Revizyon-Abdulkadir Göksel mi yoksa Eren Taştan mı?

fullofhope

Guru
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2014
84
38
298
Merhabalar. İkinci ameliyatımı olacağım fakat henüz kime olacağımı bilemiyorum. 2.ameliyat daha zor ve riskli. Revizyon ameliyatı olanlar bilgi verebilirler mi?

ABdulkadir göksel daha deneyimli ve sonuna kadar işinin arkasında duran bir insan. Gözün kapalı git hatta.

Bilip bilmeden konusmaniza hayranim sen bizat o doktora oldunmu gelmis burda gözü kapali diyosun??
Ben olmadım bilip bilmeden de konuşmuyorum 1 yıldır araştırıyorum burdaki tüö doktorların sayfasındaki yorumların tamamını okumuşumdır. Aynı zamanda tüm doktorların hastalarıyla irtibata geçmişimdir. Özellikle göksel bu konuda işinin arkasında duran iyi dinleyen başarılı bir doktor. Aksini iddia edeni bulamazısn ben hastalarına da yönlendiririm sorun değil burda doktor övmek gibi bir dersim yok her doktorun hakkını vermk lazım. Dikkate alır veya almazsınız bu sizi bağlar.

ama yinede olmadigin sürece doktoru önerme önce ol sonra öyle söyle benim doktorda cok ünlümüs sözde ama burnuma bakarsan devlet hastanesinde olmus gibi bir burnum oldu üstelik ucuda ödemler gecikce düsüyor :)

Ben dedim diye mi ameliyat olacak veya olmayacak. Gidip görüşmesi taraftarıyım sonuçta ilk ameliyat değil. İnsan güvenmekte zorluk çekiyor. Belki beklentilerini karşılayacak. Forumda da instagramda da hastalarına ulaşın. Zor bulursunuz revizyonluk hastalarını. Revizyonunu bile üstlenir

ama yinede olmadigin sürece doktoru önerme önce ol sonra öyle söyle benim doktorda cok ünlümüs sözde ama burnuma bakarsan devlet hastanesinde olmus gibi bir burnum oldu üstelik ucuda ödemler gecikce düsüyor :)
Ben ünlü olam doktoru iyi oldugu kanaatinde değilim ünlü olupta berbat yapan doktor sayablirim. Muhtemelen de saydıklarım içersindedir senin doktorun da.

Ben ünlü olam doktoru iyi oldugu kanaatinde değilim ünlü olupta berbat yapan doktor sayablirim. Muhtemelen de saydıklarım içersindedir senin doktorun da.

Oyüzden diyorum ya ne ünlü diyip bukadar para liyosa biliyodur isini demiceksiniz nede ünlü olmayip az paraya yapan doktordanda korkmicaksiniz!

Oyüzden diyorum ya ne ünlü diyip bukadar para liyosa biliyodur isini demiceksiniz nede ünlü olmayip az paraya yapan doktordanda korkmicaksiniz!
Böyle bir iddiam olmadı siz bunu söylüyorsunuz anlamadım ünlü git diye bir şey yazmadım hastaları ile görüştüm ve kanaatimce böyle dedim. Siz kime oldunuz ilk ameliyatı

Böyle bir iddiam olmadı siz bunu söylüyorsunuz anlamadım ünlü git diye bir şey yazmadım hastaları ile görüştüm ve kanaatimce böyle dedim. Siz kime oldunuz ilk ameliyatı

bir doktora olmadiginiz sürece.. reklam yapmiyalim,... hic bir doktorada güvenmiyelim.. lütfen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…