REVIZYON YARDIM...

Roos Er

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2019
14
8
6
29
Merhaba,

Ben bir sene once Ankarada ameliyat oldum. cok kotu sonuc aldim.

Simdi revizyon icin dr ariyorum,
Muhammet Dilber
Eyup Bozkurt
Mehmet Yazar

Bunlarda revizyon olanlar var mi? Veya baska bir dr da revizyon ve memnun olanlar? Yurt disinda kaliyorum o yuzden tekrar ayni hatayi yasamak istemiyorum.... ve burda kaldigim yerde burun estetik yontemleri fazla olmadigi icin burun fazla duzelmez....

nihat kaya da burunlarda epey iyi. isterseniz görüşün. ben kendisine olacağım.

size neler olup neler olamayacağını açık açık söyler, fiyatı çok pahallı olmaz diye düşünüyorum yine de revizyon ameliyatı.

Öncelikle merhaba konu başlığını gördüğüm için yazıyorum.

Almanya’da ilk burun ameliyatımı oldum. 4 sene sonra İstanbul da revizyon ameliyatımı oldum ve çok memnun kaldım. Şimdi tek sorunum burun ucum uzadı ve çok sivri geliyor. Yani aşırı biçimsiz bir burun oldu. Sadece ucunu kısaltmak ve sivriliğini yumuşatmak istiyorum. Birkaç doktorla yazıştım altta detayları..

Doktorlar ve fiyatları (revizyon fiyatları)

mirza Firat 2018 de 14000 tl di şimdi 30-35bin tl
Engin Öcal 16000 tl
Alpay duran 2600€ Yaklaşık 17000 tl
Ümit hardal 15000 tl
Selçuk inanlı 42.000 tl yaklaşık 6500€ dedi
Güray yeşiladalı 3890€ yani 25.000 tl muayene ücreti 200 tl ayrıca

Mehmet Yazar 5000€ Yaklaşık 32.000 tl

Nihat kaya 20.000 tl

Hüseyin balıkçı 3400€ (otel ilaçlar ve transfer her şey dahil)

Ahmet Alp şimdi 3500-5000€ ama bir sene önce 3000€ felandı

Reşat Burak kayan yapmıyormuş revizyon artık

Emre İlhan 28.000 TL’den başlıyor muayene 400 tl

Ümit taşkın 3000€

Arkadaşlar siz kimi öneriyorsunuz? Ben aslında Selçuk inanlının yaklaşımını çok beğendim ama 3D simülasyonu pek hoşuma gitmedi açıkcası ve çok pahalı. Emre İlhan burunları çok hoş ama çok pahalı sonuçta benim sadece burun ucum revizyon olacak. Doktor mirza Firat baya abartmış bir sene de nasıl bir yükselme bu?

Mehmet yazar pahalı ama 3D simülasyonu hoşuma gitti ama 5000€ verecek değilim. Ahmet Alp revizyonları hoşuma gidiyor ama 5000€ İstedi ve çok fazla geldi..

Engin öcal ve Alpay duran ile ilgili yorum yapılırsa sevinirim :)
Ümit hardal dan pek emin değilim..
ve doktor Eren taştan önerildi bana

Öncelikle merhaba konu başlığını gördüğüm için yazıyorum.

Almanya’da ilk burun ameliyatımı oldum. 4 sene sonra İstanbul da revizyon ameliyatımı oldum ve çok memnun kaldım. Şimdi tek sorunum burun ucum uzadı ve çok sivri geliyor. Yani aşırı biçimsiz bir burun oldu. Sadece ucunu kısaltmak ve sivriliğini yumuşatmak istiyorum. Birkaç doktorla yazıştım altta detayları..

Doktorlar ve fiyatları (revizyon fiyatları)

mirza Firat 2018 de 14000 tl di şimdi 30-35bin tl
Engin Öcal 16000 tl
Alpay duran 2600€ Yaklaşık 17000 tl
Ümit hardal 15000 tl
Selçuk inanlı 42.000 tl yaklaşık 6500€ dedi
Güray yeşiladalı 3890€ yani 25.000 tl muayene ücreti 200 tl ayrıca

Mehmet Yazar 5000€ Yaklaşık 32.000 tl

Nihat kaya 20.000 tl

Hüseyin balıkçı 3400€ (otel ilaçlar ve transfer her şey dahil)

Ahmet Alp şimdi 3500-5000€ ama bir sene önce 3000€ felandı

Reşat Burak kayan yapmıyormuş revizyon artık

Emre İlhan 28.000 TL’den başlıyor muayene 400 tl

Ümit taşkın 3000€

Arkadaşlar siz kimi öneriyorsunuz? Ben aslında Selçuk inanlının yaklaşımını çok beğendim ama 3D simülasyonu pek hoşuma gitmedi açıkcası ve çok pahalı. Emre İlhan burunları çok hoş ama çok pahalı sonuçta benim sadece burun ucum revizyon olacak. Doktor mirza Firat baya abartmış bir sene de nasıl bir yükselme bu?

Mehmet yazar pahalı ama 3D simülasyonu hoşuma gitti ama 5000€ verecek değilim. Ahmet Alp revizyonları hoşuma gidiyor ama 5000€ İstedi ve çok fazla geldi..

Engin öcal ve Alpay duran ile ilgili yorum yapılırsa sevinirim :)
Ümit hardal dan pek emin değilim..
ve doktor Eren taştan önerildi bana

Gittiğin doktorların hepsi çok iyi, fakat hepsi ünlü olan doktorlar. İşini çok iyi yapan ve fenomen olmadığı için fiyatlarıda makul olan bir sürü doktor var. Siz yurtdışında yaşıyorsunuz galiba ve yapmış olduğunuz araştırmaların hepsi sanal alemde ünlü olan doktorlar. Burun ameliyatı yaptırmadan önce doktorun hangi fakültede kimden eğitim aldığını araştırmanızı tavsiye ederim. Uzmanlığı nerde yapmış. Yaptığı burun şekilleri yapmacıkmı duruyor yoksa yüze uygun burun şeklimi yapıyor. Revizyon konusunda eğitim almışmı almamışmı onlara dikkat edin bence. Türkiyede malesef herkes herşeyi yapabildiğini iddaa edebiliyor. Hele birde yurtdışından geldiğiniz için sizi ikna etmeleri daha kolay olabiliyor.
Ben kendim burun ameliyatı olmak istiyorum ve şuan çok ciddi araştıramalar yapıyorum. Örneğin Emre İlhan bey müthiş burun ameliyatları yapıyor ama bana gel burnunu ücretsiz ameliyat ediyim dese yinede gitmem. Şekillendirdiği burunlar tamamen benim hayalimin dışında.
Bazı insanlar benim burnum estetik olduğu belli olsun diyor, bazıları hayır benimki doğal olsun diyor. Bence siz ne yapmak istiyorsanız ona göre hangi doktor daha uygun ona bakıp öyle karar verin.
Ne kadar ince eleyip sık dokursanız o kadar az hata yapmış olursunuz.
Size verilen rakamlar aşırı yüksek ve daha iyi olan ve işinde usta olup bu kadar para istemeyen bir çok doktor tanıyorum.

Gittiğin doktorların hepsi çok iyi, fakat hepsi ünlü olan doktorlar. İşini çok iyi yapan ve fenomen olmadığı için fiyatlarıda makul olan bir sürü doktor var. Siz yurtdışında yaşıyorsunuz galiba ve yapmış olduğunuz araştırmaların hepsi sanal alemde ünlü olan doktorlar. Burun ameliyatı yaptırmadan önce doktorun hangi fakültede kimden eğitim aldığını araştırmanızı tavsiye ederim. Uzmanlığı nerde yapmış. Yaptığı burun şekilleri yapmacıkmı duruyor yoksa yüze uygun burun şeklimi yapıyor. Revizyon konusunda eğitim almışmı almamışmı onlara dikkat edin bence. Türkiyede malesef herkes herşeyi yapabildiğini iddaa edebiliyor. Hele birde yurtdışından geldiğiniz için sizi ikna etmeleri daha kolay olabiliyor.
Ben kendim burun ameliyatı olmak istiyorum ve şuan çok ciddi araştıramalar yapıyorum. Örneğin Emre İlhan bey müthiş burun ameliyatları yapıyor ama bana gel burnunu ücretsiz ameliyat ediyim dese yinede gitmem. Şekillendirdiği burunlar tamamen benim hayalimin dışında.
Bazı insanlar benim burnum estetik olduğu belli olsun diyor, bazıları hayır benimki doğal olsun diyor. Bence siz ne yapmak istiyorsanız ona göre hangi doktor daha uygun ona bakıp öyle karar verin.
Size verilen rakamlar aşırı yüksek ve daha iyi olan ve işinde usta olup bu kadar para istemeyen bir çok doktor tanıyorum.

O bildiğiniz doktorları paylaşsanız da konu sahibi ve diğer arkadaşlar da faydalansa keşke :)

O bildiğiniz doktorları paylaşsanız da konu sahibi ve diğer arkadaşlar da faydalansa keşke :)
Benim için en önemli konulardan birisi aldığı tıp eğitimi. İstanbul Üniversitesi Çapa veya Cerrahpaşa mezunu olmayan birisine ben kendim ameliyat olmam. Sonra burun ameliyatı olacaksam o kişi uzmanlığını Kulak burun boğaz bölümünde yapmış olması benim için çok önemli. Burnun dış görünüşü kadar fonksiyonuda çok önemli. Bir cerrah çok güzel bir burun yapabilir ama dikkat edin büyük bir çoğunluk estetik cerrahına ameliyat olmuş insanlar nefes alamamaktan şikayet ediyor. Bir KBB uzmanı birde yurtdışında estetik konusunda burun estetiği konusunda eğitim almışsa bu benim için çok büyük bir artı demektir. Son olarakta yaptığı burunlara bakıyorum. Kime nasıl burun yapmış, örneğin burun kökü benim için çok önemli. Burun kökü anlından başlayan insanlar var ve ben bunu güzel bulmuyorum. Burun delikleri domuz gibi önde olan burunlar var. Hem yüzüme uygun burnu hemde fonksiyonlu burnu yapabilen doktor arayışındayım. Ben bu ünlü dr burnumu yaptı demek istemiyorum. Bir doktor sizin hayalinizdeki burnu yapabiliyordur ama o burnun size uymiyacağını sizi oturup anlatmıyorsa o iyi bir doktor değildi. Ucuz olan doktor kötü ve pahalı olan doktorda iyi değildir.

Ben kendim şimdiye kadar bu kriterlere uygun olarak Nihat Kaya ve Süleyman Yıldızı buldum ve araştırmaya devam ediyorum.

Öncelikle merhaba, tabii ki çok haklısınız doktor konusunda. Nerede eğitim görmüş ve iyi olduğu alanlar neresi ayrıca revizyon Ameliyatlarında ne kadar başarılı.. bende hepsini araştırıyorum gerçekten (özellikle revizyon konusunda eğitimi var mı yok mu diye). Zevkler değişti için bir doktorun yaptığı her burun hoşuma gitmiyor ben sadece revizyonlara bakıyorum genel anlamda ve karar vermek aşırı zor. İlk ameliyatlarda pek öyle olmuyor ama 3.cü olunca baya zorlanıyor insan ve aşırı derece doktorun tüm burun ameliyatlarını inceleyip bir tanesi hoşuna gitmezse istemiyorsun ama bu çok yanlış çünkü sizin de dediğiniz gibi kimisi doğal kimisi daha estetik ufak barbie burun istiyor. Bende daha çok ufak burunlardan yanayım çünkü yüzüm çok küçük.

Siz hangi doktora gittiniz ve görüştünüz ?

Benim için en önemli konulardan birisi aldığı tıp eğitimi. İstanbul Üniversitesi Çapa veya Cerrahpaşa mezunu olmayan birisine ben kendim ameliyat olmam. Sonra burun ameliyatı olacaksam o kişi uzmanlığını Kulak burun boğaz bölümünde yapmış olması benim için çok önemli. Burnun dış görünüşü kadar fonksiyonuda çok önemli. Bir cerrah çok güzel bir burun yapabilir ama dikkat edin büyük bir çoğunluk estetik cerrahına ameliyat olmuş insanlar nefes alamamaktan şikayet ediyor. Bir KBB uzmanı birde yurtdışında estetik konusunda burun estetiği konusunda eğitim almışsa bu benim için çok büyük bir artı demektir. Son olarakta yaptığı burunlara bakıyorum. Kime nasıl burun yapmış, örneğin burun kökü benim için çok önemli. Burun kökü anlından başlayan insanlar var ve ben bunu güzel bulmuyorum. Burun delikleri domuz gibi önde olan burunlar var. Hem yüzüme uygun burnu hemde fonksiyonlu burnu yapabilen doktor arayışındayım. Ben bu ünlü dr burnumu yaptı demek istemiyorum. Bir doktor sizin hayalinizdeki burnu yapabiliyordur ama o burnun size uymiyacağını sizi oturup anlatmıyorsa o iyi bir doktor değildi. Ucuz olan doktor kötü ve pahalı olan doktorda iyi değildir.

Ben kendim şimdiye kadar bu kriterlere uygun olarak Nihat Kaya ve Süleyman Yıldızı buldum ve araştırmaya devam ediyorum.
Teşekkür ederim şimdi cevabınızı gördüm :) üstteki mesajımı yanıtlamış oldunuz. Bende Nihat kaya ve Antalya’da Hüseyin balıkçı arası gidip geliyorum

Başlığı açan arkadaş burun ucundan memnun olmadığını söylemiş siz Süleyman Yılmaz’ı (süleyman yıldız diye birisini ben bulamadım) önermişsiniz. Süleyman Yılmaz bilhassa burun ucu konusunda hiç iyi görünmüyor.

Ayrıca Çapa ve Cerrahpaşa mezunu olmayanlara burun yaptırmam demişsiniz de Barış Çakır Çukurova mezunu, Eren Taştan Hacettepe İngilizce Tıp mezunu ve bunlar Türkiye’nin en iyi burun ameliyatı yapan doktorlarından. Dahası, Emre İlhan da Uludağ mezunu.

Size ne desem boş da burada insanları da yanıltıyorsunuz. Estetikte ne mezun olunan fakültenin bir önemi var ne akademik ünvanın. Önemli olan estetik algısı, el becerisi, tıp bilgisi, titiz ve özenli işçilik

Son düzenleme:
Back
X