Retro

Ktrmtm

Değişik bir psikoloji, bir felsefe idiotloji.
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2016
3.761
7.113
158
28
Merhaba hanımlar,
Sormak istediğim şu; retroda gelen gerçekten retroda gider mi? Gelmeye çalışan ex'lere nasıl tepki vermeliyiz?

Merkür'de balık burcunda gerçekleşecek bu retro duygusal anlamda yoğun etkiler verebilir..
Dikkat dağınıklıklarının olduğu, sözlerin tutulmadığı, yanlış anlaşılmaların yaşanıldığı, aldatılmaya açık olduğumuz bir retro geliyor diyebiliriz..Öncelikle Natal haritanızda balık burcunun hangi eve yerleştiğine bakıp o evin konularını bilmeniz gerekmekte.. mesela merkürü 11.evde olan birinin eski arkadaşlarından haber alması küstükleriyle iletişime geçmesi olasıdır..merkürün açılarına etkileşimde olduklarına da bakılmalıdır ayrıca.

her merkür retrosunda yazılanlar gibi, elektronik aletler bozulabilir, işler aksayabilir özellikle telefon bilgisayara dikkattt.. ayrıca yeni işe başlamak için de uygun değildir :) Hepinize kolay bir retro dönemi diliyorum❤ soranlar için etkisi 3 hafta sürmektedir (10 mart) Twitter’dan alıntıdır ....

Ya açıkçası benim ex'in doğum günü retroya denk geliyor. Mesaj atmayı çok istiyorum ama şimdi birleşirsek elimden gider diye korkuyorum

Ya açıkçası benim ex'in doğum günü retroya denk geliyor. Mesaj atmayı çok istiyorum ama şimdi birleşirsek elimden gider diye korkuyorum
Size bir tavsiye vereceğim özelden yazar mısınız mesajınız kapalı

Retrodan sonraaaa tut kendini..
Ne zamandir gorusmuyorsunuz

Hayır... Maalesef. Doğum gününü kutlamak istiyorum çünkü ona hala insan olarak değer veriyorum, düşmanca ayrılmadık zaten.
Önce düsmanca ayrilinmiyor ama can sıkıcı hal alinca birseyler tadini kaciyor daha sonra..
Sizde henüz oyle olmamis..
Benmde boyle fikri olarak ayrilmsm gereken 2 3 aylik bi ayriliğim olmustu..
Kendisini asla aramadim. Duygular yogundu ve var halindeydi ozamanlar..
Sonra kendisi mesaj atti vs derkene durumlar sarpa sardi.. meger başkalarini tav etmis.
Benm bitirmeme rağmen uzun zaman mesajlar atti. Ama direk gibi saģlam durduğum icin tav olmadim. Dengesiz insanlarla ugrasmak zor zira. Gereksiz zaman kaybiymiş.. sen arkadasca gorursun onlarin niyeti farklidir. Cok sukur gercekten sevdigim insanla karsilaştim deger gördüm deger verdim evlendim.

İnsan olarak bazen dengesiz olabiliyor ama ona sorsan da ben dengesizimdir. Kalbim ile mantığım aşırı çakışıyor ve sürekli biri diğerine üstünlük kuruyor. Kalbim baskın olunca yanında olmak istiyorum. Ona bir şey olacak diye ödüm kopuyor. Gel gör ki dıştan tık yok, aşırı duygusuz duruyorum ve direk gibi duruyorum ben de. Alttan alta çok üzülüyorum çok özlüyorum...

Uzulsemde deģmeyen kimseye aciz görunmem. O üzüntuler yerini iyikiye birakiyor
Kolay olmuyor ama bitince bitiyor. Ve sonra yuzune bile gormek istemediğin biri kıliğina bürünüyor.
Sizin duygusal baģinizi bilmiyorum.
Hepsi bi tecrübe.. inan yerini daha saģlikli daha guzel sevgilere birakiyor..
Bu duygular kotü birsey deģil kalbi yumuşatiyor buyutüyor
Harmanlaniyorsun. ONU basamak olarak goreceģin zamanlards olucak.
Hicbir zaman arkadaş olmaz duygusal yikim yaşadiğin kişi.
O yuzden uzulsende içinde yaşa
O sana doğruyu vericektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…