Evet maalesef öyle oluyor ve ne yazik ki 22 gün sürecek asla cevap vermeme çalışMerhaba hanımlar,
Sormak istediğim şu; retroda gelen gerçekten retroda gider mi? Gelmeye çalışan ex'lere nasıl tepki vermeliyiz?
Ya açıkçası benim ex'in doğum günü retroya denk geliyor. Mesaj atmayı çok istiyorum ama şimdi birleşirsek elimden gider diye korkuyorumher merkür retrosunda yazılanlar gibi, elektronik aletler bozulabilir, işler aksayabilir özellikle telefon bilgisayara dikkattt.. ayrıca yeni işe başlamak için de uygun değildir :) Hepinize kolay bir retro dönemi diliyorum❤ soranlar için etkisi 3 hafta sürmektedir(10 mart) Twitter’dan alıntıdır ....
Sakın nötr davranYa açıkçası benim ex'in doğum günü retroya denk geliyor. Mesaj atmayı çok istiyorum ama şimdi birleşirsek elimden gider diye korkuyorum
Size bir tavsiye vereceğim özelden yazar mısınız mesajınız kapalıYa açıkçası benim ex'in doğum günü retroya denk geliyor. Mesaj atmayı çok istiyorum ama şimdi birleşirsek elimden gider diye korkuyorum
Ya yıkıldımSakın nötr davran
1 buçuk ayRetrodan sonraaaa tut kendini..
Ne zamandir gorusmuyorsunuz
Hic aramadimi..1 buçuk ay
Hayır... Maalesef. Doğum gününü kutlamak istiyorum çünkü ona hala insan olarak değer veriyorum, düşmanca ayrılmadık zaten.Hic aramadimi..
Önce düsmanca ayrilinmiyor ama can sıkıcı hal alinca birseyler tadini kaciyor daha sonra..Hayır... Maalesef. Doğum gününü kutlamak istiyorum çünkü ona hala insan olarak değer veriyorum, düşmanca ayrılmadık zaten.
İnsan olarak bazen dengesiz olabiliyor ama ona sorsan da ben dengesizimdir. Kalbim ile mantığım aşırı çakışıyor ve sürekli biri diğerine üstünlük kuruyor. Kalbim baskın olunca yanında olmak istiyorum. Ona bir şey olacak diye ödüm kopuyor. Gel gör ki dıştan tık yok, aşırı duygusuz duruyorum ve direk gibi duruyorum ben de. Alttan alta çok üzülüyorum çok özlüyorum...Önce düsmanca ayrilinmiyor ama can sıkıcı hal alinca birseyler tadini kaciyor daha sonra..
Sizde henüz oyle olmamis..
Benmde boyle fikri olarak ayrilmsm gereken 2 3 aylik bi ayriliğim olmustu..
Kendisini asla aramadim. Duygular yogundu ve var halindeydi ozamanlar..
Sonra kendisi mesaj atti vs derkene durumlar sarpa sardi.. meger başkalarini tav etmis.
Benm bitirmeme rağmen uzun zaman mesajlar atti. Ama direk gibi saģlam durduğum icin tav olmadim. Dengesiz insanlarla ugrasmak zor zira. Gereksiz zaman kaybiymiş.. sen arkadasca gorursun onlarin niyeti farklidir. Cok sukur gercekten sevdigim insanla karsilaştim deger gördüm deger verdim evlendim.
Uzulsemde deģmeyen kimseye aciz görunmem. O üzüntuler yerini iyikiye birakiyorİnsan olarak bazen dengesiz olabiliyor ama ona sorsan da ben dengesizimdir. Kalbim ile mantığım aşırı çakışıyor ve sürekli biri diğerine üstünlük kuruyor. Kalbim baskın olunca yanında olmak istiyorum. Ona bir şey olacak diye ödüm kopuyor. Gel gör ki dıştan tık yok, aşırı duygusuz duruyorum ve direk gibi duruyorum ben de. Alttan alta çok üzülüyorum çok özlüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?