rezil mi oluyoruz ??

Vasfiyeteyzeniz

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2013
8.856
19.023
448
35
Başını onedio olarak duzeltmek lazim. Ben de gordum. Okurken çok eğlendim. Aslında çoğu başlığı yanlış anlamış hazırlayan kişi ya da espri olsun diye öyle hazırlamış ama eğlenceli bir paylaşım olmuş. Çok kafaya takmamak lazim. Sadece aşağıda yapılan yorumlar hoş değildi...

İçerik baya uzun ama kopyalayım kızlar. Aslında içerkten çok yorumlar baya kırıcı. Bide ne bileyim başlıktan bile bazı seyler deşifre olabilir gibi geliyor bana durun komple kopyalamaya çalışayım telden yapıyorum da bu işi

Kızlar orayı kopyalama yapamıyorum linki tekrar attım ama bozuk çıkıyor link anlamadım. Girip düzgün atabilen varsa başkası yapsın olmazsa telefondan kaynaklı olabilir

rezil olmuyoz kknın reklamını yapıyorlar sağolsunlar :KK70: hem uzun zamandır sosyal medyada görmüyordum bizim burayı
önceki konuya da açmış birisi oraya da yazmıştım buraya da yazayım : keşke konu içeriğini ve yorumları da okusalardı neler neler çıkardı ortaya :deli:

https://o nedio.com/haber/-allah-baska-dert-vermesin-dedirten-47-kadinlar-kulubu-forum-basligi-733765

o nedio kısmındaki boşluğu silin. Link bu.

başıma bişey gelmeyecekse,ben de çok güldüm ya.efsane cevapları seçip,yayınlamışlar.çoğu konu tanıdık,arada bazı cevapları kaçırmışım.onları da okudum,çok güldüm.:KK73:

Başını onedio olarak duzeltmek lazim. Ben de gordum. Okurken çok eğlendim. Aslında çoğu başlığı yanlış anlamış hazırlayan kişi ya da espri olsun diye öyle hazırlamış ama eğlenceli bir paylaşım olmuş. Çok kafaya takmamak lazim. Sadece aşağıda yapılan yorumlar hoş değildi...

ben bayağı güldüm aslında,ama hoş olmayan yorumlar hangileriydi?onları göremedim.

Back
X