REVİZYON BURUN UCU ESTETĞİ

AYSEBURCAK

Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2022
90
35
8
38
Merhaba. 3 ay önce Rinoplasti oldum. Yıllardır burnumdaki hafif kemeri kafaya takmıştım. Aniden 35 yaşımda karar verdim hep bi yanım vazgeçmelik şekilde kendi rızamla oldum. Şuan o kadar pişmanım ki sebepleri uzun yazsam. Ödem var mutlaka ama burnum aşırı kalım ucu yüzüme göre kalkık ve büyük. Burun ucu doğal halimizdeki kadar incelip küçülür mü kalkık hali nezamana kadar iner acaba.

Son düzenleme:
Merhaba canım 3 ay daha çok yeni , ben 7 ayımdayım burun ucum hafif indi. Ama açıkçası benimki de fazla kalkık ve uzun oldu. Önceki burnum uzun değildi oysa. Araştırıyorum ben de. Ama bi kaç ay sonra biraz ineceğini bil canım.

Aynen canım benimde burnum uzun değildi acele şekilde hiç özenmeden yaptı çıktı. Burun ucum inceydi hiç bozmadan kapalı teknikle burun sırtı törpü olmalıymış bana. Bunu iş işten geçinde öğrendim. Hele sabah burnum iki katı. Umudumu kaybetmeden sabırla beklicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…