Revizyon burun estetiği-Sercan Göde hakkında düşünceleriniz?

Shylaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2023
2
0
1
25
Sercan GÖDE’de ameliyat olmayı düşünüyorum İkinci defa burun ameliyatı olacam ama korkuyorum en azından Tanıyan veya yakını falan ameliyat olmuş biri bana yorum yapabilir mi veya özelden yazarbilir mi ?

Ya ben kötü yorumlar da okudum iyi de eğer İngilizceniz varsa bir Reddit veya Realself dolaşın isterseniz.

Sercan GÖDE’de ameliyat olmayı düşünüyorum İkinci defa burun ameliyatı olacam ama korkuyorum en azından Tanıyan veya yakını falan ameliyat olmuş biri bana yorum yapabilir mi veya özelden yazarbilir mi ?
Bildiğim kadarıyla aşırı uçuk ve absürt fiyatlandırma yapıyor.

Evet fiyat yüksek ama yaptığı ameliyattlar nasıl acaba yani tekrar sorun yaşayanlar oluyor mu çünkü ben bir defa sorun yaşadım ve nefes alamıyorum şuan o yüzden bu Dr önerdiler ama yinede emin olmak istiyorum

Ben ameliyat oldum hayatım mahvoldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…