Rezil oldum(lübnanlı garson)

TRENDY1234

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2016
963
1.329
113
43
kızlar moralim çok bozuk.eski konumda var okuyanlar bilir lübnanlı garsonla ilgili.çevremdeki kimseye anlatamıyorum.elimle herşeyi mahvettim yazışarak adımı da ögrendi.çok aptalca şeyler yaptım o kadar üzgünüm ki yemek bile yiyeniyorum.telefon numaram bile var onda.beni arar veya bir yerde karşılaşırsak utançtan yerin dibine girerim.işin kötü yanı çok seviyorum ama artık beni istemez.ne yaparım bu işi nasıl toparlarım bilmiyorum.
Liseli ergen gibi konum ve yaptıklarım biliyorum ama etrafımda kimseye anlatamıyorum.ne yapıcam ben şimdi?
güncelleme:sayfa 16:(:KK200::KK200::KK200:)

Son düzenleme:
Biliyorum konunuzu. Bir daha o mekana gitmezsiniz. Ayrıca mekan sahibi arkadaşınızsa o da sizi rahatsız etmeye cesaret edemez arada patron var.

Ya fake hesaptan çocuğa yazmıştınız çocuk da sizin olduğunuzu anladı di mi durum bu. Hatta tersledi falan. Zaten size tekrar gelip yazmaz konuşmaz o zannetmiyorum. Bence hiç yaşanmamış gibi davranın, neden fake hesaptan böyle ergence işlere girdiniz onu da anlamadım. Hoş olmamış.

Dün akşam messengerdan yazıştık.resmim yok facede arkadaşım yok fake hesap yani.kimsiniz hiç resim yok dedi.tanışmak istiyorum dedim.ısrarla resim istedi görüntülü aradı kabul etmedim iyice sinirlendi kızmısın erkekmi belli degil dedi.seninle yüzyüze görüştük beni begendin filan dedim kim oldugunu bilmem lazım dedi.evli misin dedim hayır dedi.muhabbet aynı döngü içinde devam etti niye böyle yapıyorsun tekrar gelmek istiyordum oysa dedim gelme kızım sevgilim var dedi beni engelledi bende faceden sildim.fake hesapta mail adresi adımı vermişim.adımı da ögrendi.anlıycagınız herşeyi mahvettim.çok üzgünüm

Eski konunuzun tamamını okumadım,sadece ilk ve son sayfaya göz attım biraz.
Ama abartılacak bir şey göremedim ben.
Yaptığınız hatanın zaten farkındasınız o yüzden tekrar tekrar yazmaya gerek yok,bir gün görse hatırlayacağını bile zannetmiyorum ben yanlış anlamayın lütfen sizi kırmak için yazmıyorum bunu.Önemli bir mevzu gibi gelmedi bana onun açısından,pek de takmamış,yani tüm o ''ya görürse ya bulursa'' için içiniz rahat olsun.

1. cumartesi bir arkadaşımın restaurantına gittim kız arladaşımla.sabah kahvaltı yaptık mekan çok kalabalık degildi bir garson vardı çok ilgilendi dikkatimi çekti.tahmin edersiniz işte farklı bir enerji oluştu aramızda.mekandan çıktık akşama kadar gezdik yine acıktık aynı mekana gidelim mi dedim zaten arkadaşımda farketti durumu gittik.önce beni görmedi görünce koştu geldi çok mutlu ettiniz beni iyiki geldiniz dedi.neyse yedik içtik hesabı öderken hemen gitmeniz şart mı dedi yine gelicez dedim.
    Çok saçma bir durum farkındayım ama çok etkilendim.mekanın sahibi arkadaşım istedigim zaman yine gidebilirim.meslegi farklı ırkı farklı hiç gitmesem daha mı iyi bilmiyorum.off ya yardım edin güncelleme sayfa 9 gelişmeler berbat

Son düzenleme: Dün 12:11
    13 Ağustos 2017DüzenleŞikayet EtFavorilere Ekle
    + Çoklu AlıntıCevapla

Fake hesaptan yürüme olayi elinde mi patladi kiz? Buna mi tasalaniyorsun.
Boşver bi kaç güne unutulur herşey yaptigin çok ergence tabi direk yuruseydin Allahu ekber diyerek daha cok şansin olurdu.
Kiz ben iliskim olmadan once dalgasina kendi hesabimdan ünlülere bile yürüyordum sen elin kici kirik Lubnanlisindan cekinip fakeden yuruyorsun hea garipsin.

Dün akşam messengerdan yazıştık.resmim yok facede arkadaşım yok fake hesap yani.kimsiniz hiç resim yok dedi.tanışmak istiyorum dedim.ısrarla resim istedi görüntülü aradı kabul etmedim iyice sinirlendi kızmısın erkekmi belli degil dedi.seninle yüzyüze görüştük beni begendin filan dedim kim oldugunu bilmem lazım dedi.evli misin dedim hayır dedi.muhabbet aynı döngü içinde devam etti niye böyle yapıyorsun tekrar gelmek istiyordum oysa dedim gelme kızım sevgilim var dedi beni engelledi bende faceden sildim.fake hesapta mail adresi adımı vermişim.adımı da ögrendi.anlıycagınız herşeyi mahvettim.çok üzgünüm

senin olduğunu nereden anlayacak ki? adını biliyor muydu öncesinde?

Eski konunuzun tamamını okumadım,sadece ilk ve son sayfaya göz attım biraz.
Ama abartılacak bir şey göremedim ben.
Yaptığınız hatanın zaten farkındasınız o yüzden tekrar tekrar yazmaya gerek yok,bir gün görse hatırlayacağını bile zannetmiyorum ben yanlış anlamayın lütfen sizi kırmak için yazmıyorum bunu.Önemli bir mevzu gibi gelmedi bana onun açısından,pek de takmamış,yani tüm o ''ya görürse ya bulursa'' için içiniz rahat olsun.
Taktı canım cuma günü whattaptan arkadaşından cuma mesajı yolladı

Ay bu çok kötü olmuş niye böyle bir şey yaptınız?

Back
X