Doğuma Hazırlık Reyyan ismine uygun isimler ariyorum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Askksensin90

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2015
4
3
1
34
Reyyan alya
Reyyan eylül
Reyyan erva
Reyyan nur
Sizce hangisi daha uyumlu cok kararsizim

Son düzenleme:
Bu isimlerin hiçbiri uyumlu olmamış.

Reyyan'da iki tane "y" harfi var... Ikinci isimde de "y" harfi olunca telaffuzu çok zor oluyor. Reyyan Eylül ve Reyyan Alya o yüzden uyumlu değil.

Reyyan "n" harfiyle bittiği için, ikinci isim "n" harfiyle başlamamalı. Telaffuz açısından zor oluyor çünkü.
Reyyan Nur bu yüzden uyumlu değil

Erva da fazla sert bir isim olduğu için eledim.

Reyyan'la uyumlu isimler:
Reyyan Ipek
Reyyan Esra
Reyyan Eda
Reyyan Ahu
Reyyan Asude
Reyyan Özge

Bence reyyan ağır bi isim olduğundan tek başına olması daha iyi.. illaki ek isim isterseniz ünlü harfle Başlayan ve kısa Olan bir isim düşünün böylece her iki ismi de aynı anda kullanabilirsiniz çocuğun aklı karışmaz .. Örneğin reyyan ece veya reyyan ela

Reyyan ismi çok güzel cennet kapılarından biri.Yanına Erva ismi eminim çok yakisacaktir.Erva isminin anlamida Peygamber Efendimiz (S.A.V) halasının ismidir.Sahabi ismidir.

Reyhan tek başına iyi aslında. Ama ikinci isim düşünüyorsanız Rey yan meva ya da Rey yan Neva, Dila Uygu n bence

Merhaba Askksensin90 Askksensin90 ben de kızıma Reyyan ismini düşünüyorum yanina ikinci isim bulamadım ama :( oyuzden vaz geçmek üzereyim.
Şimdilik düşündüklerim arasında
Reyyan aden
Reyyan elif
Reyyan duru
Reyyan ırmak var

Siz karar verdiniz mi ne koyacaksınız?

Merhaba Askksensin90 Askksensin90 ben de kızıma Reyyan ismini düşünüyorum yanina ikinci isim bulamadım ama :KK43: oyuzden vaz geçmek üzereyim.
Şimdilik düşündüklerim arasında
Reyyan aden
Reyyan elif
Reyyan duru
Reyyan ırmak var

Siz karar verdiniz mi ne koyacaksınız?

Ben vazgeçtim başka isim arıyorum. Kime dediysem çok gıcık bir Reyyan tanıyorum diye başladı lafa. Belki de ağır geliyordur insanlara bu isim bilemedim... Ben soğudum.

calistigim sirkette arkadasimizin kizini adi Reyyan Begüm duydugum da cook sevmistim.. Kendisi de cok tatli sirindi.

Ben vazgeçtim başka isim arıyorum. Kime dediysem çok gıcık bir Reyyan tanıyorum diye başladı lafa. Belki de ağır geliyordur insanlara bu isim bilemedim... Ben soğudum.

Yaa öyle demesinler ama :( ben söylediğimde de bazıları hımm deyip geçiyor boyle beğenmemiş gibi filan :/ off isim koymak çok zor. Ben Reyyan çok beğenmiştim aslında ama yanina bi isim bulamadım.

Back
X