O ozaydinnnzz Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 22 Aralık 2025 Mesajlar 17 Emoji Skoru 10 Puanlar 3 Yaş 27 22 Aralık 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi ozaydinnnzz #1 Revizyon burun estetiği olmak istiyorum. Aklımda olan doktorlar 1- hayati kale 2- Halit urgan 3- Furkan karaloğlu Lütfen ameliyat olan varsa bu doktorlara yorum yapabilir mi? Ya da önerdiğiniz bir hekim var mı 3. Ameliyatım olacak
Revizyon burun estetiği olmak istiyorum. Aklımda olan doktorlar 1- hayati kale 2- Halit urgan 3- Furkan karaloğlu Lütfen ameliyat olan varsa bu doktorlara yorum yapabilir mi? Ya da önerdiğiniz bir hekim var mı 3. Ameliyatım olacak
G gereksizzz Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 7 Şubat 2026 Mesajlar 5 Emoji Skoru 1 Puanlar 1 Yaş 28 22 Şubat 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi ozaydinnnzz #2 merhaba ilk iki ameliyatta ne gibi sorunlarınız oldu ve son ameliyatınızın üzerinden ne kadar zaman geçti
merhaba ilk iki ameliyatta ne gibi sorunlarınız oldu ve son ameliyatınızın üzerinden ne kadar zaman geçti
O ozaydinnnzz Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 22 Aralık 2025 Mesajlar 17 Emoji Skoru 10 Puanlar 3 Yaş 27 23 Şubat 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi ozaydinnnzz #3 gereksizzz .!.: merhaba ilk iki ameliyatta ne gibi sorunlarınız oldu ve son ameliyatınızın üzerinden ne kadar zaman geçti Genişletmek için tıkla... 5 yıl geçti. İkisinde de burnum kaydı sağa doğru.
gereksizzz .!.: merhaba ilk iki ameliyatta ne gibi sorunlarınız oldu ve son ameliyatınızın üzerinden ne kadar zaman geçti Genişletmek için tıkla... 5 yıl geçti. İkisinde de burnum kaydı sağa doğru.
G gereksizzz Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 7 Şubat 2026 Mesajlar 5 Emoji Skoru 1 Puanlar 1 Yaş 28 23 Şubat 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi ozaydinnnzz #4 2.ameliyatınızda kaburga kıkırdağı kullanılmış mıydı ne kadar süre sonra kaydı burnunuz
O ozaydinnnzz Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 22 Aralık 2025 Mesajlar 17 Emoji Skoru 10 Puanlar 3 Yaş 27 24 Şubat 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi ozaydinnnzz #5 gereksizzz .!.: 2.ameliyatınızda kaburga kıkırdağı kullanılmış mıydı ne kadar süre sonra kaydı burnunuz Genişletmek için tıkla... Yok kullanılmadı, ama bu sefer kullanılacak. Hemen kaymıştı burnum ödemleri inince zaten yamuktu
gereksizzz .!.: 2.ameliyatınızda kaburga kıkırdağı kullanılmış mıydı ne kadar süre sonra kaydı burnunuz Genişletmek için tıkla... Yok kullanılmadı, ama bu sefer kullanılacak. Hemen kaymıştı burnum ödemleri inince zaten yamuktu
G gereksizzz Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 7 Şubat 2026 Mesajlar 5 Emoji Skoru 1 Puanlar 1 Yaş 28 28 Şubat 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi ozaydinnnzz #6 Allah aşkına çok uçuk olmayacak şekilde makul fiyatlarda burun ucunu uzatacak bir doktor yok mu ya bildiğiniz artık kafayı yicem burun burun burun
Allah aşkına çok uçuk olmayacak şekilde makul fiyatlarda burun ucunu uzatacak bir doktor yok mu ya bildiğiniz artık kafayı yicem burun burun burun