Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim kısa ve kesik duruyorBurnunuz gayet güzel görünüyor şuanda, yandan fotoğrafınız var mı? Bir de columella nın düz olması mahbuldür zaten, önde olması ve yan profilden bakınca dışarıda görünmesini kimse istemez diye biliyorum siz öyle mi istiyorsunuz yoksa yanlış mı anladım
Çok teşekkür ederim yorumların için bana çok küçük geliyor tebessüm etmişim diye geniş durmuş sadce telefon da malesef büyük duruyorBu burun sizin yüzünüze cok uygun cok tatlı görünüyor neden hep bir uğraşma gereği duyuyorsunuz? Yani cok büyük olur yamuk olur gerçekten revizyonluk bir burun olur okey ama düpdüzgün nefes sorunu olmayan burunu küçült büyült niye? Gidin erkan soylu ya revizyon olunda görün erkek gibi kaba hatlı nasıl kocaman burnunuz olur o zaman mutlu olursunuz
Ben oldum keşke kaba büyük olsaydı olmadı maalesef küçüktü burnum yine küçükBu burun sizin yüzünüze cok uygun cok tatlı görünüyor neden hep bir uğraşma gereği duyuyorsunuz? Yani cok büyük olur yamuk olur gerçekten revizyonluk bir burun olur okey ama düpdüzgün nefes sorunu olmayan burunu küçült büyült niye? Gidin erkan soylu ya revizyon olunda görün erkek gibi kaba hatlı nasıl kocaman burnunuz olur o zaman mutlu olursunuz
Merhaba ben 3 yıl oldu ameliyat olalı ama son 1 yıldır nefesde baya zorlanıyorum önü bana hala bı tık büyük geliyor bu revizyon dedikleri ameliyatta nefesi ve tekrar ameliyat ile küçültme yapılıyor muBurnunuz gayet güzel görünüyor şuanda, yandan fotoğrafınız var mı? Bir de columella nın düz olması mahbuldür zaten, önde olması ve yan profilden bakınca dışarıda görünmesini kimse istemez diye biliyorum siz öyle mi istiyorsunuz yoksa yanlış mı anladım
Merhaba, neden? Ben baktım da revizyon için çok beğendim yaptığı burunları. Sorun ne oldu anlatın gitmeyeyim o zaman ben de. Of kime güvenicez ki. Çok tatlı bi adama da benziyoerkan soyluyu asla ama asla önermiyorum. revizyon oldum ve keşke ona yaptırmasaydım