• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Resmimi aileme göndermekle tehdit ediyor

meli_su

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2009
64
0
86
Adana
hayatımda kimse yoktu arkds beni biriyle tanıştırdı üniversiteden o da yalnızmış kimseyi istemediğimi bildiği halde ısrar etti neyse msn de her gece konusuyrz falan sempatik geliordu canlı yüzyüze görüştük falan ben canlı görünce elektirik alamadm bu bana aşık oldu ben aramayı sormayı kestim görüştüğümde de foto cekım dedi öle cektı falan evde arkdsları falan da vardı neyse ben memleketime geldim tamamen uzaklaştım bundan bu anladı ben istemiorum artk acık acık söledim elektirik alamadım dedım yok düşün sen kafan rahat değil falan neyse face de güya abim bunu eklior bu iptal ediyor sonra bu abimi eklior tesadüf bana denk geldi iptal ettim falan kafamı bozma resmını gönderirim sizinkilere die tehdit eder gibi ama resimde bişey yok öle video da var beni cekıor sonra kendıni falan bunu duyunca korkuyrm bi yandan bizimkiler duyarsa kıyamet kopar arkadş konusuyr sen böle değilsn falan baya bi takmış beni odasına resmımı büyütp duvarına asmı falan ya neler neler cok korkuyrm da ailem de bu yüzdn aram acılsn ıstemem bu kadar gurursuzlk görmedm ya istemiorm diıyrm hala ısrar edıor napacm bilemedm ya hergn böle bi korkuyla gecıor günüm delirecm yardm edin ne olur napabilirmm:(:((::43:

"bu" nun resim çekmesine falan izin vermeyecektin başta falan da olan olmuş şimdi...ya tehditlerine aldırmayacaksın (havlayan köpek ısırmaz misali) ya da ailene bir yolunu bulup sen anlatacaksın falan...

bişey yaparken baştan düşünüp ona göre davranmalı falan...ben olsam aldırmazdım falan filan...

not: birşey anlatırken kullandığın her "falan" anlattığın şeyin ciddiyetinden alır götürür...sen benim "falan" lı yazdıklarımı okurken ne kadar ciddiye aldıysan ben de senin yazdıklarını okurken o kadar ciddiye aldım

"bu" nun resim çekmesine falan izin vermeyecektin başta falan da olan olmuş şimdi...ya tehditlerine aldırmayacaksın (havlayan köpek ısırmaz misali) ya da ailene bir yolunu bulup sen anlatacaksın falan...

bişey yaparken baştan düşünüp ona göre davranmalı falan...ben olsam aldırmazdım falan filan...

not: birşey anlatırken kullandığın her "falan" anlattığın şeyin ciddiyetinden alır götürür...sen benim "falan" lı yazdıklarımı okurken ne kadar ciddiye aldıysan ben de senin yazdıklarını okurken o kadar ciddiye aldım

ya ben onu kısa geçmek anlamında yazıorum cok uzatmayım demişitm ciddiyetle alakası yok kusura bakmayın yinede dikkat ederim

ailen çok mu kötü insanlar canım?
sen oturup onlara bu çocuk bana aşık olmuş beni rahatsız ediyor desen sana ne tepki verirler?
fotografı görünce sana "way namussuz erkeklerle fotograf çektirmiş" diyecek kadar garip insanlar değilseler eğer bi yolunu bulup annene anlat.
takma bu kadar kafana.
seni onunla tanıstıran arkadasını da tembihle eğer ailenle aranda sorun olursa bir arkadas ortamında tanıstılar desin. yani öyle buluşup özellikle görüştüğünüz sırrını vermesin.

öncelik ben olsam hemen foto cekmezdim, ceksem de kendi foto makinemden, cok dikkat etmek lazim.
ayrica senin problemin o kadar büyük gelmiyo bana, bu tabii ki aileye bagli, ailen eger cok sert davranmiyorsa bence anlat derdine sonucta kötü bisey yapmadin ki.

Ablacım sakın tehditlerine pabuç bırakma .Seni bir resim çektirdin diye tehdit eden eğer ona boyun eğersen bu yolla senden kimbilir daha neler ister .benim de 21 yaşında bir kızım var ve ne olursa olsun benden iyi ya da kötü hiçbir şeyi saklamasını istemem.Belki biz anneler kızarız, bağırırz,çağırırız ama o kişinin vereceği zararı asla vermeyiz.

Ablacım sakın tehditlerine pabuç bırakma .Seni bir resim çektirdin diye tehdit eden eğer ona boyun eğersen bu yolla senden kimbilir daha neler ister .benim de 21 yaşında bir kızım var ve ne olursa olsun benden iyi ya da kötü hiçbir şeyi saklamasını istemem.Belki biz anneler kızarız, bağırırz,çağırırız ama o kişinin vereceği zararı asla vermeyiz.

ne güzel anlatmışsınızz!bence de korkup da sakın isteklerine boyun eğme, hemen bütün iletişimini kes,telefonunu açma msjına cvp verme ..

asla inanma ona. böyle psikopatlara pabuç bırakma.
gönderemez kendisi de korkar ama hadi gönderdi diyelim ailene anlatmak istemezsen yalanlarsın. orda ikimiz değildik arkadaş ortamı vardı dersin.
gerçeği söylesen bile ailene de ki evet ben böyle böyle bişey yaptım pişman oldumtehdit ediliyorum dersen emin ol seni korurlar. kızmayı bırak bi tarafa. seni ailenden iyi kimse koruyamaz. o psikoya pabuç bırakma aman.

Yazdığı tehdit içerikli mesajların ekran görüntüsünü al. Savcılığa başvuracağını söyle ve gerekirse gerçekten başvur.

Tehdit çok ama çok ciddi yaptırımları olan bir suç..

Son düzenleme:
Arkadaşım, tehditten korkma, bence de ipek çok haklı. Önce ailenle konuş, sonra savcılığa başvur. Devlet, vatandaşını korumakla mükelleftir. mesajları hiç silme, netteki kayıtlarını tut. Asla ve asla yalan söyleme ve olayları çarpıtma. Tehdit çok ciddi bir suç. Havlayan köpek ısırmaz diyelim ama yine de tedbirimizi alalım.

hayatımda kimse yoktu arkds beni biriyle tanıştırdı üniversiteden o da yalnızmış kimseyi istemediğimi bildiği halde ısrar etti neyse msn de her gece konusuyrz falan sempatik geliordu canlı yüzyüze görüştük falan ben canlı görünce elektirik alamadm bu bana aşık oldu ben aramayı sormayı kestim görüştüğümde de foto cekım dedi öle cektı falan evde arkdsları falan da vardı neyse ben memleketime geldim tamamen uzaklaştım bundan bu anladı ben istemiorum artk acık acık söledim elektirik alamadım dedım yok düşün sen kafan rahat değil falan neyse face de güya abim bunu eklior bu iptal ediyor sonra bu abimi eklior tesadüf bana denk geldi iptal ettim falan kafamı bozma resmını gönderirim sizinkilere die tehdit eder gibi ama resimde bişey yok öle video da var beni cekıor sonra kendıni falan bunu duyunca korkuyrm bi yandan bizimkiler duyarsa kıyamet kopar arkadş konusuyr sen böle değilsn falan baya bi takmış beni odasına resmımı büyütp duvarına asmı falan ya neler neler cok korkuyrm da ailem de bu yüzdn aram acılsn ıstemem bu kadar gurursuzlk görmedm ya istemiorm diıyrm hala ısrar edıor napacm bilemedm ya hergn böle bi korkuyla gecıor günüm delirecm yardm edin ne olur napabilirmm:(:((::43:

"evde" den sonrasını okumaya gerek yok... buraya kadar yeterince sinir bozucu.

istemiyorsun ama adamın biriyle her gece msn de sohbet ediyorsun

görüşmeyi kesiyorsun aramıyorsun sormuyorsun ama ne hikmetse resmini çekmesine izin veriyorsun

ve bu görüşme ne hikmetse dışarıda rast gele değil "evde" oluyor:52:

bu kişiye yeterince yüz vermişsin. net olamamışsın. kim bilir belki de peşinden koşması,resmini videonu çekmesi hoşuna gitmiştir...:86:

yapacağın tek şey korkmamak. gösterirse göstersin. muhattap alma. konuşsun ama duyma:36:

bu olayı doğru düzgün oturun annene anlatmalısın. anladığım kadarıyla çocuk sapık. ya sana ileride bişey yaparsa allah korusun. ailen bunu bilsinki seni tehdit edemesin. edersede ailen yanında olur tabiiki kızacakalrdır ama sana destek olacakalrdır. bu gibi şeyleri ailenden gizlememlisin. ben hiçbirşeyimi ailemden gizlemedin ne iftiralar atıldı bir bilsen ama her zaman ailem arkamda destekçiydi hepsinin ağızlarını tıkadılar.

ben de okuyunca başlığı uygunsuz bir foto falan sandım. anlamadım şimdi yani gayet normal olan bu fotonun neyiyle tehdit ediyor sizi?

falan filan ....kendinizi düzgün bir şekilde ifade edemiyorsunuz bile....ne va bunda?herkes herkesin resmine çok rahat ulaşılır olmuş artık?msn si ,facebooku ,cepi ,kamerası....çok abes bir durum değil ki ailen kızsın?sanki uygunsuz resimler mi bunlarda çekiniyorsun?

ailene anlatmana gerek yok. böyle aptallar tırsak olur aslında. tehdit ettiği mesajları sakladığını ve onu savcılığa vereceğini söyle. bak bakalım ne oluyor. geri adım atıck merak etme.

uygunsuz bir resim sandım bende.yanyana fotonuz falan varsada fotoshopla yapmış dersin teknolojı gelişti dersin:1:

bence sen korkut onu önce.arat bi erkek arkadaşına, "ben abisiyim rahatsız ediyormuşsun gelir bulurum seni biz aşiretiz kardeşimin arkasındayız,ona zarar vermek amaçlı bişey yaparsan sen zararlı çıkarsın." falan de.hatta inandırıcı olsun diye "o bizim kardeşimiz ne yaparsa yapsın döver kızar yine bağrımıza basarız ama sen elin oğlusun seni yaşatmayız" falan dedirt.ben denedim işe yaradı arazi oldu çocuk :51:

aynı fikirdeyim.
mutlaka anlat annene,o kişininde tehditlerine pabuç bırakma.

Back
X