- 18 Eylül 2013
- 40
- 20
- 288
- 29
- Konu Sahibi sibel343434
-
Engin Erkal'ı bir süredir araştırıyorum ben de. Çok ufak bir burun sırtı revizyonuna ihtiyacım var. Ama burada birkaç olumsuz yorum görünce muayeneye gitmekten vazgeçtim. Siz ne kadara oldunuz ameliyatı? Tam olarak ne şikayetiniz vardı?
[/QUOTE
ilk ameliyatımı çalıştığım devlet hastanesinde oldum burnumun ortası çöktü ve zaman geçtikçe burun ucum giderek düştü nefes almam da sıkıntılıydı özellikle kış ayında hep sırt üstü yattım erkeksi burun gibi duruyordu Engin Bey i çok araştırmadım sebebi çoğu yakın arkadaşım hep ona ameliyat oldu ve tek olumsuz yorum yapan yoktu bazı drların instagramdaki fotoğraflarına takipçilerine asla güvenmeyin derim muhakkak olan kişilerle iletişime geçin. İlk ameliyat oldugum dr bana vaatler vermişti çok güvenmiştim ama sonuç hüsran engin bey asla vaat vermedi olacakları söyledi sanırım çoğu insan onu dobralığı yüzünden sevemedi ama ben tam tersi bu davranışını tebrik ederim en azından olmayacak yapamayacağı şeyi yaparım ederim demiyor. Bu şekilde :)
Burun ortası çökmüştü burun ucum düştü. Revizyon maliyetli bi işlem 20 bin sağlık çalışanı olduğum için indirim yaptı. Fakat ilk ameliyatımı ücretsiz yaptırdım devlet hastanesinde sonucu böyle oldu o zaman anladım ki insan sağlığı için paradan kaçmamalı:)Ne madara oldunuz acaba eski burnunuzdaki sıkıntılar neydi
Ah ah paradan kaçmadığım halde burnum rezalet oldu.. umarım iyi olur burnunuzBurun ortası çökmüştü burun ucum düştü. Revizyon maliyetli bi işlem 20 bin sağlık çalışanı olduğum için indirim yaptı. Fakat ilk ameliyatımı ücretsiz yaptırdım devlet hastanesinde sonucu böyle oldu o zaman anladım ki insan sağlığı için paradan kaçmamalı:)
Hadi ya çok üzüldümAh ah paradan kaçmadığım halde burnum rezalet oldu.. umarım iyi olur burnunuz
İlk ameliyat 3. Ayımı doldurdum ama hala çok kötü burnum malesef 2. Ameliyat için doktor araştırmasındayımHadi ya çok üzüldümikinci ameliyatı oldunuz mu ilk ameliyat mı
Umarım her şey istediğiniz gibi olurİlk ameliyat 3. Ayımı doldurdum ama hala çok kötü burnum malesef 2. Ameliyat için doktor araştırmasındayım
çöküklüğü nasıl düzeltti, vücuttan kıkırdak alarak mıBurun ortası çökmüştü burun ucum düştü. Revizyon maliyetli bi işlem 20 bin sağlık çalışanı olduğum için indirim yaptı. Fakat ilk ameliyatımı ücretsiz yaptırdım devlet hastanesinde sonucu böyle oldu o zaman anladım ki insan sağlığı için paradan kaçmamalı:)
Merhaba kıkırdağa gerek kalmadı %50 göğüs altından alabilirim demişti ameliyat sırasında belli olur dedi ama gerek kalmamışçöküklüğü nasıl düzeltti, vücuttan kıkırdak alarak mı
peki revizyon ilk ameliyata göre daha hafif mi daha ağır mı, iyileşmesi kolay zor nasıl oldu acaba?Merhaba kıkırdağa gerek kalmadı %50 göğüs altından alabilirim demişti ameliyat sırasında belli olur dedi ama gerek kalmamış
Ağrım sızım olmadı ilk ameliyatımda çok zorluk çektim dr kaynaklı tamamen ama bunda morluk şişkik daha çok oldu ameliyatım daha uzun sürdüğü için. İyileşme süreci 7-8 ay ı bulur dedi dr beypeki revizyon ilk ameliyata göre daha hafif mi daha ağır mı, iyileşmesi kolay zor nasıl oldu acaba?
normalde de en az 6 ay diyorlar süresi normalmiş. ameliyat kaç saat sürdü pekiAğrım sızım olmadı ilk ameliyatımda çok zorluk çektim dr kaynaklı tamamen ama bunda morluk şişkik daha çok oldu ameliyatım daha uzun sürdüğü için. İyileşme süreci 7-8 ay ı bulur dedi dr bey
Merhaba evet memnunumMerhaba son durumunuz nasıl memnun musunu
Banada resim atarmisinizMerhaba evet memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?