Revizyon burun ameliyati sonuç 9. Ay görüşlerim

Akimmich

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2023
96
34
8
Herkese merhaba siteye ilk üyeliğim 2023 yılında ilk burun ameliyatımin kendimce hüsranlanan sonucu ile konulara bakmamla oldu sanırım:) size ilk ameliyat ve revizyon ameliyatimdan bahsedeceğim çünkü o kadar çok mağdur olan istediği gibi olmayan hatta depresyona kadar giden insanlar var ki belki bir nebze fikir olur yol olur diye konu açmak istedim .
İlk ameliyatmı 2023 yılının ağustos ayında bursa şehir hastanesinde (isim özelden yazabilirim) oldum bence biraz cahilce kimseye kulak asmadan kimseyi de dinlemeden oldum burnumda hiç birşey yoktu sağlık olarak sadece bir tarafı kemerliydi rahatsız eden oydu , ben sanıyorum ki ameliyat olduktan sonra sadece o kemer gidecek düşük olan ucu düz olacak..tabi ki sandığım gibi olmadı kemer gitti lakin kavis geldi ve uç kaldırılmış yani burun döndürülmüş arkadaşlar, yabancilar bu şekilde tanımlıyor burun kalkıklıgini burun döndurme olarak çünkü bir burun bu kadar değişmemeli hele ucu bu kadar kalkık olmamalı ,( bana göre artık bu işin tadı çok kaçtı)
Ameliyattan çıktıktan sonra sürecim kötü değildi klasik şeyler onu çok yazmiycam ama psikolojik boyutunu biraz açmak istiyorum , ilk burnumun kötü olduğunu istediğim gibi olmadığını farketmem 2.aydan sonra başladı ve ben çok fazla üzülmeye bununla beraber yemeden kesilmeye başladım 7 kilo verdim aniden günde bir bardak su içemiyorum o derece aklım fikrim burnumdaydı, ve sağlığım elimden gidiyordu basim dönmeye hatta bayılmaya varacak kadar oldum..şansım çalışıyor olmakti bence çünkü evde hem kafayı yerdim hem de revizyon için gereken parayı bulamazdım..neyse kendimi toparlamam yine kendi sayemde oldu.. şunu bilin ki çevrenizde en yakınınız bile olsa aile arkadaş size sizden başka yardımcı olacak kimse yok!
Bu süreçte doktor arayışına girdim kendi doktorum yapmam dedi zaten iyi ki demiş, inegöl den bir doktorla görüştüm o da sağolsun beni bilindik doktorlara yönlendirdi , ve ben yine bu siteden doktorumla tanıştım o sayede yanına gidip görüşme yaptım görüşmeler tasarimlar derken revizyona karar verdim ve 2024 yılı Kasım ayında revizyon ameliyatmı kaburgadan kikirdak alınarak oldum
İlk ameliyatimdan 1 sene 3 ay geçmişti revizyonu öyle oldum.şikayetimi yazmamışım ama fotoğraf ta atıcam şimdi bana göre kalkik ve kavis olan burnumu daha düz ve ucunun biraz daha aşağıya baktığı bir burun olarak istedim , daha doğrusu eski orjinal burnuma ne kadar benzerse o kadar mutlu olacağımı söyledim doktoruma

Sonuç: 9.ayimdayim revizyondan sonra işlevsel bir sıkıntı yaşamadım şükür görüntü olarak şunu söylemek istiyorum%95 memnunum bu beşlik kısım ise biraz daha sirt yüksekliği konuşmuştuk mesela doktoruma hatta tasarlamıstik ama olmadı.
Olsun diyorum yüzde yüz garanti olmayacağını zaten kabullenerek girmiştim ameliyata ki revizyon zor bir ameliyat bana göre , bozulan burnu baştan onarmak birde canlı doku yüzde yüz memnuniyet çok zor, ufak tefek bariz olmayan kusurları kişi kabullenip öyle girmeli bence.. bende kabullendim artik, dediğim gibi ben süreçten genel anlamda memnun kaldım doktorumdan da memnunum kişisel tecrübem bu şekilde
Aslında o kadar detay var ki hepsini buraya dökmem mümkün değil ki bir çoğunuz da beni tanıyordur bence özelden çok kişi ile konuştum yine sorularınız var ise cevaplayabilrim..hepiniz sağlıkla kalın ve zamanınızı meşguliyetinzi bu tür önemsiz estetik ameliyatlar gibi şeyler için heba etmeyin lütfen çünkü ne zaman geri geliyor ne de gençlik uğraşimizi bizi geliştirecek şeylere verirsek daha mutlu ve pozitif bireyler olacağımızı düşünüyorum sağlikla kalın
Doktorum:Ahmet islam
Ücret 200 bin ( 2024 kasım ayi)

Bunlar orjinal burnum hiç ameliyat olmamış hallerim

Eklentiler

• IMG-20240816-WA0010.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 15
  • B612_20230330_181356_034.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 13
  • B612_20221010_193615_232.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 13
  • IMG_20230108_233541.webp
    83 KB · Görüntüleme: 14
Bu ilk ameliyat..hem zayıflamışim hem de ucunu kaldırdığı için oran orantı bozulmuştu bana göre dudak burun mesafesi bir karıştı ve şimdi bile baknca burnun insan yüzünü bu kadar değiştireceğini hayretler içerisinde bakıyorum

Eklentiler

• IMG-20240727-WA0018.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 13
  • Screenshot_20241110_180452_Gallery.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 14
  • 20231102_115934.webp
    77,9 KB · Görüntüleme: 14
  • IMG-20230914-WA0012.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 15
Revziyondan sonraki burnum ..9 ay oldu dediğim gibi genel anlamda memnunum ilk ameliyattaki burun ucu sertligi de yok garip bir şekilde..Ben daha çok sert olur demiştim ama yumusak şu an ( o kadar darbe de aldım)

Eklentiler

• B612_20250620_213909_530.webp
    141,9 KB · Görüntüleme: 16
  • B612_20250611_233558_423.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 16
  • B612_20250512_191631_717.webp
    58,4 KB · Görüntüleme: 15
  • B612_20250513_220101_015.webp
    143,2 KB · Görüntüleme: 15
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…