hayatımda kimse yoktu arkds beni biriyle tanıştırdı üniversiteden o da yalnızmış kimseyi istemediğimi bildiği halde ısrar etti neyse msn de her gece konusuyrz falan sempatik geliordu canlı yüzyüze görüştük falan ben canlı görünce elektirik alamadm bu bana aşık oldu ben aramayı sormayı kestim görüştüğümde de foto cekım dedi öle cektı falan evde arkdsları falan da vardı neyse ben memleketime geldim tamamen uzaklaştım bundan bu anladı ben istemiorum artk acık acık söledim elektirik alamadım dedım yok düşün sen kafan rahat değil falan neyse face de güya abim bunu eklior bu iptal ediyor sonra bu abimi eklior tesadüf bana denk geldi iptal ettim falan kafamı bozma resmını gönderirim sizinkilere die tehdit eder gibi ama resimde bişey yok öle video da var beni cekıor sonra kendıni falan bunu duyunca korkuyrm bi yandan bizimkiler duyarsa kıyamet kopar arkadş konusuyr sen böle değilsn falan baya bi takmış beni odasına resmımı büyütp duvarına asmı falan ya neler neler cok korkuyrm da ailem de bu yüzdn aram acılsn ıstemem bu kadar gurursuzlk görmedm ya istemiorm diıyrm hala ısrar edıor napacm bilemedm ya hergn böle bi korkuyla gecıor günüm delirecm yardm edin ne olur napabilirmm