Umarım güzel geçer görüşmeniz çekinmeden herseyi sorun aklınızda soru kalmasın doktora gerçekten yapilir mi diye direnin hatta onunda kesin olacaksa eğer net birşey söylemesini isteyinSurecinizi paylastiginiz icin tesekkur ederim. Revizyondan sonra genelde memnun olanlar ortadan kayboluyor maalesef. Bende ahmet islamdan randevu almistim onumuzdeki hafta kendisiyle gorusmeye gidecegim. Iyi ki paylasim yaptiniz. Bilmiyorum benimkini yapabilir mi.. biraz korkuyorum acikcasi surecten emin olamiyorum.
Baya iyi görünüyorRevziyondan sonraki burnum ..9 ay oldu dediğim gibi genel anlamda memnunum ilk ameliyattaki burun ucu sertligi de yok garip bir şekilde..Ben daha çok sert olur demiştim ama yumusak şu an ( o kadar darbe de aldım)
bnce doğru bir karar gerçi ben rino oldum ama bu zamana kadar neden yaptırmadım diye düşünüyorum her şeyi detaylı anlatıyorSurecinizi paylastiginiz icin tesekkur ederim. Revizyondan sonra genelde memnun olanlar ortadan kayboluyor maalesef. Bende ahmet islamdan randevu almistim onumuzdeki hafta kendisiyle gorusmeye gidecegim. Iyi ki paylasim yaptiniz. Bilmiyorum benimkini yapabilir mi.. biraz korkuyorum acikcasi surecten emin olamiyorum.
Gorusecegim bakalim, gercekten acik yureklilikle insanlarla paylasmaniz cok degerli. Sizde biliyorsunuz revizyon olan hastalara ulasmak asla kolay degil. Insallah benimde surecim sizinki gibi olumlu yonde degisir ve burada ayni sekilde paylasirim..Umarım güzel geçer görüşmeniz çekinmeden herseyi sorun aklınızda soru kalmasın doktora gerçekten yapilir mi diye direnin hatta onunda kesin olacaksa eğer net birşey söylemesini isteyin
Evet belli basli doktorlar var zaten kalani kesip bicme kiyim uzerine calisiyorlar.Baya iyi görünüyor
bnce doğru bir karar gerçi ben rino oldum ama bu zamana kadar neden yaptırmadım diye düşünüyorum her şeyi detaylı anlatıyor
Paylaşilmalı bence bende dediğim gibi doktorumu eski üyelerin paylaşımda buldum da gittim, o sonucunu paaşmasaydi ya da olumlu şeyler haberim olmayacaktı belki de hala doktor arıyor olacaktım, herkesin izlenimi farklıdır bana iyi gelen umarım size de iyi gelir yine de mükemmel diye birşey olmadığını bilin revizyonda hele ki yüzde yüz istediğiniz sonuç garantisi veririm diyen yerlerden uzak durun , iyileşme sürecinde bile istenmeyen durumlar yaşayabiliyor en basit örneği.Gorusecegim bakalim, gercekten acik yureklilikle insanlarla paylasmaniz cok degerli. Sizde biliyorsunuz revizyon olan hastalara ulasmak asla kolay degil. Insallah benimde surecim sizinki gibi olumlu yonde degisir ve burada ayni sekilde paylasirim..
Saglikli bir omur gecirmeniz dilegiyle..
Sizde öyle çok teşekkür ederimBurnun mükemmel olmuş doğal duruyır ben çok beğendim dilerim hep mutlu olursun
İnşallah hersey gönlünüzce olsunMükemmel bi paylaşım olmuş kendi adıma teşekkür ederim. Çok faydalı olmuş darısı başımıza inşallah
heİnşallah hersey gönlünüzce olsun
Paylaşım için teşekkürler, her şey gönlünüzce olsun
İnşallah hersey gönlünüzce olsun
İnşallah hersey gönlünüzce olsun
Paylaşım için teşekkürler, her şey gönlünüzce olsun
Sende öyleee az.konusmadik seninleBurnun harika olmuş oldukça doğal duruyor paylaşım için teşekkürler inşallah burda sonra hep mutlu olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?