rhinoplasti sonrası sivilce tedavisi

kozmonut

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2019
120
78
103
merhabalar kızlar,burun estetiği sonrası roaccutane tedavisi gören var mı?Varsa bir zararı oldu mu yahut kaçıncı ayda başladınız?

merhabalar kızlar,burun estetiği sonrası roaccutane tedavisi gören var mı?Varsa bir zararı oldu mu yahut kaçıncı ayda başladınız?
Ben gördüm. Kullandığım ilaç roaccutane muadili bir ilaçtı. Adı zoretanin. Ameliyat sonrası 4.ayda tedaviye başladım. Burun ameliyatımı yapan doktora sordum sakıncası yok dedi. Sadece burun içi nemlendirici sprey kullanmamı istedi. Ben nazalnem kullanmıştım

ilacı kullandınız mı acaba? bende yeni ameliyat oldum roaccutane ı mayıs gibi verecekti doktor ben ameliyat olcam demiştim ameliyat sonrası başlayalım dedi ama kaç ay sonrası başlayacağımı sormamıştım bunu ameliyat yapan doktorumla mı konuşmalıyım yoksa cildiye doktoruyla mı ?

ilacı kullandınız mı acaba? bende yeni ameliyat oldum roaccutane ı mayıs gibi verecekti doktor ben ameliyat olcam demiştim ameliyat sonrası başlayalım dedi ama kaç ay sonrası başlayacağımı sormamıştım bunu ameliyat yapan doktorumla mı konuşmalıyım yoksa cildiye doktoruyla mı ?
Ben her ikisiylede konuşarak 1 ay dolmadan başlamıştım,7.ayındayım tedavinin bi sorun yaşamadım zaten düşük doz kullanıyorum

Back
X