Revision ameliyati fiyatlari

Seli01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2020
57
13
38
36
Merhaba, hanimlar. Ben revision rhinoplasty yaptırmak istiyorum. Memet Yazar ve Tural Fetullayevi düşünüyorum.
Bu doktorlarda kendisi ve ya bir yakını revision yaptıran var mı? Varsa lütfen yorum yapar mısınız? Özellikle sonuçla ilgili bilgi ve fiyat bilgisi almak istiyorum.
Özülden de yaza bilirsiniz.
Öncedrn teşekkürler.

Tural Bey için 70 bin duydum revizyon ücreti olarak.

A revision rhinoplasty is a surgical procedure that aims to correct undesired results or complications that arise after a previous rhinoplasty (nose job). In most cases, its goal is to correct nasal deformities from a prior rhinoplasty by rebuilding the nasal bridge or tip, which typically involves cartilage grafts. This is a relatively common plastic surgery procedure: an estimated 5–15% of rhinoplasty surgeries are later revised, even when they were originally done by an experienced, board-certified facial plastic surgeon. People seek rhinoplasty revision surgery because they're experiencing functional issues, like a nasal obstruction that causes breathing difficulties, or when they simply dislike something about how their new nose looks Revision surgery is more complex than the initial procedure, particularly because of the unpredictability of secondary-scar healing. At a revision rhinoplasty consultation, your facial plastic surgeon should talk through the risks and what kind of results they can realistically achieve They're also likely to recommend giving your nose a year after your original surgery to fully heal before undergoing a revision rhinoplasty procedure.

Mehmet bey bana 45 bin fiyat verdi çok yüksek buldum. Aşırı sorunlu burunları bile yapiyor bütçeniz varsa düşünün bence.

Mehmet bey bana 45 bin fiyat verdi çok yüksek buldum. Aşırı sorunlu burunları bile yapiyor bütçeniz varsa düşünün bence.
Cevabiniz icin teshekkur ederim. Siz kac kere ameliyat oldunuz daha once? Ve bu fiyati gecen sene mi soyledi, yoksa bu sene mi?

Cevabiniz icin teshekkur ederim. Siz kac kere ameliyat oldunuz daha once? Ve bu fiyati gecen sene mi soyledi, yoksa bu sene mi?
Bir kez oldum memnun değilim. Geçen senenin sonlarına doğru sormuştum, her şey dahil bu fiyatı aldim. Burnumu fotolarda inceleyip ses kaydı atmıştı detaylı olarak, bütçeme uygun olmadığı için muayeneye gitmedim ama bu şekilde bile çok ilgili olduğunu belli etti. Maliyet olarak uygun bulsam düşünmeden ameliyat olurdum herhalde.

Bir kez oldum memnun değilim. Geçen senenin sonlarına doğru sormuştum, her şey dahil bu fiyatı aldim. Burnumu fotolarda inceleyip ses kaydı atmıştı detaylı olarak, bütçeme uygun olmadığı için muayeneye gitmedim ama bu şekilde bile çok ilgili olduğunu belli etti. Maliyet olarak uygun bulsam düşünmeden ameliyat olurdum herhalde.
Bazen revision ameliyatlar görüyorum, ciddi sorunlar olmadıkca ikinci kez bıçak altına yapmak o kadar kolay olmamalı diye düşünüyorum. Benim geçekten ciddi sorunlarım oldu mecbur kaldım tekrar ameliyatlara. Eğer küçük bir şeylerse, hiç kafanıza takmayın derdim, dert etmeyin kendinize
. Her ameliyatın riskleri var, ve öyle 100de 100 bir sonuç olmuyor.

Bazen revision ameliyatlar görüyorum, ciddi sorunlar olmadıkca ikinci kez bıçak altına yapmak o kadar kolay olmamalı diye düşünüyorum. Benim geçekten ciddi sorunlarım oldu mecbur kaldım tekrar ameliyatlara. Eğer küçük bir şeylerse, hiç kafanıza takmayın derdim, dert etmeyin kendinize
. Her ameliyatın riskleri var, ve öyle 100de 100 bir sonuç olmuyor.
Benim mandal burun deformitesi aşırı kıkırdak alımı olmuş sanırım burun kenarlarım yok resmen. Mecbur olucam ameliyat ama doktor konusunda net karar verip bütçe ayarlamam lazım.
Onun dışında soylediklerinize katılıyorum, bence de ufak tefek şeylerden ameliyat düşünülmemeli ama işte benimki öyle değil maalesef.

Benim mandal burun deformitesi aşırı kıkırdak alımı olmuş sanırım burun kenarlarım yok resmen. Mecbur olucam ameliyat ama doktor konusunda net karar verip bütçe ayarlamam lazım.
Onun dışında soylediklerinize katılıyorum, bence de ufak tefek şeylerden ameliyat düşünülmemeli ama işte benimki öyle değil maalesef.
Ashiri kikirdak alimi🤦🏻‍♀️ ayni sorundan muzdaripim. Kac kere ameliyata girdim. Haddime dushmez ama, bu konuda sakin acele etmeyin, butcenizi toplayin en iyi doktora ameliyat olun, cok ince bir ish gerektiriyor. InshAllah Rabbim size de, bana da en guzel shekilde bu sorunlarimizdan kurtulmak imkani verir.🙏🤲

Çok duyulmamış doktorlar bile artık 30-35'ten başlıyor :işsiz: Çünkü bir trend haline getirdiler + yabancı hastalar deli gibi Türkiye'ye gelip burun yaptırıyorlar. Dünyanın burun merkezine döndük, dövizle gelen hasta varken Türk hastalara tenezzül etmiyorlar artık.

Ashiri kikirdak alimi🤦🏻‍♀️ ayni sorundan muzdaripim. Kac kere ameliyata girdim. Haddime dushmez ama, bu konuda sakin acele etmeyin, butcenizi toplayin en iyi doktora ameliyat olun, cok ince bir ish gerektiriyor. InshAllah Rabbim size de, bana da en guzel shekilde bu sorunlarimizdan kurtulmak imkani verir.🙏🤲
Senin kaçıncı ameliyatın? Korkuyorum ya bir yandan da cidden zor

Mehmet yazara ameliyat olan 2 akrabam var onlarında 1 arkadaşı oldu etti 3 hepsi memnunmuş çok iyi bir doktor dediler ama onlar olalı 4 yıl oldu heralde o zaman çok uyguna olmuşlar şimdi fiyat baya uçmuş ünlenmiş dediler.çok ilgili şeker bir doktormuş yaptığı işlerde güzel görünüyor 1-2 tane olumsuz yorum hariç birşey bulamadım ben sanırım eğer maddiyatta anlaşırsak ona olucam.

Mehmet yazara ameliyat olan 2 akrabam var onlarında 1 arkadaşı oldu etti 3 hepsi memnunmuş çok iyi bir doktor dediler ama onlar olalı 4 yıl oldu heralde o zaman çok uyguna olmuşlar şimdi fiyat baya uçmuş ünlenmiş dediler.çok ilgili şeker bir doktormuş yaptığı işlerde güzel görünüyor 1-2 tane olumsuz yorum hariç birşey bulamadım ben sanırım eğer maddiyatta anlaşırsak ona olucam.
Evet, benim de bir tanidigim ona ameliyat olmuş, çok memnun. Ama malesef şu an fiyatlar astronomik, burnumu yaptırıcam diye, Allah korusun, böbreyimi satmam gerekiyor gibisinden

Back
X