Revizyon oldum Kaburga agrısı geçmiyor:((

gurbetkusu

Guru
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2007
488
112
323
41
Slm arkadaşlar üç hafta önce burnuma kaburgadan 5 cm’lik açmayla kıkırdak nakli yapıldı. Ama kaburgamın agrısı ve etrafındaki yumuşak doku agrısı geçmiyor . Ne zaman geçer bilgisi olan varsa ne olur cvp versin . Geçecek mi yoksa kalıcı mı bu agrı?

Nasil bi agri bu peki?? Bu kaburga kikirdagi alindiktan sonra ilerde insanda sorun yapmazmi ?benimde buruna kaburga gerekebilir dediler off dertsiz yere dert actim ! Sol burun deligimde nerdeyse 10 ay oldu nefes alamiyom !

Bikaç haftada geçiyor kaburga ağrısı. Bazı hareketlerde hissetmeye devam ediyorsunuz. 3 ay sonra varlığını bile unutuyorsunuz. Geçmiş olsun

Bikaç haftada geçiyor kaburga ağrısı. Bazı hareketlerde hissetmeye devam ediyorsunuz. 3 ay sonra varlığını bile unutuyorsunuz. Geçmiş olsun

sizinle konuşmuştuk, Eren hocaya oldunuz sanırım siz de... Nasıl yeni durumunuz. Eski fotolarınızı görmüştüm rica etsem yeni halinizi de gönderebilir misiniz

Kaburga eriyomu ?? Banada kaburga gerekebilir göz kemik yüzünden yükselmesi lazimis :KK43: bi delikten nefesde alamıyom
Bana erimeden bahsetmedi doktorum ama egrilme riski var dedi. Biraz erise de sorun olmaz koyulan yerler biraz daha şiş. Onu düşünüp koymuştur

Back
X