Revizyon istiyorum fotoğraf

Revizyon olmak istiyorum aşırı basık ve kısa küçük bir burun oldu burunumu büyütmek istiyorum me met yazar ve erkan soylu Düşğnüyürorum burnunu büyüten arkadaşlar var mı benim 7 ayım resmen nefret ediyorum tiksiniyorum bu ameliyat sonrası öz güven sıfırlandı bende

Me met yazarın yanına da gittim genişler ve uzatılır dedi eskiye yakın olur da dedi benim en büyük sıkıntım colemella düz şuan öne getirilip uzatılmasını istiyorum

Burnunuz gayet güzel görünüyor şuanda, yandan fotoğrafınız var mı? Bir de columella nın düz olması mahbuldür zaten, önde olması ve yan profilden bakınca dışarıda görünmesini kimse istemez diye biliyorum siz öyle mi istiyorsunuz yoksa yanlış mı anladım

Burnunuz gayet güzel görünüyor şuanda, yandan fotoğrafınız var mı? Bir de columella nın düz olması mahbuldür zaten, önde olması ve yan profilden bakınca dışarıda görünmesini kimse istemez diye biliyorum siz öyle mi istiyorsunuz yoksa yanlış mı anladım
Benim kısa ve kesik duruyor

Bu burun sizin yüzünüze cok uygun cok tatlı görünüyor neden hep bir uğraşma gereği duyuyorsunuz? Yani cok büyük olur yamuk olur gerçekten revizyonluk bir burun olur okey ama düpdüzgün nefes sorunu olmayan burunu küçült büyült niye? Gidin erkan soylu ya revizyon olunda görün erkek gibi kaba hatlı nasıl kocaman burnunuz olur o zaman mutlu olursunuz

Bu burun sizin yüzünüze cok uygun cok tatlı görünüyor neden hep bir uğraşma gereği duyuyorsunuz? Yani cok büyük olur yamuk olur gerçekten revizyonluk bir burun olur okey ama düpdüzgün nefes sorunu olmayan burunu küçült büyült niye? Gidin erkan soylu ya revizyon olunda görün erkek gibi kaba hatlı nasıl kocaman burnunuz olur o zaman mutlu olursunuz
Çok teşekkür ederim yorumların için bana çok küçük geliyor tebessüm etmişim diye geniş durmuş sadce telefon da malesef büyük duruyor

Ben oldum keşke kaba büyük olsaydı olmadı maalesef küçüktü burnum yine küçük

Merhaba ben 3 yıl oldu ameliyat olalı ama son 1 yıldır nefesde baya zorlanıyorum önü bana hala bı tık büyük geliyor bu revizyon dedikleri ameliyatta nefesi ve tekrar ameliyat ile küçültme yapılıyor mu

Back
X