rezil oldum :/

bence siz rezil olmamışsınız kadınların her ay adet olduğunu 10 yaşındaki bi çocuk bile biliyo artık :30::30: onun size böyle demesi hoş olmamış yani sadece çantanı kapat diyebilirdi bayanlara özel şeylerin görünmesin demesine gerek yoktu sonuçta ne demek istediğini üstü kapalı anlardın

Aynen canim ya bende ona takildim zaten
Bundan sonra ne yapayim
Konisayimmi hicbisey olmamia gibi davranayim mi

Ya kizlar bugun secim icin okula gittim gorevliydim tam cikarken farkettim hastalandigimi. Cantama iki tane ped attim neyse o kalabaligin icinde cantamdan sarj makinemi cikarttim bi ara agzini kapatmayi unutmusum :(((
Zaten cok kalabalikti neyse sonra farkettim kapattim sakladim ama gorevli olan diger abi sessizve yanima yaklasip elena cantanin agzini kapat abicim bayanlara ozel bazi seyler gorunmesin bayanlarin cantalarinin agzi kapali olur dedi :((((( bende ne var ki bisey yok fln deyip anlamamazliga vurdum ama cok utandim ya :(((
Ya sagda solda anlatirsa ya arkasini ben topluyorum fln derse ne bileyim coook utandim bide evliyim kendime kiziyorum daha dikkatli olmam gerekirdi.....

aman be canım bende bısı oldu sandım ben senden daha dagınıgım cantam mantam hep acıktır
bunu dıyen dengesiz utansın ! terbıyesız herif

Aynen canim ya bende ona takildim zaten
Bundan sonra ne yapayim
Konisayimmi hicbisey olmamia gibi davranayim mi

bence hiç bi şey olmamış gibi davran canım ama alttan alttan da lafını söyle konuşurken fln insan bazen ddalgın olabiliyo farkına varamıyo ne yaptığının gibi bişiler söyle eğer zekiyse anlar zaten ne demek istediğini :34:

o tur sonrunlarla karsılasmamak için onun için ayrı cüzdan kullanmak lazım. :50:

aman be canım bende bısı oldu sandım ben senden daha dagınıgım cantam mantam hep acıktır
bunu dıyen dengesiz utansın ! terbıyesız herif
Ya tatlim Allah rezillik vermesin tabi bu bisey degil ama napsam hic sallamayayim mi bu sefer de ia yaptim sanacak ama kendi beyin huvreleri capinda niyeti iyi tek hücreli nin
bence hiç bi şey olmamış gibi davran canım ama alttan alttan da lafını söyle konuşurken fln insan bazen ddalgın olabiliyo farkına varamıyo ne yaptığının gibi bişiler söyle eğer zekiyse anlar zaten ne demek istediğini :34:
Aynen boyle yapicam canim tesekkurler akil icin
o tur sonrunlarla karsılasmamak için onun için ayrı cüzdan kullanmak lazım. :50:

Evet bu sorunu cozucem

Ya kizlar bugun secim icin okula gittim gorevliydim tam cikarken farkettim hastalandigimi. Cantama iki tane ped attim neyse o kalabaligin icinde cantamdan sarj makinemi cikarttim bi ara agzini kapatmayi unutmusum :(((
Zaten cok kalabalikti neyse sonra farkettim kapattim sakladim ama gorevli olan diger abi sessizve yanima yaklasip elena cantanin agzini kapat abicim bayanlara ozel bazi seyler gorunmesin bayanlarin cantalarinin agzi kapali olur dedi :((((( bende ne var ki bisey yok fln deyip anlamamazliga vurdum ama cok utandim ya :(((
Ya sagda solda anlatirsa ya arkasini ben topluyorum fln derse ne bileyim coook utandim bide evliyim kendime kiziyorum daha dikkatli olmam gerekirdi.....

Ayyy kiyamam ya se bide benim olayimi bilseenn lisedykeenn cantadann bi sey cikrtrkenn pedde onn arasina sksmiss senn cantdnnn cikartrkeenn bi uc havaya bii duss sinifin en dalgaci ccgnun onuneeee :D benn utancmdann yen dbnee grdim odaa uzun bi sure dalga gectii dusunnn artikk sen sanslsn gene :D
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu adam kaç yaşında? Tvde reklamı çıkınca ne yapıyormuş? Neden utanacakmışsın ben olsam bir temiz bozardım. Yıllarca utandık doğamızdan, elimizde olan bir şey değil ki.

Bu adam kaç yaşında? Tvde reklamı çıkınca ne yapıyormuş? Neden utanacakmışsın ben olsam bir temiz bozardım. Yıllarca utandık doğamızdan, elimizde olan bir şey değil ki.

Canim otuz yasinda ya :)
Utanacak bisey yok desem anlamazdi ki o anlayacak biri olsa zaten bana oyle soylemez

Canim otuz yasinda ya :)
Utanacak bisey yok desem anlamazdi ki o anlayacak biri olsa zaten bana oyle soylemez

Bende yaşlı bir adam sandım bu yaşta o kafadaysa oo. Çok yakın çalışmak zorunda değilseniz aranıza mesafe koyun belli ki densiz biri. Bazen abilik ettiğini sanıp egosunu okşayan tipler oluyor. Herkes işine baksa ne güzel olacak.:ssz:

bence unut gitsin bu ne dengesiz adammış sanane milletin çantasından? hiçte rezil olmamışsın bence canım...

Markette çoğu zaman alacaklarım az olduğu için market arabası almıyorum elimde taşıyorum Ped paketini valla hiçte gocunmuyorum o kadar reklamları dönüyor alışsınlar artık. Ayıp degil normal bir olay tabi ortalık yerde milletin gözün gözüne sokacak halimiz yok ama normal birşey olduğunu da kabul ettirmek lazım.

Hemen de nasıl tanımış ya çantanın içinden.. uyarı yapması bile çok absürd... sana ne koçuuuuuum deseydin keşke..

bayanlara ait olan şeyler "ayıp" şeyler değil deseydin keşke.. ayıp bişi olsa marketlerde satılmaz, el altından gizli-saklı alırdık :27: ayrıca bayanların çantalarının ağzı açık olması ayıp değil ama erkeklerin çantanın içine düşmesi ayıp..

ayyy ne akıllı adamlar var ya ne saçma insanlar var ya kadınlara özel diye bir şey mi var kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz hiç utanma hiç çekinme kendi utansın bence

sizinkine benzer bir olayı bende iş yerimde yaşadım
olur böyle şeyler çok takılmamak lazım
o adamın da kimseye bişey söyleyeceğini sanmıyorum

Sağda solda anlatsa ne diyecek ki elenanın çantasında ped var mı diyecek millet totosuyla güler adama çocuk musun sen diye :D
Ayrıca sanki millet bilmiyor regl olduğumuzu ha olur da çantanda kondom falan olur o görünür der ki ayıp ama ped yani:D
Hiç takma her zaman nasıl davranıyorsan öyle davran
Eğer adam konuyu açmaya kalkarsa abi nolcak ya önemli değildi o kadar sağol yinede de geç her şeye maydanoz olamayacağını anlasın :D

Adamın yaptığı çok büyük terbiyesizlik, çok ayıp ona ne sizin çantanızın içindeki şeyden ? :20: Sizin çantanızın içine mi bakıyormuş ? Kendi işiyle ilgilensin o, çok uyarmak istediyse kalabalık dikkat et çantanı kapalı tut belli olmaz filan diyebilirdi, kadınlara özel şeyler filan ne kadar ayıp öyle demesi... Rezil olduğunuzu da düşünmüyorum açıkçası ne var bunda, alnımızda yazmıyor ama, herkes biliyor kadınların regl olduğunu. Bir terslik olmuş çantanız açık kalmış, olmasa daha iyiydi ama olmuş, hiç üzmeyin kendinizi.

Back
X