revizyonla ilgili

uvlpf

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2018
112
39
48
Estetik yapılmış bir burun revizyonla eski haline getirilebilir mi? Daha önce yaptıran ya da yapıldığını gören bilen var mı

Estetik yapılmış bir burun revizyonla eski haline getirilebilir mi? Daha önce yaptıran ya da yapıldığını gören bilen var mı
Eski haline gelmesini neden istiyorsun ki.estetik ameliyat değil miydi yanlışlıkla şeklini mı değiştirdi doktor güzel olan burunla mı ameliyat oldun.güzel olsun diye tekrar ameliyat ol tabi de eski haline geri getirmek neden

Çünkü istediğim çok ufak şeylerdi. İstediğimden çok fazlası yapılmış

Güzel burun istemiyorum orjinalliği seviyorum kendi burnumu geri istiyorum sadece

Güzel burun istemiyorum orjinalliği seviyorum kendi burnumu geri istiyorum sadece
Ameliyat olalı ne kadar oldu canım . Benim de ilk zamanlar çok farklı görünüyordu 6. Aya girdimgittikce eski haline dinmeye basladi

4. Ay dayım. Evet sizin burnunuzu gördüm eski halini de. Siz ne için ameliyat olmuştunuz? Ama durumumuz farklı siz de küçültme yapılmamış ama dediğim gibi sorun neydi ne için ameliyat yapıldı

4. Ay dayım. Evet sizin burnunuzu gördüm eski halini de. Siz ne için ameliyat olmuştunuz? Ama durumumuz farklı siz de küçültme yapılmamış ama dediğim gibi sorun neydi ne için ameliyat yapıldı
Bende kemik eğriliği vardı yani uca işlem yapılmadı sadece kemer bölümüne yapildi

Back
X