Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben gördüm. Kullandığım ilaç roaccutane muadili bir ilaçtı. Adı zoretanin. Ameliyat sonrası 4.ayda tedaviye başladım. Burun ameliyatımı yapan doktora sordum sakıncası yok dedi. Sadece burun içi nemlendirici sprey kullanmamı istedi. Ben nazalnem kullanmıştım
ilacı kullandınız mı acaba? bende yeni ameliyat oldum roaccutane ı mayıs gibi verecekti doktor ben ameliyat olcam demiştim ameliyat sonrası başlayalım dedi ama kaç ay sonrası başlayacağımı sormamıştım bunu ameliyat yapan doktorumla mı konuşmalıyım yoksa cildiye doktoruyla mı ?
ilacı kullandınız mı acaba? bende yeni ameliyat oldum roaccutane ı mayıs gibi verecekti doktor ben ameliyat olcam demiştim ameliyat sonrası başlayalım dedi ama kaç ay sonrası başlayacağımı sormamıştım bunu ameliyat yapan doktorumla mı konuşmalıyım yoksa cildiye doktoruyla mı ?