Revizyon bütün estetiği lütfi eroğlu

Cv1992

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2016
1.056
608
123
Erzurum
Doktorla ilgili bilginiz varmı.instagramda zor işleri yaptığını gördüm.hastalari yorum yapabilir mi

Lütfi eroğlu çene üzerine ameliyat yapıyor diye biliyorum hatta bir arkadaşım on ameliyat olacak

Lütfi eroğlu çene üzerine ameliyat yapıyor diye biliyorum hatta bir arkadaşım on ameliyat olacak
Evet çenede yapıyor ama burun ve diğer ameliyatları da yapıyor instagramda paylaşıyor.benim burnum zor bir burun o yüzden zor işleri yapan doktor araştırıyorum varmı bildiğiniz bir doktor

Evet çenede yapıyor ama burun ve diğer ameliyatları da yapıyor instagramda paylaşıyor.benim burnum zor bir burun o yüzden zor işleri yapan doktor araştırıyorum varmı bildiğiniz bir doktor
İsmail Küçüker cok iyi bir doktor bildigim kadarıyla burun konusunda instagram sayfasina bakabilirsiniz

İsmail Küçüker burunda hem iç hem dış eğrilik ameliyatını nekadara yapıyor, bilgisi olan yazabilirmi

İsmail Küçüker burunda hem iç hem dış eğrilik ameliyatını nekadara yapıyor, bilgisi olan yazabilirmi

Ben geçtiğimiz aralık ayında sormuştum revizyon 9.500-16,000 lira aralığında. İlk defa ameliyat olunacak ise 10.000-12.000 lira arasındaymış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…