Revizyon kapalı teknik

Cv1992

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2016
1.056
608
123
Erzurum
Revizyon olacaklarda burun ucu cok deforme olmuşsa kapalı teknik uygun mu sizce ve benim burun delikleri çok küçük bu durumda bana kapalı teknik uygun olur mu birde burnum çok küçültüldü bu durumda kaburgadan degilde burun içinden kıkırdak kullanılması uygun olur mu burnumun daha fazla kuculmesine neden olur mu?ilk ameliyatı açık teknikle oldum ve iz kaldı bu yuzden zaten iz var deyip çok önemsemiyorum yani açık tekniklede olurum benim icin farketmez.

Revizyon olacaklarda burun ucu cok deforme olmuşsa kapalı teknik uygun mu sizce ve benim burun delikleri çok küçük bu durumda bana kapalı teknik uygun olur mu birde burnum çok küçültüldü bu durumda kaburgadan degilde burun içinden kıkırdak kullanılması uygun olur mu burnumun daha fazla kuculmesine neden olur mu?ilk ameliyatı açık teknikle oldum ve iz kaldı bu yuzden zaten iz var deyip çok önemsemiyorum yani açık tekniklede olurum benim icin farketmez.
aklımda süleyman taş vardı ama aynı şekilde o burın içinden kullanıyormuş bu durumda burun küçülür mü diye sordum tabi kendisi değildir benle konuşan asistanı yazmıştır eğer septımda ki kıkırdka kullanılırsa burun değişmezmiş

aklımda süleyman taş vardı ama aynı şekilde o burın içinden kullanıyormuş bu durumda burun küçülür mü diye sordum tabi kendisi değildir benle konuşan asistanı yazmıştır eğer septımda ki kıkırdka kullanılırsa burun değişmezmiş
Asistanı doktor mu.bende suleymen taşı düşündüğüm için sordum.

yok sanmıyorumm sekreteri falanda olabilir instgramdan cevapladılar
Sekreti bilemez zaten o soruya cevap vermesi gerekiyor sekreter telefonlara cevap verir sadece tip bilmez.benim bu konuda bilgi edinmem lazim bu konuyu daha once hiç düşünmedim ama benim durumumdaki birine burun icinden kulanılamaz cunku burnum ozellikle sagdan cok kucuk ben buyutulsun istiyorum yoksa boyle hiçbir zaman guzel olamaz burnum görünmüyor ki yüzümde.ayrica burun ucunu görmüştün fotografimi cok sorunlu kapali teknikle olmaz.bide bu yuzden uzulmek istemiyorum

burun içinden kullanılması daha çok küçültür

burun içinden kullanılması daha çok küçültür
bencede öyle.küçük burunda ne kadar kıkırdak kalmış olabilir ki.benim burun ucuda olmasa burnum olmayacaktı sırti önden bakınca çok daraltılmış kemerde düzgün alınmamış şekilsiz tuhaf birşey oldu

benimden önce kalkıklıgını takıyordum kalkıjlıgı indi 8 ayda başka sorunlarda çıktı şişi gitti inceldi yüzümle alakasız bir burın oldu inşallah düzelten bir doktor bulunur

benimden önce kalkıklıgını takıyordum kalkıjlıgı indi 8 ayda başka sorunlarda çıktı şişi gitti inceldi yüzümle alakasız bir burın oldu inşallah düzelten bir doktor bulunur
Iyi doktor olursa düzeltir tabiki önemli olan doktor seçimi.doktor iyi olursa mutluluk hastayı bekliyor: ))aksi durumda sonuç çok kötü oluyor

Asistanı doktor mu.bende suleymen taşı düşündüğüm için sordum.
Doktor bey cevap vermiştir diye düşünüyorum ama kapalı teknikte çok guvenilir değil bence, görüşmeye gidilince cok emin konuşuluyor ama ameliyat sonrasında bu matematik değil biyoloji deniliyor, yani sonuc muamma

Back
X