Resmi Tatil Kan Testi

maya11

Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2019
39
12
8
Merhaba,
Yarın adetimin 2. Günü kan tahlili yaptırmam gerekiyor tüp bebek tedavisi için. 30 Ağustos nedeniyle devlet hastaneleri kapalı.
Pazartesi gününü beklersem 5.günü olacak.
Yarın özel hastanede mi yaptırmalıyım yoksa 5.günü yaptırsam da olur mu?
Doktora ulaşma şansım yok.

5. Gün değerleriniz net çıkmayabilir. Hormon testinde En sağlıklı sonuçlar 2. Ve 3. Gün çıkıyor . Ben haftasonu tatile nedeniyle 5. Gün yaptırdığımda yüksek çıkmıştı değerler ve geçersiz dedi doktor.

Tüp bebek ben de düşünmüştüm, bana 2. gün yumurtalıklarına bakılacak demişti. Diğer günler olmuyor. Bence özele bir gidin, onlar yarım gün falan çalışıyorlar. Acaba devlette acilden test yapıyorlar mı onu sormak lazım, normalde yapıyorlar ama hormon testini bir sorun bence sadece test yaptıracaksanız.

Özellerde bazi testleri yapmayabilirler. Onlarda resmi tatilde. Onlarada sadece acildeb giris yapiliyor
Teşekkür ederim.
Özellerde bazi testleri yapmayabilirler. Onlarda resmi tatilde. Onlarada sadece acildeb giris yapiliyor
Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim.

Telefon açıp öğrenmeye çalışayım. Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…