revizyon ters V deformitesi

Cevap yazdigin icin sagol cnm. Icime bir umut dogdu. Inshallah benim doktorum kabul eder amilyati ve gecistirmez biraz hiper aktif gibi dinlemeyi pek bilmiyor :). Ama daha kotu olur diye korkuyorum ucuncu amilyati kaldiramaz burnum zaten kirikti amilyat oldugum da.. Bir kac doktora gorunmeyi dusunuyorum..

Cavabimi tamamliyamadan mesaji yollamis bulundum :). Benim burnum Yandan gayet güzel ve hos duruyor, fakat önden bakinca burnumun orta kisminda bir cikinti var bu cikintida kirkirdak. Ozellikle fotograf cekince belli oluyor. Cikintinin uzerine golge dusuyor ve cikintinin yamuk oldugu bile belli :S sagya dogru gidiyor..
Ay aynı benim burnum foto çeker misin canım

kızlar revizyon ameliyatında açık ameliyat şart değil benim iki arkadaşım benim doktorum Dr.Alper bey'e ameliyat oldular 2 sene önce ikisinin de burunları rezil olmuştu. gerçi ben konuyu o zamanlar bilmiyordum ama dr. beye onları götürdüm. şu an ikisinin de burunları mükemmel diyebilirim. bence bu forumda pek ismi geçmiyor ama inanın ki gözümle gördüm. Bu arada ben kendisine burun ameliyatı olmadım, laserlipoliz ile göbek ve mos pubisten yağ aldırdım. öpüyrum tekrar çok çok geçmişler olsun bebişlerrr.

Bende 2 ay önce burun estetiği oldum ,ilk 1 ay burnum çok güzeldi,memnundum,ancak 1.aydan sonra orta kısımda bi çıkıntı belirmeye başladı,krmikten kıkırdağa geçişte,ayrıca kemiktan kılırdağa geçiş belirgin şekilde farkediliyo ve kıkırdak kısım daha tümsek duruyo..önden bakıncada kıkırdak kemikten ayrı duruyo gibi tets v işareti var,canıö çok sıkılıyo,zamanla düzrlecek bişey olduğunu düşünmüyorum,hatta ödemler azaldıkça belirginleşecek ..revizyon gerekecek muhtemelen ama en az 6 ay beklemek gerekiyor,tabi sonrasıda belirsizlik

Bende 2 ay önce burun estetiği oldum ,ilk 1 ay burnum çok güzeldi,memnundum,ancak 1.aydan sonra orta kısımda bi çıkıntı belirmeye başladı,krmikten kıkırdağa geçişte,ayrıca kemiktan kılırdağa geçiş belirgin şekilde farkediliyo ve kıkırdak kısım daha tümsek duruyo..önden bakıncada kıkırdak kemikten ayrı duruyo gibi tets v işareti var,canıö çok sıkılıyo,zamanla düzrlecek bişey olduğunu düşünmüyorum,hatta ödemler azaldıkça belirginleşecek ..revizyon gerekecek muhtemelen ama en az 6 ay beklemek gerekiyor,tabi sonrasıda belirsizlik
gecmiş olsun canım. ters ve oluştuysa doktorlar revizyon önerecektr bendede oluştu ve acık teknikle tekrar olacagm umarm istediğiimiz gibi olur

Ya benim bandajlar açıldığından beri var ters v doktor bana gecer diyir başka doktor 6 aya daha da belirginlesicek diyor benim ki doktor değil kasab mübarek burnumun her yeriyle oynadi eski burnumu arar oldum çok pişmanım çektiğim acıya sıkıntıya degmedi seneye revizyon olmak zorundayım 1 yıl bu halde bekleyip iyi doktor bulmata ayrica sıkıntı basta oyle olup duzelen var mi ?

sen daha bir sene beklesen iyice ortaya cıkar o seni tesselli etmeye calişmiş revizyon ol bencede artık kıkırdak mı koyar burnunda yeterli var midir ona da yeni doktorun karar verir

Baska doktor kulaktan ali caz dedi yeterli gibi duyuruyor ama olmasa kaburgadan ali caz diyorlar belki 1 yıl beklemem 6 ay sonra olurum ama başka doktora nasıl olucak bilmiyorum Allah o doktorun belasını versin çok güzel burnum vardı hayatını mahvetti resmen nerden bulastim bu işlere aklım almiyor Allah yardimcim olsun insallah duzelir .

Back
X