Rica etsem bakarmisiniz

iddiafi

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2016
153
50
13
30
Merhaba kizlar , 4 gun once idrar testi yaptim cift cizgi cikti , daha sonra dun doktora gittim ultrasion bakti endometrium kalinlawmiw hamilelik var amma bebegin rahme duwmesi 4 5 gun ceke bilir daha cok yeni dedi , kan testide hcg 19.3 cikti , zaten 16dan yuksek olmali wimdiye gore dedi doktor , amma fazlada yuksek deyil deye tedirgin oldum :( rahme duwunce artarmi daha fazla ? 1 hafta sonra yine gidicem , hic boyle hcg dusuk baslayan oldumu?

Kizlar bu arada bende gec dollenme oldu 4 agustos adet olmam gerekdi dollenme 26 temmuzda oldu iliskiye gore biliyorum , buda etkiliye bilirmi?

Merhaba kizlar , 4 gun once idrar testi yaptim cift cizgi cikti , daha sonra dun doktora gittim ultrasion bakti endometrium kalinlawmiw hamilelik var amma bebegin rahme duwmesi 4 5 gun ceke bilir daha cok yeni dedi , kan testide hcg 19.3 cikti , zaten 16dan yuksek olmali wimdiye gore dedi doktor , amma fazlada yuksek deyil deye tedirgin oldum :KK43: rahme duwunce artarmi daha fazla ? 1 hafta sonra yine gidicem , hic boyle hcg dusuk baslayan oldumu?
hayırlı olsun Allah kucagına almayı nasip etsin inşallah.hcgsi 7 çıkıp doguran gördüm hic endişe etme

Merhaba kizlar , 4 gun once idrar testi yaptim cift cizgi cikti , daha sonra dun doktora gittim ultrasion bakti endometrium kalinlawmiw hamilelik var amma bebegin rahme duwmesi 4 5 gun ceke bilir daha cok yeni dedi , kan testide hcg 19.3 cikti , zaten 16dan yuksek olmali wimdiye gore dedi doktor , amma fazlada yuksek deyil deye tedirgin oldum :KK43: rahme duwunce artarmi daha fazla ? 1 hafta sonra yine gidicem , hic boyle hcg dusuk baslayan oldumu?
Merhaba merak etme herşey yolunda.bende aynı durumdaydım.şimdi yükseldi değer.zamanla yükseliyor.19 olmadan 400 e çıkabilir mi? Demekki daha çok yeni.bende çok stres yapmştım.gereksizmiş.kanaman yoksa sorun da yok☺️

Merhaba merak etme herşey yolunda.bende aynı durumdaydım.şimdi yükseldi değer.zamanla yükseliyor.19 olmadan 400 e çıkabilir mi? Demekki daha çok yeni.bende çok stres yapmştım.gereksizmiş.kanaman yoksa sorun da yok☺️
:KK15:yok canim hic bi kanamam , fena agrim yok arada bi adet sancisi gibi olub geciyor bekleyelim 1 haftada doktor gel bakalim rahme duwtuse deger kac dedi

Evet banada aynısını dedi☺️ Bekliyorum. Benimde baya ağrım oluyor. Ara ara adet sancısı şeklinde.hiç skma canını. Düşük olması önemli değil 48 saatte bir 2 katına çıkması önmli. Benim 26 ile başladı sonra 39, sonra 119 şimdi bekliyoruz keseyi☺️

Evet banada aynısını dedi☺️ Bekliyorum. Benimde baya ağrım oluyor. Ara ara adet sancısı şeklinde.hiç skma canını. Düşük olması önemli değil 48 saatte bir 2 katına çıkması önmli. Benim 26 ile başladı sonra 39, sonra 119 şimdi bekliyoruz keseyi☺️
Canim insAllah hersey yolunda olurda saglikli bebeklerimize kavusuruz :dua::) cok sabrsizlaniyorum , hastane yanimizda olsa hergun kan testi yaptirirdim ama cok uzak:110:

Back
X