Revizyondan sonra gaga burun görüntüsü

pinkfloyd86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2017
91
17
38
39
İlk ameliyattan sonra burun ucumdaki yamukluktan dolayı revizyona alındım..aradan yaklaşık 3 ay geçmişti..yani en az 6 ay bekletmedi doktor..4 gün önce burun ucumdan revizyon oldum(tipplasti)..delikleri hafif küçülttü,biraz daha kaldırdı doktor ama yandan bakınca gaga gibi görünüyor burnum..doktora sorduğumda o bölgeye kat kat bant yapıştırdım ondandır diyo ama bana hiç öyle gelmiyor..şişlikten olabilir mi ki..var mı böyle bi durumla karşılaşan?

Eklentiler

• P_20180708_003931_BF_1.webp
    P_20180708_003931_BF_1.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 695
İlk ameliyattan sonra burun ucumdaki yamukluktan dolayı revizyona alındım..aradan yaklaşık 3 ay geçmişti..yani en az 6 ay bekletmedi doktor..4 gün önce burun ucumdan revizyon oldum(tipplasti)..delikleri hafif küçülttü,biraz daha kaldırdı doktor ama yandan bakınca gaga gibi görünüyor burnum..doktora sorduğumda o bölgeye kat kat bant yapıştırdım ondandır diyo ama bana hiç öyle gelmiyor..şişlikten olabilir mi ki..var mı böyle bi durumla karşılaşan?
Simdilik uc kismi sivri gozukuyor evet. Bantlariniz ciksin odeminiz gitsin bakalim.

Evet banttanmış .bantsiz cok cok guzel.dahada guzellesecez..bende bantli alcili duruyorum şuan...gecmis olsun ...
evet yaa umarım güzel olur burunlarımız..3.bi ameliyata tövbeliyim artık:) sağol canım sana da geçmiş olsun..çektiklerimize değer umarım..iyileşince paylaşırız :)

evet yaa umarım güzel olur burunlarımız..3.bi ameliyata tövbeliyim artık:) sağol canım sana da geçmiş olsun..çektiklerimize değer umarım..iyileşince paylaşırız :)
Benim malesef 3.ameliyat..cunku ilk 1 yil guzel olan burnum , diger yillarda degisik sekiller alabiliyor.herkesinki nasil sabit duruyor sasiriyorum .sanirim dr kalitesi ile ilgili.benim her ameliyati baska dr yapti....tesekkurler tabi paylasiriz

Bantlı hali gerçekten dediğiniz gibi durmuş iyi ki açıp rahatlamışsınız gayet güzel gözüküyor :)

Merhaba.son durumunuz nedir,memnunsunuz.revizyon araştırıyorum hala içime sinen bi dr bulamadım.

Back
X