- 18 Şubat 2018
- 9
- 0
- 1
- 47
- Konu Sahibi Umutsuzbiri
-
Ne zaman oldunuz revizyon ameliyatını acaba?Merhaba bu söylediklerini bende yasamıs biri olarak seni okadar iyi anlıyorum ki bende aynı hayal kırıklığını ve güvensizliği yaşadım revizyon ameliyatım çok şükür iyi geçti korkma düzelince hersey daha guzel olucak :)
Moral İçin de teşekkür ederim.Çok geçmiş olsun size deMerhaba bu söylediklerini bende yasamıs biri olarak seni okadar iyi anlıyorum ki bende aynı hayal kırıklığını ve güvensizliği yaşadım revizyon ameliyatım çok şükür iyi geçti korkma düzelince hersey daha guzel olucak :)
Geçmiş olsun.İyi olanları duydukça hem Kendi adıma hem de ameliyat olanlar adına mutlu oluyorum.1 ay önce oldum ama hiç ağrım sızım olmadı biraz ödem var ama bu halliyle bile cok doğal
Siz neden ihtiyaç hissetiniz revizyona?Kılırdak eklenmesi ihtimali düşündürüyor da.Belki benzer şeylerse korkmama da gerek yokturhayır genelde 3. amelıyatta omurgadan alınıyormuş o yuzden riskli bir amelıyat iyi biryere gitmeni öneririm
Benim burnum tam tersi çok kalkık ve küçültülmüş bir burun.Kıkırdak eklenmesi ihtimali var galiba benim için.Hiç kimse 6 Aydan önce muayeneye bile kabul etmiyor.Ne lazım bir bilsemburnum düştü yani üst tarafında bir sıkıntı yoktu ama uç tarafı çıkıntılı ve aşağı düşüktü burun deliklerimde kocaman olmuştu ucunda çengel var gibiydi sanki gozumde cok buyutmustum ama bı sıkıntı olmadı doktorumu da bulmam kolay olmadı heryerle gorustum hele bitanesi klinikte bile yapcaktı düsün iyi arastır derim
burnum düştü yani üst tarafında bir sıkıntı yoktu ama uç tarafı çıkıntılı ve aşağı düşüktü burun deliklerimde kocaman olmuştu ucunda çengel var gibiydi sanki gozumde cok buyutmustum ama bı sıkıntı olmadı doktorumu da bulmam kolay olmadı heryerle gorustum hele bitanesi klinikte bile yapcaktı düsün iyi arastır derim
Çok memnun olurum.Özelden yazılıyormuş sanırım ama yeniyim burada pek bilmiyorum.onu bilemicem canım istersen numarasını veriyim konuıs foto falan at o sana soyler
Neler dönüyor burada. Ben bi de foto yolladım ne olduğunu anlamadan.Kim olduğunu bile bilmeden.:)) kimin reklamını yaptı merak ettim.
Omurgadan hangi doktor kıkırdak alıyormuş dogrusu kaburga kıkırdağı olmasin:)ilk okuduğumda yorumu çok tuhaf gelmişti zaten sahte profil diye kapatılmışhayır genelde 3. amelıyatta omurgadan alınıyormuş o yuzden riskli bir amelıyat iyi biryere gitmeni öneririm
mrb aradığınız doktoru bulabildiniz mi? ameliyat oldunuz mu?Bir buçuk ay önce başarısız bir rinoplasti ameliyatı oldum ve çok pişmanım.Şimdiden doktor arayışı içerisindeyim.Ama hiçbir doktor güven vermiyor.
Aranızda ben revizyon ameliyatı oldum, uzun zaman geçti ve hiçbir sorun yok diyen var mı? Bunu duymaya çok ihtiyacım var((
En iyisi hiç ameliyat olmamakmış.Bunu şimdi anladım ama artık çok geç.
Kimseye burun ameliyatını tavsiye etmiyorum.Asla doğal ve sağlıklı olmuyor.Dışarıdan hoş görünecek diye bir sürü risklere giriliyor.Allah bana akıl fikir versin.
Kime oldunuz revızyonMerhaba bu söylediklerini bende yasamıs biri olarak seni okadar iyi anlıyorum ki bende aynı hayal kırıklığını ve güvensizliği yaşadım revizyon ameliyatım çok şükür iyi geçti korkma düzelince hersey daha guzel olucak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?