Rica etsem benimde falımı yorumlar mısınız?:))

cho.luna

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2012
1.959
15
108
Konya

Okul hayatım, aşk hayatım nasıl olacak beni seven kısmetimde kim var acaba:))bakarsanız sevinirim:))

Eklentiler

• $Fotoðraf3131.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 69
kimse yokmu ne zaman konu açsam kimse bakmıyor iki cümle..biri benimde falıma baksın

Gitmek istediğin bir yol var. Yolun sonunda iki kişi görünüyor. Biri erkek biri bayan.
Sanırım sevgilin var. Her yerde çift çıkmışsınız. Güzel bir birliktelik sanıyorum ki. Resmiyet düşünüyorsanız bunu gösteriyor olabilir bu çift çıktığınız yerler.
Birisi var onunla beraber olduğun zaman kendini çok güçlü hissediyorsun. Üçüncü bir kişi çıkmış yanınızda n harfi var isminde veya soyadında. Kıskanıyor olabilir sizi.
Hane içinde seni üzen bir durum var. İki kişi var senin için sürekli dua eden. Tabağın genel olarak aydınlık çıkmış.

canım banada bakanmısın lütfen

çookk teşekkür ederim:))hayır birlikte olduğum kimse yok ama hoşlandığım biri var onun isminde n harfi var acaba o mudur uzun süredirde görüşmüyoruz kavgalıydık beni soviyormudur ki hala?sizce o mudur:))karşılıklı düşündüğümüze göre o olabilir:))

bilemiyorum canım artık nasıl yorumlarsan :)

Aylar önce falıma bu yorumu yapan kişiyi arıyorum.

Karşındaki kişi duygularıyla uzlaşamadığı için duygusalyönden gelişememiş.Duygularını hakkında kendine yalan söylüyo. Duygusalproblemlerini bilinç altında gizlediği için kendine olan güvenini yitirmiş.Buanlamda senn yardımına ihtiyacı var. Ona daha anlayışla yaklaşmalısın.Öfkeli veşiddetli davranışların var,bu da bilinçaltındaki kontrolsüz korkularınadayanıyo.İçinde bulunduğun huzursuzluk karşındaki kişiyi yanlış anlamana, kavgaetmenize ve hatta nefret etmenize neden olmuş. Bu tutumunu sürdürmen ilişkinizikoparmaya kadar gidecektir. Uzun zamandır kafanı meşgul eden bi konudakarşındaki kişi veya kişilerle yüzleşmek istiyorsun. Fakat bunun için doğru bizamanda değilsin az daha bekle canım. Dikkatli ve tutumlusun. Kendi gücünleayakta duruyorsun. Tekrar tekrar mücadeleler seni bekliyo. Kavgalar, kastikırgınlıklar ve değişiklikler yaşamışsınız. sert ve otoriter bi erkek var, amabu erkeği yönlendiren sensin. yani senin etkinle yönleniyo. Kendi iç dünyanaçekilip, arkana ve geride bıraktıklarına hiç bakmaksızın gelecekle ilgiliplanlar yapmak istiyosun.Fakat bu hemen olmayacak. Dilediğin her ne ise bunungerçekleşmesi için üç vakte ihtiyacın var. Maddi anlamda sıkıntılı günler senibekliyo. Ciddi kayıplara uğrayacaksın. bu kadar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…