Revizyonda ameliyat gibi 3 gun tampon uygulaması 10 gun alçı kalıyor mu ve genel anestezi mi yapıyorlar .en cok revizyondan korkuyorumArkadaslar bende haziran ayında revizyon rinoplasti oldum.sonuçtan hiç umudum yoktu amageçerken Dr um mükemmel di. @Doç Dr Şaban çelebi mükemmel bir hekim.hem çok kibar hem kendine güvenen çok güzel bir duruşu var. Ameliyattan sonra o kadar güzel yorumlar aldım paylaşmak gereği duydum.çünkü ameliyat öncesi bende çok araştırmama rağmen tesadüfen saban bey e denk geldim.iyiki ona gitmişim. Ameliyat olacak arkadaslara şiddetle tavsiye ediyorum. İstanbul Özel gaziosmanpaşa hastanesinde.
Ben Dr Fevzi Yavaşa burun estetiği oldum özel Göztepe hastanesinde dış doktorluk yapıyormuş .estetik olduğuma bin pişmanım burnumda önden bakıldığında çok fazla asimetriler var.şimdi revizyon düşünüyorum ama kimseyede güvenemiyorum hayaller hayatlar oldu
Ne zaman ameliyat oldun asimetrikler en az bir yıl sonra düzeliyor MusBen Dr Fevzi Yavaşa burun estetiği oldum özel Göztepe hastanesinde dış doktorluk yapıyormuş .estetik olduğuma bin pişmanım burnumda önden bakıldığında çok fazla asimetriler var.şimdi revizyon düşünüyorum ama kimseyede güvenemiyorum hayaller hayatlar oldu
Ya şimdi de ilk 3 gun tampinla nasıl su içecem yemek yicem korkusu bastı sen nasıl atlattın o günleri söylendiği kadar zor muEvet evet hersey aynı hiç korkmayın. Ben de sağlıkciyim gerçekten hiç kormaniza gerek yok.Dr iyi olduktan sonra çok rahat mis .
Bende revizyon olucam ama doktorum bu ilki gibi olmıcak daha kolay dedi törpüleme yapcak genel anestezi vercem gene dedi süreç aynı zorluktamı değişen bişey yokmu?Arkadaslar bende haziran ayında revizyon rinoplasti oldum.sonuçtan hiç umudum yoktu amageçerken Dr um mükemmel di. @Doç Dr Şaban çelebi mükemmel bir hekim.hem çok kibar hem kendine güvenen çok güzel bir duruşu var. Ameliyattan sonra o kadar güzel yorumlar aldım paylaşmak gereği duydum.çünkü ameliyat öncesi bende çok araştırmama rağmen tesadüfen saban bey e denk geldim.iyiki ona gitmişim. Ameliyat olacak arkadaslara şiddetle tavsiye ediyorum. İstanbul Özel gaziosmanpaşa hastanesinde.
Artik tamponlar hava alıyor eskisi gibi değil. ..korkma gerçekten ben çok mutluyum iyiki olmuşum ve bebeğim de kuçıktı yani şu anda 10 aylık artık söz tahmin edin...Ya şimdi de ilk 3 gun tampinla nasıl su içecem yemek yicem korkusu bastı sen nasıl atlattın o günleri söylendiği kadar zor mu
Fotonu atabilir misin bana göremedimEvet evet hersey aynı hiç korkmayın. Ben de sağlıkciyim gerçekten hiç kormaniza gerek yok.Dr iyi olduktan sonra çok rahat mis .
Canim cok şükür o günleri atlattım bugün 7 gun alçı alındı ( ama kesinlikle nefes alınmıyor tamponla ve çıkarken cok acıdı bende)Artik tamponlar hava alıyor eskisi gibi değil. ..korkma gerçekten ben çok mutluyum iyiki olmuşum ve bebeğim de kuçıktı yani şu anda 10 aylık artık söz tahmin edin...
Bende revizyon olucam ama doktorum bu ilki gibi olmıcak daha kolay dedi törpüleme yapcak genel anestezi vercem gene dedi süreç aynı zorluktamı değişen bişey yokmu?
Merhaba hala memnun musunuz??şaban beyden?kızlar bende şaban çelebiye oldum revizyon amelıyatımı gercı su an daha sargıda dün tamponlarım çıktı ama cok rahat gecırdım burnumda nefes problemı olduğundan 4 saat sürdü burun delıklerım cok kucuktu sımdı sımetrık ve genıs nefesımde cok iyi şükürler olsun önceki burnum cok kalkıktı bu da hafif kalkık ama zamanla iniyor şişliklrt geçince doktor bey çok sakin ve rahatlatan bir tarafı var nefes problemınız varsa kesınlıkle KBB uzmanına olun ki Şaban bey doçent ve inanılmaz titiz çalışıyor tamponlarım cıkarkende hiç acımadı ve fiyatlarda oldukça makul görüşün derim ben nişanlımla gittim 1 saate yakın gorustuk oldukça da ilgili
Uzun dönemde nasıl keşke görsel paylaşsanizkızlar bende şaban çelebiye oldum revizyon amelıyatımı gercı su an daha sargıda dün tamponlarım çıktı ama cok rahat gecırdım burnumda nefes problemı olduğundan 4 saat sürdü burun delıklerım cok kucuktu sımdı sımetrık ve genıs nefesımde cok iyi şükürler olsun önceki burnum cok kalkıktı bu da hafif kalkık ama zamanla iniyor şişliklrt geçince doktor bey çok sakin ve rahatlatan bir tarafı var nefes problemınız varsa kesınlıkle KBB uzmanına olun ki Şaban bey doçent ve inanılmaz titiz çalışıyor tamponlarım cıkarkende hiç acımadı ve fiyatlarda oldukça makul görüşün derim ben nişanlımla gittim 1 saate yakın gorustuk oldukça da ilgili
Burnunuzda eğrilik varmiydi? Hala memnun musunuz?kızlar bende şaban çelebiye oldum revizyon amelıyatımı gercı su an daha sargıda dün tamponlarım çıktı ama cok rahat gecırdım burnumda nefes problemı olduğundan 4 saat sürdü burun delıklerım cok kucuktu sımdı sımetrık ve genıs nefesımde cok iyi şükürler olsun önceki burnum cok kalkıktı bu da hafif kalkık ama zamanla iniyor şişliklrt geçince doktor bey çok sakin ve rahatlatan bir tarafı var nefes problemınız varsa kesınlıkle KBB uzmanına olun ki Şaban bey doçent ve inanılmaz titiz çalışıyor tamponlarım cıkarkende hiç acımadı ve fiyatlarda oldukça makul görüşün derim ben nişanlımla gittim 1 saate yakın gorustuk oldukça da ilgili
Merhaba baya olmuş -ama sürecinizin sonucundan memnun kaldınız mı? Nasıl bir işlem yapıldıBende revizyon olucam ama doktorum bu ilki gibi olmıcak daha kolay dedi törpüleme yapcak genel anestezi vercem gene dedi süreç aynı zorluktamı değişen bişey yokmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?