Revizyon fiyatları

Aseka

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2013
42
0
86
35
İstanbul
Henüz 26.günümdeyim herşey için çok erken ama ihtimalleri düşünerek Merak ediyorum revizyon ameliyatları ne kadardan başlıyor. Ve yaptıranlar biraz bilgi verebilir miii?

Henüz 26.günümdeyim herşey için çok erken ama ihtimalleri düşünerek Merak ediyorum revizyon ameliyatları ne kadardan başlıyor. Ve yaptıranlar biraz bilgi verebilir miii?

Canım her ne kadar korksam ve ıstemesem de aynı soru benım de aklımdan geciyor, bu başlığı acman çok ıyı olmus bu arada sana ozelden mesaj gönderdim bı soru sordum

Canım her ne kadar korksam ve ıstemesem de aynı soru benım de aklımdan geciyor, bu başlığı acman çok ıyı olmus bu arada sana ozelden mesaj gönderdim bı soru sordum
Mesajını okudum canım fakat cevap yazamıyorum mesaj sayısından dolayı. Ben öyle belli başlı bi sn tutmuyorum çok beklemeden sürekli ard Arda yapıyorum mesajımı. Arada aklıma esersede biraz kuvvetlice bastırıyorum. Yani biraz kafama göre :) inşallah revizyona ihtiyacımız olmaz bu arada zamanla ve masajla yerli yerine oturur herşey
en az 2 katı 6000-16000 arası fiyatlar duydum canım
Bu kadar beklemiyodum ya gerçekten fazlaymış fiyat. İnşallah gerek olmaz :/

Sagol canımmm, bu arada revizyon fıyatı da çok pahalıymış ya, ınsallah gerek kalmaz

6-7 milyara burun yapan revizyonda 10-11 istiyor, 4 milyara yapan 7 diyor vs hemen hemen 2 katı yani
daha geçen ay x doktorun sekreteriyle konustum revizyon ameliyatlarının burunda yapılacak işleme göre 17bin ile 30 bin arasında değiştigini doktorun görmesi gerektiğini söyledi ısrarla sordum çıkabilecek minimum rakam 17bin mi yani diye evet dedi :) annem de duydu ve şok olduk :) gerçi ben de en fiyatlı doktora sordum galiba :))

Son düzenleme:
Noldu canım daha cok erken degil mi? Kime oldun ameliyat?

Evet çok erken beni çok çok rahatsız eden bi burnum yok ama eskiden Kemer'in olduğu yerde şuan hafif bi çıkıntı var doktorum masajla ve zamanla ineceğini söyledi ama insan yinede rahat edemiyo :) ayrıca şuan burnumun ucu çok top gibi fakat onu sorun yapmıyorum ödemli olduğu belli çnkü inecek. Doktorum Erdem Aksoy kendisi çok ilgili sempatik bi doktor ona güvenmek istiyorum ama dediğim gibi içi rahat etmiyo insanın :)) 6 ay sonra görüceksin istediğin gibi olacak dedi bekliyorum bende mecbur. Bu aradada bilgi edinmek istedim :)

Arkadaslar ameliyat olalı 11 ay oldu burun delikleri çok büyük duruyor ve burun ucunda sol tarafa doğru bi cukurluk var önden foto cektiremiyorum psikolojimi bozdu bu durum doktorum izmir ekol de aradım gel dedi gidicem sizce ameliyat derse kendi yapması gerekmiyor mu bu onun hatasi değilmi lütfen bilgi verirseniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…