revizyon

namas

Guru
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2011
238
177
303
İstanbul
arkadaşlar henüz 24 günlük burnum ama burun ucum felaket daha öncede konu açtım sakinleşmiştim ama sağ burun kanadım daha geniş aşağı doğru burun ucum top gibi ve sağ burun ucum daha içerde çökük gibi ve koyu renkli şimdiden revizyon için fiyat araştırması yapıyorum rica etsem memnun kaldığınız doktorların adlarını ve fiyat bilgilerini paylaşır mısınız? Birde aynı durumu yaşayan arkadaşlar bu sorunu atlattılar mı paylaşırlarsa sevinirim teşekkürler

Canim fotoğraf yollarsan cokme mi degil mi soyleyebilirim o kadar cok arastirdimki cokme olayını:)

canım yamukluk diye bir konu açmıştım rica etsem ordan bakabilir misin? çok ciddi anlamda takıntı yaptım

Bugün 35.günüm burun kanatlarımdaki asimetri geçmedi burun ucum hala geniş duruyoor bu saatten sonra incelir mi asimetri geçer mi arkadaşlar?

Burnunu görmediğim için bişi diyemiyorum ama altı ay önce ameliyat oldum fotolarım mevcut doktorumda geçicek demişti daha beter oldu. umarım benimki olmaz geçerde tekrar ameliyata ihtiyacın olmaz bu arada doktorun kimdi ?

Ya bi kere 6 ay olmadan revizyon yapılmaz bu bir ayrıca ben 1 yıldır bekliyorum sen daha 24. günden şikayetlenmişsiz o küçük şeyler hep değişicek merak etme.

Bugün 35.günüm burun kanatlarımdaki asimetri geçmedi burun ucum hala geniş duruyoor bu saatten sonra incelir mi asimetri geçer mi arkadaşlar?
gözünü korkutmak gibi olmasın ama benim 6 ayda sürekli kötüye gitti burnum bu ameliyatı sadece bazı doktorlar yapmalı herkesin harcı değil burun bir kaç bintlye harcıyorlar bizi yazıklar olsun

Ben de ayni durumdayim. 3.5 ay oldu ve hiiiic memnun degilim. Doktorum Nebil Bozdogan. Ilk yaptirdigimda memnunum diye baslik acmistim ama giderek kotuye gitti resmen :'( simdiden ben de basladim revizyon arastirmasina.
Yazikklar olsun aldiklari paraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…