rezil etme!!!

nora2010

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2009
9.864
10.314
773
bilenler bilir kayınvaldemi yanıma aldım,onun yuzunden taşındım kiraya,kalacak kimsesi yok diye,ama o ne yaptı en ufak şeyleri bile görür oldu,söyler oldu.....yemek yaparım kapıyı kapat ev koktu diye....kaynım gelir ,yemek yapar oğluna bütün evi kokutur karışmam....amaaa sabretmeye calışır gizli gizli ağlarım. Eşim herşeyin farkında....
Ama son söylediği bardağı cok taşırdı....ooo koltuk ortulerını düzelt,biri gelir beni bilen biliyor beni Rezil etme.....şok oldum. Ben 5 yasında cocukmuyum diyebildim sadece....eşim sabah lşten geldi uyuyodu.odaya gectım aglamama uyandı....konusucam dedi ki kaynım geldi gene evv tereyağ koktu tamamen şartellerim attı....Moralim cok bozuk ne yapmalıyım....İyi niyetimin karşılığı böyle beni ezmemeli.....günlerdir iş arıyoruz eşimle....yetişmiyor maaşı....onun yuzunden cocuğumu okuldan aldım,hem kira hem okul parası yetişmiyor diye(kreş )....sonuç mu 2 günde 1 ağlıyorum...

bilenler bilir kayınvaldemi yanıma aldım,onun yuzunden taşındım kiraya,kalacak kimsesi yok diye,ama o ne yaptı en ufak şeyleri bile görür oldu,söyler oldu.....yemek yaparım kapıyı kapat ev koktu diye....kaynım gelir ,yemek yapar oğluna bütün evi kokutur karışmam....amaaa sabretmeye calışır gizli gizli ağlarım. Eşim herşeyin farkında....
Ama son söylediği bardağı cok taşırdı....ooo koltuk ortulerını düzelt,biri gelir beni bilen biliyor beni Rezil etme.....şok oldum. Ben 5 yasında cocukmuyum diyebildim sadece....eşim sabah lşten geldi uyuyodu.odaya gectım aglamama uyandı....konusucam dedi ki kaynım geldi gene evv tereyağ koktu tamamen şartellerim attı....Moralim cok bozuk ne yapmalıyım....İyi niyetimin karşılığı böyle beni ezmemeli.....günlerdir iş arıyoruz eşimle....yetişmiyor maaşı....onun yuzunden cocuğumu okuldan aldım,hem kira hem okul parası yetişmiyor diye(kreş )....sonuç mu 2 günde 1 ağlıyorum...
Mecbur kalmışsınız anladığım kadarıyla, evinizi ayırmak gibi bir şansınız yok sanırım.
Kırmadan dile getirin sıkıntınızı bence.
Ben sizin durumunuzda olsaydım , bana örtüleri topla vs deseydi (Anladığım ters birşekilde söyledi ona istinaden yazıyorum bunu) Anne burası benim evim ben rahatsız değilim bu durumdan , gelen misafirde eşyama gelmesin bana gelsin der durumunu hatırlatırdım. Bunuda şaka yollu söyler,kavga gürültüye mahal bırakmazdım.

eski konularını bilmiyorum. merak ettiğim eşin çalışıyor tek maaşını var?kayınvalidenin eşinden kalma maaşı falan mı var? kime iş arıyorsunuz? sana mı?
sadece bilenlere yazmış gibi olmuşsun da detaylar eksik kalmış.

Kedi kendine ağlamak yerie ve eşine yansıtmak yerine,kayınvalidene saygı çerçevesi içerisinde rahatsızlığını belirtebilirsin.Anne ben çocuk değilim.Zaten sıkıntılarımız var beni bunaltma lütfen de geç.Eşine söylüyorsun eşin ona gidip birşey söylese durum daha da kötü olacak.Herkes bir birey.Herkes kendi moralini bozan şeylerin çözümünü bulacak yapıda olmalı.Olaya bir de şöyle bak.Büyükler bazen bunu alışkanlık yapar söylenip dururlar.Annler böyledir.Çok fazla takma her lafı.Ben böyleyim de gfeç birşey söylediğinde.O da sana alışır.Madem birlikte yaşıyorsunuz böyle ömür geçmez.

eski konularını bilmiyorum. merak ettiğim eşin çalışıyor tek maaşını var?kayınvalidenin eşinden kalma maaşı falan mı var? kime iş arıyorsunuz? sana mı?
sadece bilenlere yazmış gibi olmuşsun da detaylar eksik kalmış.

telefondan ve moralim bozukken fazla dikkat etmeden yazdım.....eşim calışıyor....validemin maası yok. bana arıyoruz...daha önceden çalışıyordum zaten

telefondan ve moralim bozukken fazla dikkat etmeden yazdım.....eşim calışıyor....validemin maası yok. bana arıyoruz...daha önceden çalışıyordum zaten

ne iş yapardın eskiden?
madem kabul etmişsin.. kendini yiyeceğine ki nere kadar yiyeceksin kayınvalidenle konuş.. eşine ilk başta yansıtma. kendin halledebilirsen ne ala yoksa eşin devreye girsin..
ne zamana kadar kalacak peki sizde?

ne iş yapardın eskiden?
madem kabul etmişsin.. kendini yiyeceğine ki nere kadar yiyeceksin kayınvalidenle konuş.. eşine ilk başta yansıtma. kendin halledebilirsen ne ala yoksa eşin devreye girsin..
ne zamana kadar kalacak peki sizde?

Ömür boyu.....Fabrika da çalışıyorum....kendim de şaka yollu deniyorum ama anlamıyor....eşime söylemek zorunda kaldım artık

Normalde tatlı sert cevaplıyorum ama anlamıyor...sinirim hala bozuk....Hala unutmuş değilim.....o gün kaldırdım örtüleri daha da sermedim....hiç sormadı bile nerde örtüler diye.... pazartesi kısmetse işe başlıyorum. eşim ev işlerinde yardımcı olacak,daha Önce olduğu gibi....

Alıntı yaparak tek tek cevaplamaya uğraştım ama telefondan yapamadım....

sakın eşine yansıtma. kayınvaliden öyle şeyler dediğinde. ona açık açık üslubunda tabi dile getir. anne de evimi yaşayayım evliliğimi yaşayayım. artık dinlen sen keyfine bak. araya girerek karışarak. evliliğimizi etkilersin. bunu ALLAH affetmez de. damardan falan gir. ama dediğim gibi sen çöz olayı kırmadan. arada bir onuda dinle tabi yanlız hissetmesin kendisinide. sonuçta eşinin annesi bu çok önemli.

önceki konularınızı bilmiyorum,sorunlarınız ne boyutta bilemem ama,
sonuçta kendiniz istemişsiniz.
ortadaki problemlerden de pek bir şey anlamadım,
2 kez yemek yapıp evi yağ kokutuyor ben de gidip ağlıyorum yazmışsınız.
bunda ağlanacak ne var,size dememiş en azından yemek yap diye,
siz de biraz ağırlığınızı koyup evin hanımının kim olduğunu hissettirin,
o da ona göre davransın.

sanırım teselli arıyorsun ama kaynanayla oturan asla mutlu olmamıştır , bence arsız olmalısın yoksa depresyona gireceksln, umursamaz olmalısın gözün görmeyecek,kulan işitmeyecek,kolay değil tabi
bilenler bilir kayınvaldemi yanıma aldım,onun yuzunden taşındım kiraya,kalacak kimsesi yok diye,ama o ne yaptı en ufak şeyleri bile görür oldu,söyler oldu.....yemek yaparım kapıyı kapat ev koktu diye....kaynım gelir ,yemek yapar oğluna bütün evi kokutur karışmam....amaaa sabretmeye calışır gizli gizli ağlarım. Eşim herşeyin farkında.... Ama son söylediği bardağı cok taşırdı....ooo koltuk ortulerını düzelt,biri gelir beni bilen biliyor beni Rezil etme.....şok oldum. Ben 5 yasında cocukmuyum diyebildim sadece....eşim sabah lşten geldi uyuyodu.odaya gectım aglamama uyandı....konusucam dedi ki kaynım geldi gene evv tereyağ koktu tamamen şartellerim attı....Moralim cok bozuk ne yapmalıyım....İyi niyetimin karşılığı böyle beni ezmemeli.....günlerdir iş arıyoruz eşimle....yetişmiyor maaşı....onun yuzunden cocuğumu okuldan aldım,hem kira hem okul parası yetişmiyor diye(kreş )....sonuç mu 2 günde 1 ağlıyoru

Merhaba canim kendini bukadar yipratma bence yaşadiklarinda bu kadar zor seyler yok yanliş anlama ben kesinlikle senin iyiliğin icin söylüyorum kaynin eve misafir olarak geliyorsa ona yemeği sende hazirlaya bilirsin o evin kadini sensin rahatsiz olduğuna göre cok sik geliyor olmali öyle olsa bile bence bi yek yapip önüne koymakta bişey yok böylece mutfağina girmesinden kurtulursun unutma iyilik eden iyilik bulur benim dört tane görümcem var gelir yaz tatilinde bizde kalirlar ben onlara üç öğün yemek yapar sofra kurarim ve kaynanamla kayin pederime buna rağmen yaranamadim bana söylediklerini duysan dudağin ucuklar birde ayni evde yaşiyoruz düşü halimi ama sabrediyorum sabrin sonu selamettir bak calişma şansinda varmis hic durma calişmaya basla böylece evdekilerle daha az muhatap olursun inan eleştimek ici yazmadim sabirli olmaya caliş...

Ahh cnm ya söyleyemezsin söylesen kötü sen olursun.
Sen yine ufak tefek söylüyomuşsun
Ben birlikde otururken 1 defa söylemiştim söylediğime pişman olmuştum.

Kaynana çayı çöpe dökmüş ama sulu sulu mutfak hep çaydı yerler halıya kadar
Suyunu akıtıpda dökseydin keşke yerler batmış demiştim.

Vayy efendim ben ondan daha mı iyi bilcekmişim çöpe çayın nasıl döküleceğini
o temizlermiş kirlettiğini
Benden mi öğrencekmiş bunları

2 saat ağlamıştım dün gibi aklımda.

İşte ben bunları hatırladıkça nefretim artıyo daha çok.:47:

Bildiğini okur bi tipler hep susarsan sukunet olur.

uygun olan eşinin konuşması...
sen yeterince fedakarlık yapmışsın...
karşılık veripte yüz göz olmana gerek yok...

birlikte yaşıyorsunuz,
anlaşılan hep öyle olacak..
demem o ki anne kız gibi olmak zorundasınız onu kendi annen gibi görmelisin

nasıl annene söylebiliyorsan rahatsız olduğun konuları ona da söyle uygun bir dille ...
koltuk örtüleri mevzusunda aaa niye öyle diyorsun anne pasaklımıyım ben düzeltirim tabi beni de bilen biliyor der işin içinden çıkarsın

gülerek söyle ki kavga moduna girdi sanmasın...İnan işe yarıyor :44:

Merhaba canim kendini bukadar yipratma bence yaşadiklarinda bu kadar zor seyler yok yanliş anlama ben kesinlikle senin iyiliğin icin söylüyorum kaynin eve misafir olarak geliyorsa ona yemeği sende hazirlaya bilirsin o evin kadini sensin rahatsiz olduğuna göre cok sik geliyor olmali öyle olsa bile bence bi yek yapip önüne koymakta bişey yok böylece mutfağina girmesinden kurtulursun unutma iyilik eden iyilik bulur benim dört tane görümcem var gelir yaz tatilinde bizde kalirlar ben onlara üç öğün yemek yapar sofra kurarim ve kaynanamla kayin pederime buna rağmen yaranamadim bana söylediklerini duysan dudağin ucuklar birde ayni evde yaşiyoruz düşü halimi ama sabrediyorum sabrin sonu selamettir bak calişma şansinda varmis hic durma calişmaya basla böylece evdekilerle daha az muhatap olursun inan eleştimek ici yazmadim sabirli olmaya caliş...

Mesele kaynımın gelmesi değil. Cok severim kaynımı,ama moralim bozukken cıkmadım yanina. Yoksa ben neler yapardım ona....eşim de demiş kaynıma annem böyle etti diye o da kızmış annesine yanlış davranıyor diye.... Genelde iyi anlaşırız ama bazen kv.demin böyle saçma şeylerine üzülüyorum....biraz lafını bilsin istiyorum. Eşim kızdı bana,anne burası benim evim benim düzenim deseydin yeterli olurdu diye...

Mesele kaynımın gelmesi değil. Cok severim kaynımı,ama moralim bozukken cıkmadım yanina. Yoksa ben neler yapardım ona....eşim de demiş kaynıma annem böyle etti diye o da kızmış annesine yanlış davranıyor diye.... Genelde iyi anlaşırız ama bazen kv.demin böyle saçma şeylerine üzülüyorum....biraz lafını bilsin istiyorum. Eşim kızdı bana,anne burası benim evim benim düzenim deseydin yeterli olurdu diye...
Bak ne güzel esin senin tarafindaymiş benimki annesi kizinca birde o kiziyodu birde sen nekadar ayri oturdun ayri oturmanin rahatligina alisan biri icin zor ben evlenmeden önce annem bana karisirdi simdide kaynanam karişiyo yani anlicagin ben alişkinim tabi bu arada depresyonada girdim(icime atmamin sonucu) bence sen bayagi bunalmissin gidecegin bi yer varsa(annen,ablan gibi)gidip biraz kafa dinle iyi gelir

Back
X