyorum. aklınız çok sapkın şeylere çalışıyor. biraz iyi ve medeni tarafından bakın olayın.

eski sevgilinin tek amaci var gibi
bunun icin kendini bosuna yipratmayin bile degmez
hayatiniza girecekse yeni birisi girsin ve hiicccc acele etmeyin derim

Yirumlariniz icin tsk ederim arkadaslar. Allah razi olsun. Benimde bir yanim ne var konusuyorsun sadece diyor bir yanim konusma bile diyor. Ama bana cok iyi geliyor bu insan. Resmi bosanmam anca 2014 kisingeeceklesir yurtdisinda yasiyorum ve burdaki kanunlar farkli.

o zaman adını koymadan arkadaşça görüşün bence

konu sahibi soruyor: eski bir arkadaşım benimle ilgileniyor, konuşuyoruz, rahatlıyorum, iyi geliyor. konuşmam yanlış mı? yani kadının çekindiği şey konuşmak.

insanlar olayı çekiyor yok etik değil yok kendini başkasının kollarına atma vs diye. siz de dahil. ama konu sahibi konuşmam hatalı mı diyor. sevişiyorum demiyor. ben de konu sahibinin sadece sorusuna yönelik diyorum ki, özgürsün. istediğin kişiyle konuş rahatla.
demiyorum ki kendini başkalarının kollarına at, teselli bul. ikisi çok farklı şeyler.

ayrıca ben şuan boşanıp da herhangi bir erkekle (arkadaşı) dertleşmeyecek insan olacağını sanmıyorum. aklınız çok sapkın şeylere çalışıyor. biraz iyi ve medeni tarafından bakın olayın.

cevir kazi yanmasin...

konustukca o ilginin baska seylere donmeyecegi ne maglum,
bayan bir boslukta yanlisa dusebilir..
sapkin seylere calisiyor kafa cunku karsidakinin niyeti ne bilemiyoruz,
hadi her zaman gorustugu arkadasi dostu olsa kimse demez konusma,
ama medeni durumu degisir degismez gelen biri ?

Back
X