• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Revizyon için doktor önerisi

berf al

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
Revizyon yapmam lazım, zordayım. Kişisel tecrübe ve görüşlere ihtiyacım var . Ve lütfen iyi ya da kötü tecrübe etmiş kişiler doktorlarin ismini verirse çok yardımcı olurlar.

Hangi şehirde yaşıyorsunuz.Ankara da özmen kara,Tural Fatullayev,Fuad Sofuoğlu var takip ettiklerim sizinde umarım gönlünüze göre olur.

Revizyonda iyi doktor malesef çok kısıtlı. bir de nasıl olduğuna bağlı burnunuz. Abdülkadir göksel Memet yazar Sercan göde ve tural var bunlar aşırı pahalı bunun yanında maddi açıdan daha uygun erkan soylu şaban çelebi var

Revizyonda iyi doktor malesef çok kısıtlı. bir de nasıl olduğuna bağlı burnunuz. Abdülkadir göksel Memet yazar Sercan göde ve tural var bunlar aşırı pahalı bunun yanında maddi açıdan daha uygun erkan soylu şaban çelebi var
Evet haklısınız. Ben de aynı şeyi düşünüyorum. En iyisi Tural bey ve aşırı pahalı. Ben de Şaban beyi düşünüyorum en uygun fiyatı o verdi. Ama bir turlu emin olamıyorum. (( keşke Şaban beye revizyon olan bir kaç kişi yazsa tecrubelerini. Erkan soylu da vardı listemde Google yorumlarında bir kac olumsuz yorum okudum korktum.

Evet haklısınız. Ben de aynı şeyi düşünüyorum. En iyisi Tural bey ve aşırı pahalı. Ben de Şaban beyi düşünüyorum en uygun fiyatı o verdi. Ama bir turlu emin olamıyorum. (( keşke Şaban beye revizyon olan bir kaç kişi yazsa tecrubelerini. Erkan soylu da vardı listemde Google yorumlarında bir kac olumsuz yorum okudum korktum.
siz ne için revizyon olucaktınız

Menim 3sene once burnumu Atahan ağrılı mahvetti. Burun kemeri fazla torpulenmiş kısaltılmış ucu düşmüş delikleri asimetri burunla geziyorum 3senedir. Kaburgadan kıkırdak alınacak mutlaka şart. İyi dk arıyorum. Bu sene olucam ameliyatı. İlk ameliyattan sonra koku kaldı içimde dk seçerken emin olamıyorum bir turlu. 3senedir araştırıyorum.

Menim 3sene once burnumu Atahan ağrılı mahvetti. Burun kemeri fazla torpulenmiş kısaltılmış ucu düşmüş delikleri asimetrik burunla geziyorum 3senedir. Kaburgadan kıkırdak alınacak mutlaka şart. İyi dk arıyorum. Bu sene olucam ameliyatı. İlk ameliyattan sonra korku kaldı içimde dk seçerken emin olamıyorum bir turlu. 3senedir araştırıyorum.

Menim 3sene once burnumu Atahan ağrılı mahvetti. Burun kemeri fazla torpulenmiş kısaltılmış ucu düşmüş delikleri asimetrik burunla geziyorum 3senedir. Kaburgadan kıkırdak alınacak mutlaka şart. İyi dk arıyorum. Bu sene olucam ameliyatı. İlk ameliyattan sonra korku kaldı içimde dk seçerken emin olamıyorum bir turlu. 3senedir araştırıyorum
Revizyon kararı çok zor bir karar insan tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyor benimde durumum aynı

Ahmet İslam beyle görüştünüz mü hiç

Ahmet İslam beyle görüştünüz mü hiç
Görüşmedim ameliyat olma fikrinden uzaklaştım revizyon çok zor bir ameliyat daha da kötü olursa diye korkuyorum üç ay oldu nefes problemi yaşıyorum yoruluyorum nefes alırken böyle devam ederse bunun için olurum

Revizyon yapmam lazım, zordayım. Kişisel tecrübe ve görüşlere ihtiyacım var . Ve lütfen iyi ya da kötü tecrübe etmiş kişiler doktorlarin ismini verirse çok yardımcı olurlar.
Güncel Öztürk tavsiye ederim çevremden bir kaç kişi bu doktorda yaptırdı çok memnun ben de yaptırmayı düşünüyorum yakın zamanda Güncel Öztürke gideceğim gibi duruyor

Back
X