Revizyon oldum ancak bir sorun var

cansu02

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2014
43
2
18
35
Ankara
Arkadaşlar tam olarak 1 ay 14 gün önce revizyon ameliyatı geçirdim şeklinden genel olarak memnunum kalın derili olduğumdan dolayı şişliklerim var tabi burun ucunda ancak sorun burun deliklerimde yandan ,önden bakılınca güzel geliyor gerçekten ama aşağıdan bakınca çok kötü duruyor zamanla düzelirmi?

Son düzenleme:

Öncelikle cok gecmiş olsun, umarım hersey gönlünce olur. Aşagıdan bakınca kötü derken, yani orantısızlık mı var, yoksa buyukluk olarak mı?

acaba orantısız ödemden olabilir mi. Yani bazen bir taraf diğerine göre daha şiş oluyormuş, sonra iniyormuş fln, bu yüzden ödemler sankki burunun iki tarafı farklıymış havası yaratabiliyormuş. Birde önceki burnunda da bu problem varmıydı?

Canım burun delikleri zamanla eşitleniyor şeklini alıyor o yüzden hiç canını sıkma tek sıkıntı buysa korkulacak bişi yok bence

Birde bende revizyon olucam kime yaptırdın revizyonu ve şuan nasıl görünüyor genel olarak memnun musun ve ilk ameliyattan sonra şikayetin neydi acaba :)

Meraba kizlar ben serdar beye olmafim ama benimde burun deliklerimle ilgili sikintim var.ben iki ameliyat gecirdim ilkini 2,5 ay once ikincisini 36 gun once..evet 1 ay arayla iki ameliyat oldum cok eziyet cektim suanda burun drliklerimde esitsizlik ve burun kanadimin biri digerine gore asagida.ustelik burun deliklerime mudehale edilmedi.ben sundan oldugunu dusunuyorum benim burun kenerlarimdan daha dar gorunsun diye et aldi.sag taraf daha ice cokuk sol taraf daha normal.cokuk olan sag taraftaki burun deligim ince uzun ve kanadi asagida ustelik cokuklukten burnumu tikiyo ve nefes alamiyorum.ve inmeyen kalkiklik sorunu tabiii..sizce bunlar 36.gunden sonra duzelirmi.yani butun kanatlari ve kalkiklik..okadar pismanim ki bu ameliyati olduguma yani bunlar duzelse bile su iki aydir yaxadigim pisikoljik surec ve zaman kaybinin telafisi hicbi zaman olmicak (

Canim moral bozmak istemem ama benim burnumda da dedigin sey var asiri degil ama digerine gore biraz daha cokuk ve sarkik gibi. O taraftan nefes alamiyorum. 3 aya yaklasti. Muhammet beye muayene oldum onceki doktorun deviasyonunu almamis dedi. Sende de deviasyon var miydi? Bir de senin sorununun kaynagi nazal valv darligi olabilir bir bak bence googledan.
ben de revizyon olcam bu arada. Eski doktorum Burnuma dogru duzgun bisey yapmadigi halde 1 sene bekleyelim tum odemlerin cekilsin yoksa yaniltici olur ameliyat sirasinda risk almayalim dedi muhammet bey. Sana nasil 1 ay sonra revizyon yaptilar cok sasirdim. En az 6 ay gecmeli.

Dün alçımı çıkardılar ve kemigin olduğu yer mosmor . Sis olacağını biliyordum zaten sis ama bu morluk çok bozdu moralimi. Daha önce böyle bişey yasayan var mı ya yardimci olursanız çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…