Revizyon Ameliyatı Planlayan Arkadaşlar Buraya

arkadaşlar hepinize geçmiş olsun bende revizyon ameliyatı alucam ama yakında akrabam olan kişilerden bu konuda çok sıkıntı yaşamış kişiler var malesef erkek bir yakınım 3 yıl kadar önce revizyon ameliyatı oldu inanın o sıkıntılarına ve sonuçlarına şahit olsaydınız çok daha korkar ve çekinirdiniz kendisinin burnu nu ameliyat olmadan önce beyeniyordum kusurlar olsada ama ameliyattan sonra kıkırdak alınan kulak kepçe görünümünde nedeni fazla kıkırdak alınmış burun uzamış ucunda çöçüklük eğrilik vs anlıycağınız düzelen hiç bir şey yok psikoloji bozukluğundan başka bir hiç ama ben yinede işini düzgün para için olmuycak birşeye olur demiyen doktorların olduğuna inanıyorum
benim araştırmalarım devam ediyor güvenebileceğim bir doktor olursa ben de olucam işallah hata yapmayız

iyi bayramlar

Kızlar ayın 16sında Emre beye muayene olmayı planlıyorum. Sonunda göreceğim Emre beyi.....Bakalım neler söyleyecek...Çok merak ediyorum.

emre bey e ameliyat olabildiniz mi sonuç nasıl eğer olduysanız ,ben de malesef amekiyat olup memnun kalmayanlardan biriyim,ben fotoğraflarınızı göremediğim için merak içindeyim,gerçekten bozulmuş birşeyin düzeltilme şansı var mı yoksa boşa mı kürek çekiyorum...

kizlar bende 5 gun once revizyon oldum ilk ameliyatimda ilk gunler burnumu cok begenmistim ama sonradan ucu dustu ve yine hafif kemer cikti. lokal anesteziyle ayni doktoruma revizyon yaptirdim. yarin sargilarim cikacak ama cok korkuyorum pek guzel gorunmuyo sanki icimde kotu bir his var ve bir daha asla olmam bunun sonu maykil ceksin olcak yoksa..

Ayrıca burnumun üstüne koyduğu kıkırdaklar ( septumdan alınan ki o yüzden delik) Öyle gelişi güzel yerleştirilmiş ki berbat görünüyor... Fotoğrafım var. Bakın. Sonra kendisine bunları sordum tabi resimlerimide yolladım. Böyle görünüyorum işte diye. Bana ben o deliği kabukalnma vardı göremedim demez mi? Nasıl ya? Ameliyatta olmadı mı? Ben mi deldim? Tıss! Cevap yok. Gelin görüşelim, orda kıkırdaklar kaymıştır. Ondan yamuk görünüyordur v.s.....diye açılamalar...Çıldırdım. Kendime öyle kızdım ki....Şimdi artık yasal haklarımı kullanacağım. Başka seçenek bırakmadı. Neyse arkadaşlar işet böyle.. Sanırım bu sitede en berbet tecrübeyi yaşayan benim. Ama kimsenin başınada böyle bişey gelsin istemem. Bu yüzden o çirkin insan içine çıkmaya bile utandığım fotoğrafımı paylaşıyorum. Kimse benim düştüğüm yanlışa düşmesin diye...[/QU

kesinlıkle hakılısın sana katılıyorum.bence de yasal haklarını kullanmalısın.elbetteki psikoljık yıpranmaların bedelını hiç birşey karşılamaz ama bu yaşananların en azından maddi açıdan bır bedeli de var bunun için sana katılıyorum en dogrsu.en kısa sürede iyileşmen dilegıyle canım

canim bende ayni kotu durumdayim.simdi noldu duzelte bildinmi??

Back
X