Revizyon rinoplasti eklenen kikirdagin tumseklik yapmasi sorunu ile karsilasan

perceus

Guru
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2014
44
4
286
41
merhaba daha önce de konu açtım lütfen revizyon olanlar kıkırdak eklenenler ve bu kikirdaktan şikayetçi olanlar nasıl bir yol izlediler merak ediyorum. 1 hafta oldu ameliyat olalı ama burun sırtımda kocaman bir kıkırdak yığını var doktorun neden bu kadar tumsek bir biçimde koyduğunu sorunca zamanla eriyecek cevabını aldim inandırıcı gelmedi çok üzülüyorum

merhaba daha önce de konu açtım lütfen revizyon olanlar kıkırdak eklenenler ve bu kikirdaktan şikayetçi olanlar nasıl bir yol izlediler merak ediyorum. 1 hafta oldu ameliyat olalı ama burun sırtımda kocaman bir kıkırdak yığını var doktorun neden bu kadar tumsek bir biçimde koyduğunu sorunca zamanla eriyecek cevabını aldim inandırıcı gelmedi çok üzülüyorum
Evet eriyor.daha çok yeni zaten sizinki.bende de top gibi bir şey vardı.eridi.gitti.ha ama yine çöktü burnum.artık şans ya.

Tekrar eskisi gibi mi çöktü e nasıl bulunacak bunun çaresi benim bi taraf tumsek ve sert hiç eriyecek gibi durmuyor

Uzun zaman olmuş ama bende de bunsorun var yeni revizyon oldum kulak kıkırdagı konuldu yama gibi ve tümsek şeklınde oturmamış gibi duruyor sizde bu sorunlar geçti mi benım de bundan dolayı moralım çok bozuk şikayelrınız hafıfledı mi

Back
X