Revizyon Ameliyatımın 2. Ayı burun sırtı şişliği (fotoğraflı)

elorino

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2025
18
3
1
26
Merhaba kızlar ameliyat olalı 2 ay oldu . İlk bantlar çıktığından beri sağ kemiğimde şişlik vardı. Düzenli masaj bromalein yeşil çaylar vs içmeme rağmen sağ tarafımdaki şişlik devam edip burun sırtımda da şişme başladı . 1. Ay kontrolunde sağ taraf için kortizon iğnesi oldum hafif yumuşama oldu fakat 2-3 hafta sonra tekrar orda ödem toplandığını hissettim şu an çok ödemli hissediyorum ve boşuna revizyon olmuşum gibi geliyor . Eski burnumda böyleydi ve bu sorunlar oldugu için ameliyat olmuştum. Bu tür sorunları yaşayan var mı burun sırtı ödemim inecek midir? Sağ taraftaki ödem için doktorum kemikli dokunun üstündeki zarın su topladığını söylüyor kemik bırakmadım diyor . Doktorumun asistanına az önce bu duurumları söyledim tekrar iğne yaparız 3. Ayında dedi sürekli iğne yapılması da tehlikeli midir?

Eklentiler

• IMG_4480.webp
    IMG_4480.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 573
  • IMG_4479.webp
    IMG_4479.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 569
  • IMG_4477.webp
    IMG_4477.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 570
Çok elzem değilse iğne yaptırmayın bekleyin tabi en doğrusunu doktorunuz bilir. Kortizol iğnesi çökme yapabilir demişti doktorum.

Nasıl bir burun istediğinize bağlı olarak yorum yapmak isterim . Mesela kavisli ise kemik yeterli törpüleme yapılmamış gibi duruyor. Kolumella ya yeterli kıkırdak desteği yok gibi duruyor yani burun delikleri daha az görünmeli yandan

Nasıl bir burun istediğinize bağlı olarak yorum yapmak isterim . Mesela kavisli ise kemik yeterli törpüleme yapılmamış gibi duruyor. Kolumella ya yeterli kıkırdak desteği yok gibi duruyor yani burun delikleri daha az görünmeli yandan
Düzgün bir burun üstedim 1 tıkta kalkık burun istedim. Çok kavisimin belli olmasını istemedim . Burun deliklerim yandan çok gözükmüyor aslında fotoğrafta öyle çıkmış

Çok elzem değilse iğne yaptırmayın bekleyin tabi en doğrusunu doktorunuz bilir. Kortizol iğnesi çökme yapabilir demişti doktorum.
Bende duydum ama yaptıran da çok bilemedim belki deneyimli biri yazar umuduyla buraya yazdım çökme yaşayan oldu mu vs

Merhaba bende 3 ay önce ameliyat oldu
Burnunuz güzel görünüyor bence ama sol delik ödemden dolayı mı öyle acaba? Dikiş izi de inşallah kapanır
Siz Burun şekillendirici aparatı ne kadar süre kullandınız ? Ben hala geceleri takıyorum. Benimde önden geniş duruyor hala kanat yerleri ama kalın deriliyim ödemden sanırım inşallah zamanla daha daralır diye umut ediyorum
Tepe kısmından benimde bazen böyle hafif çıkıntı olabiliyor ödemden oluyormuş genelde

Çok erken daha, sıkıntı yapmayın kendinize ve bekleyin bence. 3-4 ayda kafama taktığım şeylerin çoğu 6. Ayda Yokk olmuştu. Zamana bırakın

Benim 9 ay oldu ameliyat olalı, benimde önceden kemerli olan tarafım şuan hala ödemli.

Back
X