Rezil oldum utaniyorumm..

KumkatNedir

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2014
1.381
832
73
Abimin erkek kinasi videolarini.izledik simdi ..
Kendimden.utandim fikir fikir oynamis heryerimi.sallamksim butun fotolara gilmus atlamisim gelin.degil bilgiginiz leyla ben.olmusum video cekildigini farketmemisim duruyorum bi donuyorum oynuyorum . Herkes agir agir davraniyo ben cocuk.gibi aman yarabbi abimin.fugunu diye naocagimi.sasirmisim burnumda biraz sekil bozuklugu var yandan.hep aman.yarabbi.nasil cikmisim sok.oldum.kendime ozguvenimi.kaybettim kendimi cok.begeniyorken.simdi cirkinlikten.olcegimi dusunuyorum :(
Herkes izliycek beni.bu hafif hareketler ne soyleyecekler allah bilir.. millete bisey diyorum surekli oynarken hertarafi sallamisim . Herkes guluyo ben 32 dis gulen videolarda agzimi gozumu yamultmusim .. ck kotu hissediyorum
Kendi dugunumdedemi.boyle cirkin.cikcam yaaa

hay allahim cok tatli anlatmissiniz :KK70:
bende dügünlerde asena moduna giren kadinlari sevmem..ama siz herhalde ictenlikle sevincle oynamissiniz abinizin kinasi diye..gülün gecin :KK31:kinada kadin kadina olunuyor ya genelde..zaten kimse birsey demez..

Ben kendi düğünümden 1 gün önce eşimle tartıştım sabaha kadar ağladım tabi sabah göz altlarında torba ve kızarıklık ile dış çekime gittim :( düğün videosunu bile almadım düşün o kadar kötü.

Ben kendi düğünümden 1 gün önce eşimle tartıştım sabaha kadar ağladım tabi sabah göz altlarında torba ve kızarıklık ile dış çekime gittim :KK43: düğün videosunu bile almadım düşün o kadar kötü.
En mutlu gününüz mahvolmuş bizde eşimle son günler problemliydk nisanlilik dönemi ck stresliydi neyseki geçti gitti

Abimin erkek kinasi videolarini.izledik simdi ..
Kendimden.utandim fikir fikir oynamis heryerimi.sallamksim butun fotolara gilmus atlamisim gelin.degil bilgiginiz leyla ben.olmusum video cekildigini farketmemisim duruyorum bi donuyorum oynuyorum . Herkes agir agir davraniyo ben cocuk.gibi aman yarabbi abimin.fugunu diye naocagimi.sasirmisim burnumda biraz sekil bozuklugu var yandan.hep aman.yarabbi.nasil cikmisim sok.oldum.kendime ozguvenimi.kaybettim kendimi cok.begeniyorken.simdi cirkinlikten.olcegimi dusunuyorum :KK43:
Herkes izliycek beni.bu hafif hareketler ne soyleyecekler allah bilir.. millete bisey diyorum surekli oynarken hertarafi sallamisim . Herkes guluyo ben 32 dis gulen videolarda agzimi gozumu yamultmusim .. ck kotu hissediyorum
Kendi dugunumdedemi.boyle cirkin.cikcam yaaa
Video cekmeseler de ölçülü davranmak lazim ki..
Bundan sonra dikkat et artik yapacak bisey yok..

gerçekten milletin düğün videosunu izleyen var mı ya. Ben benimkini bile yarısına kadar izledim.
Hem adı üzerinde düğün oynayacaksın tabi.
Sanki cenazede bunları davranmışsın gibi takılma
Bizim oralarda izliyorlar. Video çıktıktan sonra bütünnn yaz sanki reyting patlaması yapan film gibi izlerler:KK57: hatta komşular gelir izler bir de ister vermezsen küser:ıslık: çok gereksiz. Ben de kendi düğünümü hiç izlemedim, şahsen şu baldız kadar olmasa da biraz fazla dağıtmışım hem:oops:

Back
X