Revizyon burun ameliyatı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

gigi35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2025
15
0
1
28
Merhaba 3. Revizyonum olacak bana doktor onerebilir misiniz cok kötüyüm

Öncelikle panik yapmayın sakin olun. Sizin probleminiz görüntü mü nefes mi bilmiyorum. Ben 4 ay önce 3.cü burun ameliyatımı oldum. Benim problemim görüntüden çok nefes alamamaydı. Dr umdan çok memnun kaldım. Hem nefes problemim düzeldi hem de görüntü eskisinden daha iyi oldu. Dr um kaburgandan kıkırdak alabilirim demişti. Ama ihtiyaç kalmamış burnun içinden kullanmış gerekli kıkırdağı. Dr umu bulana kadar 1 yıl boyunca Kbb dr u araştırması yaptım. Plastik cerrahların bir kısmı burnun nefes fonksiyonunu bozabiliyor. İlk iki ameliyatımı aynı plastik cerrah yapmıştı. O yüzden Kbb dr u arayışına girdim. Araştırma yaparken insta face hiç bakmadım. Çünkü oradaki hasta resimlerine bakıp doktor seçmek çook yanlış. Yüzlerce dr u google dan kadınlar kulübünden ekşiden şikayet var dan taradım. Kadınlar kulübündeki hasta şikayetlerinin eleme yapmamda çok faydası oldu.
Ve kesinlikle bir burun ameliyatından önce hazırlık için doktorunuz bir sinüs tomografisi istemeli. Dr um istedi ve tomografiyi ekrana koyup burnumdaki problemlerin neler olduğunu anlattı. Uzun uzun yazdım benim gibi araştıran herkese faydam olsun. Bu arada doktorumun adı Prof Teoman Dal. Son derece titiz ciddi detaycı hastasını ameliyat sonrasında da sık sık kontrole çağıran bir doktor. Sağolsun. İnsta sında hasta fotoları falan yoktur. Biz hastalara insta fenomenleri değil gerçek dr lar lazım.

Problemlerin ne olduğunu belirtmeden doktor önermek ne kadar doğru ? Görsel olarak ne bekliyorsunuz suanki burnunuz nasıl? Bunları bilmeden doktor önerilmez ki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X